keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Vihreä kausi

Neiti harrastaa edelleen ahkerasti taitoluistelua ja uuden kauden alkaessa tuli eteen kaikkien muiden varustehankintojen ohella uuden kisapuvun hankinta. Vanha Ice Fairy -puku palveli kaksi kautta ja siihen olimme kaikin puolin tyytyväisiä.


Neidillä oli aika vahvat visiot siitä, millaisen puvun haluaa, vaikka kesällä ei ollut vielä musiikistakaan tietoa. Ehdottomasti vihreä, hihaton ja mieluusti muutenkin mahdollisimman vähän kangasta;) En edelleenkään ymmärrä, millä tyttö tarkenee siellä jäällä..


Kävimme tutustumassa mm. Turkulaisen Moven tarjontaan, mutta valmiista puvuista sillä kertaa ei mieleistä löytynyt ja teettäminen olisi tullut minusta turhan kalliiksi. Kyse on kuitenkin alle 10 kertaa käytettävästä puvusta, joka suurimmalla todennäköisyydellä on pieni ensi kauden alussa. Netistäkin koitimme pukua etsiä, mutta ihan heti ei mikään iskenyt.


Kuulin ystävättäreltäni, että hän oli tilannut eBaysta tyttärelleen upean puvun edulisesti ja päätin katsastaa tarjonnan myös sieltä. Sieltä tosiaan löytyy pukuja vaikka millä mitalla, sekä uusia että käytettyjä. Löysimme sieltä myös myyjän, joka myi tismalleen samaa pukua, joka Neidillä viime kaudella oli ja kurkistin saman myyjän muitekin pukuja.

 
Se olikin hyvä löytö, sillä myyjä myy samoja Ice Fairy -pukuja ilmeisesti suoraan Kiinan tehtailta hyvin edullisilla hinnoilla. Löysimme Neitiä miellyttävän mallin ja pistin myyjälle viestin, onnistuisiko kyseinen malli toisessa värissä ja onnistuihan se. Saimme kertoa värin, koristeet ja kaikki yksityiskohdat ja puku tehtiin toiveiden mukaiseksi.


Tästä lähdettiin liikkeelle

 
Kuva lainattu eBaysta myyjän sivuilta

ja tällainen puku saatiin.
Minusta aika kaunis ♥

 
 
Kaikki toimi todella hienosti ja nopsasti, puku oli juuri sellainen, josta Neiti kuulemma oli aina haaveillutkin;)

Ainoa pikku moka kävi Äidillä kokoa valitessa..Myyjä pyysi vielä tarkistamaan mitat ja ilmoittamaan tytön mitat, mikäli ne poikkeavat annetuista taulukoista. Ajattelin luonnollisesti, että otan kokoa isomman, kuin aiempi kokoa, onhan merkki sama. No, eihän se mennyt sitten ihan niin..pituudesta koko on sopiva, mutta en huomioinut, että luonnollisesti seuraavassa koossa on myös leveyttä vähn enemmän ja puku oli tullessaa ihan liian leveä..Onneksi saimme ammattitaitoisen ompelijan pienentämään puvun ja nyt se istuu kauniisti. Mutta lopputulema oli se, että eipä siinä paljoa säästöä loppujen lopuksi tullut..Ehkä seuraava puku hankitaan sittenkin suoraan Movesta..

Seuraava projekti on löytää pukuun sopivat tukkahärpäkkeet..Kisakausi starttaa viikon päästä ja silloin pitäisi nutturat olla taas vimpan päälle kunnossa:)
 

10 kommenttia:

 1. Yksinluistelija sinulla? Minulla muodostelmapuolella neiti. Mistä löysit pukuja myyvän tiedot? Vinkki otetaan vastaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, yksinluistelija Neiti on tällä hetkellä, katsotaan, mitä tulevaisuus sitten tuo tullessaan:) Minusta muodostelmaluistelu on ihanaa!! Puvun myyjä löytyi ihan noilla hauilla, mutta myyjän nimi on tuossa valkisen puvun kuvassa, löytyy brittien eBaysta (ebay.co.uk) haulla ja pukuja on todella paljon myynnissä ja muutoksia voi tehdä tosi joustavasti.

   Poista
 2. Ah miten kaunis puku, mutta ihanaa silti olla muodostelmaluistelijoiden äiti -puvut tulevat koko joukkuelle kerralla ja tehtäväksi jää vain (satojen...) paljettien ompelu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin se on kyllä kaunis! Meillä lähipiirissä on sekä yksäreiden, että muokkatyttöjen vanhempia ja kyllä taitaa molemmilla pukujen kanssa olla omat haasteet;) Yksäreillä puvun hankinta on vähän haastellisempaa, mutta eipä tarvitse sitten niitä paljetteja ommella..

   Poista
 3. Ihana puku! Mä toivoisin, että jompi kumpi meidän neideistä alkaisi harrastamaan tosissaan jotain lajia, kilpailumielessä :) Musta sellainen opettaa paljon hyviä taitoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin;) Olen nyt vähän nähnyt kilpaurheilua ja en sitä välttämättä pidä kyllä minään ihan parhaana juttuna joka asiassa, minusta pääasia on, että lapset innostuisivat urheilusta niin, että siitä jäisi pysyvä elämäntapa. Minusta harrastusmaisessakin urheilussa oppii paljon hyviä taitoja, joista elämässä on varmasti jatkossakin hyötyä. Kilpaurheilu tuntuu olevan nykypäivänä aika raakaa jo pienestä pitäen. Jos et ole riittävän hyvä, putoa kyydistä ja sitten voikin olla hankaa löytää sitä kipinää enää.

   Poista
 4. Ihana puku! Kelpaisi varmasti meidänkin luistelijalle, jos joskus tuolle tasolle asti päästään ;-) Täytyy sitten kysyä sulta vinkkejä jos puvun hankinta tulee ajankohtaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Teillä neiti taitaa kyllä kovaa vauhtia tulla perässä, joten odota vaan, tämäkin on pian edessä. Mutta paljon helpompaa, kuin muokka tai voimistelu, paljetit tulee valmiina kiinni;)

   Poista
 5. Kaunis puku. Meillä on tilauksessa juuri rytmisen voimistelun kisapuku. Ompelija, kankaat ja malli on valmiina, mutta vielä koko mietinnässä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin! Viime viikolla näin puvin ekaa kertaa jäällä ja se oli kyllä aika näyttävä valkoista jäätä vasten!
   Voimistelijoilla taitaa olla aika samanlaiset puvut, helma vaan vähän eri mallinen. Koon kanssa saa kyllä olla tarkkana, liian iso ei saa olla, mutta ei liian pienikään.. Mistä olette ompelijan ja kankaat löytäneet?

   Poista