torstai 24. lokakuuta 2013

Villi takki

Tiedättekö, mikä on sellainen villi takki?
 
En minäkään tiennyt,
mutta sain 5-vuotiaalta villiltä ja kohtalaisen pikkuvanhalta ja hyvin meluisalta pojalta siihen
hyvin kattavan selvityksen.
 
Se on tietysti villatakki,
"kato sen saa äkkiä pois päältä,
kun tulee kuuma ja villissä menossa tulee aina vähän kuuma.
Eli siis villi takki.
Sopii tällaisille villeille paljon paremmin, kuin tyhmät villapaidat."
 
 

Pikkuveli siis tykkää selvästi enemän villatakeista, kuin neuleista;) Kesällä käytössä on ollut enemmän erilaisia huppareita ja kaikki viime talven neuletakit ovat jääneet pieneksi ja uusia pitäisi hankkia. Katsastin vähän netin tarjontaa ja minusta pojille löytyy täksi talveksi vaikka mitä kivoja neuletakkeja! Ongelmaksi tuleekin valinta, ihan kaikkia ei varmaan voi ostaa:)

 
 
 
Meillä on taas syksylle tiedossa juhlia ja siistimpi neuletakki pitää niitä varten olla, mutta siistimpään arkeenkin tarvitaan joku. Juhlavampaan menoon valikoituu varmaankin joku klassisempi beige tai seilorihenkinen ja siistimpään menoon varteenotettavana vaihtoehtona on joku reipas värikäs tai raidallinen neuletakki.
 
 

 

 


Mitäs tykkäätte syksyn valikoimista?

8 kommenttia:

 1. Nuo värikkäät iskee meikään eniten, harmaat myös. Tummansininen ei niinkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on aika harvoin mitään noin värikästä, varsinkaan tuollaisissa siistimmissä vaatteissa, mutta nyt kyllä minullekin iski nuo värikkäät:)

   Poista
 2. Miten hurmaava selitys villitakille!!! <3 kauniita takkeja olet kollaasiin löytänyt. Meillä niitä ei tule juurikaan käytettyä, mutta helmikuussa olisi häät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Meillä asuu pieni selitysten mestari täällä..kaikkea en aina edes muista laittaa ylös vaikka pitäisi kyllä! Hyvät hymyt noista selityksistä usein kyllä saa:) Meillä käytetään aika paljon neuletakkeja juurikin niiden helppouden takia.

   Poista
 3. Tosi kivoja! Suosikkejani nuo ekan kollaasin beiget "villitakit". Omien poikien kaikki villatakit ovat tällä hetkellä Pompilta. Mallistosta löytyy useampaa mallia ja värivaihtoehtoa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin;) Minusta myös nuo beiget ovat ihania, sopivat vänä minkä kanssa vaan. Meillä on myös monta Pompin neuletakkia, tämän syksyn suosikki on ollut se vaalea Pittsburg -neuletakki.

   Poista
 4. Keltainen ja punainen on mun suosikkeja, paitsi vierastan tuollaisia isoja logoja (punainen). Tai logoja ylipäätään... Mutta tummansininen on tietty aina juhlavampi, toisaalta pienillä pojilla ei aina tervitse olla niin tarkka :o)

  vastasin muuten sun meiliin, oothan saanut sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin nuo värikkäät ovat tänä syksynä iskeneet, vaikka normisti olenkin aika neutraalin kannattaja. Tuossa RL:n neuletakissa on minunkin makuuni vähän turhan iso tuo heppalogo..hintakin oli vähän turhan iso;)
   Sain meilisi ja vastailinkin siihen jo.

   Poista