tiistai 15. lokakuuta 2013

Pinkkiä kuvastosta

Kirjoittelin aiemmin noita postilaatikosta välillä kolahtavista paperikatalogeista. Ilovegorgeousin kuvasto tuli jokin aikaa sitten ja sitä selattiin ahkerasti ja lopulta päädyttiin tekemään siitä pieni tilaus. Ilman paperikuvastoa tuskin tilausta olisi tullut tehtyä.
Neti on viime aikoina suosinut enimmäkseen tummia värejä, sinistä, mustaa ja harmaata. Olikin aika yllättynyt, kun hänen toivelistansa oli kovin pinkki.Ihan kaikkia toiveita ei tietysti voitu toteuttaa, kuten esim niitä kultaisia paljettikenkiä, mutta yhdessä katsottiin toiveista tarpeisiin sopiva setti, hame, paita, neule ja ekstrana hameeseen sopiva pikkulaukku.


Minusta aika onnistuneet valinnat, sopivan tyttömäistä moneen menoon. In action -kuvia lupaan heti, kun setti pääsee käyttöön.


Pari harmitusta tilauksesta kuitenkin jäi, ensinnäkin tuo neule olikin sävyltään eri pinkki, kuin hame, joten hameeseen pitänee etsiä vielä joku harmaa neule / neuletakki pariksi. Olisko jollain vinkkejä?

Toinen harmi oli tuo pikkuinen pussukka. Kuvien  ja hinnan perusteella jostain syystä oletin pussukan olevan jotain muuta kuin kankaasta ommeltu  pieni vetoketjullonen neliö. Vähän oli pettynyt, kun siinä ei ollut edes vuoria. Mutta pääasia kai on se, että Neiti on tyytyväinen ja puhelin mahtuu siihen ;)
2 kommenttia:

  1. I love gorgeous on yksi suosikeistani ja erityisesti rakastan heidän kuvastojaan. Ihanat ostokset, harmi, etteivät vastanneet täydellisesti odotuksia. Kuvien perusteella on usein vaikea tietää millaisia tuotteet oikeasti ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merkki on kyllä tosi ihana ja meillä myös yksi ehdottomista suosikeista! Ja ne kuvastot ovat kyllä aivan lumoavia ♥ Kuvien perusteella on kyllä joskus vaikea kuvitella mitä saa lopulta. Neule on ihana, vikka ei ihan ollutkaan samaa sävyä, laukku kyllä vähän harmittaa (tai pikemminkin se hinta..), mutta onneksi Neiti edes tykkää:)

      Poista