sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Talven ruudut

Ruudut ovat olleet meillä poikien ulkovaatteissa tähtien ohella monena vuotena suosikkeja ja niin on taas tänäkin talvena. Pohdin pitkään, millainen 2-osainen puku Pikkuveljelle tulisi, uusista mallistoista ei mikään heti kolahtanut, kunnes näin Wheatin ihanat topat. 
Ruutuja sinisen sävyissä.


Wheat on sisävaatteissa ollut pitkään meillä suosittu ja ulkovaatepuolellakin meillä on kovasti tykätty noista housuista. Neidille tuli edellistalvena roosat ja ne osoittautuivat ominaisuuksiltaan loistaviksi. Viime talvena hänellä oli käytössä samanlaiset tummansiniset, jotka jäivät erittäin siistikuntoisina odottamaan Pikkuveljen seuraavaa talvea.


Pikkuveljen setti tilattiin Little Copenhagenista, jossa Wheatia on valikoimassa paljon. Little Copenhagenin Jenni kertoi, että Wheat on panostanut tänä vuonna ulkovaatteisiin erityisesti, vesipilarit ja hengittävyys ovat huippuluokkaa ja kestävyys samoin. Kaikki nämä ominaisuudet voin kyllä jo kahden talven kokemuksella allekirjoittaa! 

 
Talvikengiksi ajatelin ensin Soreleita, mutta päädyimme kuitenkin viimevuotiseen tapaan Naturinon Rainstepeihin, koska juoksenneltuaan Isosiskon vaaleanpunaisialla Soreleilla pihalla taannoin puolipäivää, Pikkuveli valitteli, että ne ovat painavat.
Muita asusteita en ole vielä ehtinyt miettiä, onneksi laatikoista löytyy paljon entuudestaan sinistä.
 
Sovituskuvia lupaan laittaa jossain vaiheessa, nyt sovitus oli niin pikainen, etten siitä kuvia ehtinyt napsia.
 
Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Tosi kivan setin olet löytänyt! Täytyy ehdottomasti käydä piipahtamassa tuolla Little Copenhagenin liikkeessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin setti on tosi kiva, reipas, mutta ei kuitenkaan mikään ylikirjava;) Little Copenhagen on kyllä tosi kiva kauppa ihan livenä ja kivasti tavaraa löytyy myös nettikaupan puolelta, eli kannattaa kyllä käydä kurkkimassa!

   Poista
 2. Oih miten kaunis takki.
  Onneksi ei ollut esikoisen kokoa jäljellä :) muuten olisi voinut harmittaa, että juuri erittäin suurella vaivalla saimme ostettua hänelle takin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin takki on tosi kaunis ja samalla kuitenkin sopivan reips tuollaiselle vauhdikkalle pojalle;) Millainen takki teille tuli? Vilautat varmaan sitä jossain vaiheessa?

   Poista
 3. Tosi hieno ja raikas kokonaisuus, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minä tykkään myös ja niin tykkää poikakin!

   Poista