keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Mekkotunnustuksia

Sain ihanan Pink Dreams -blogin Pikku Hiireltä mieluisan haasteen, eli vastata kysymykseen, kuinka monta mekkoa on kaapissasi. Haasteen alullepanija taitaa olla kaimani Riikan blogista. Kiitokset sinne hauskasta ideasta ja tietysti lämmin kiitos Pikku Hiirelle haastesta ♥ Tässä nyt vilaus vähän isomman tytön mekkokaappiin.

Haaste tosiaan on erittäin mieluisa, meillä kun tykätään mekoista, niin äiti kuin tytärkin. Ja koska niistä tykätään, on niitä jokunen kaappiin kertynytkin.. Kesällä laitettiin aika läjä pieniä mekkoja kiertoon ja jotenkin ajattelin, että mekkokaappi on pikkuhiljaa tyhjentymässä. Uusia ei kovin montaa olla ostettu, olemassaolevat kun ovat sopivia ja kasvu ei nyt taas ole niin huimaa. Haasteen myötä tehtiin pikainen inventaario, mitä siellä on.

 
Äiti, ethän sä vaan kuvaa näitä myyntiin, mä haluun käyttää näitä, nää on ihania ;)
 
Olihan siellä..ja on edelleen aika monta, määrää en edes kehtaaa sanoa ääneen, jokainen kiinnostunut voi sen itse henkareista laskea. 50 taisi mennä rikki..ja jos totta puhutaan, kaikki mekot eivät ole tuossa mekkokaapisa..
Suloisessa sekamelskassa Neidin omilta jäljiltä. Oikealla olevat ovat ahkerimmassa käytössä, vasemmalle ollaan siirretty kesäisemmät.


Koska määrä on nyt vähän isohko, en kaikkia alkanut kuvaamaan, varsinkin kun valaistusolosuhteet olivat aika onnettomat. Pahoitteluni siis huonolaatuisista kuvista! Ja monta mekkoa on täällä blogissa matkan varrellakin jo vilahtanut. Poimin tähän joitakin meidän suosikkeja ja sellaisia, joille on tiedossa käyttöä nyt talven juhlakaudella.

Arkena mekkoja Neiti käyttää vaihdellen, nyt taitaa taas olla menossa enemmänkin tunika ja leggarikausi. Selkeämmin mekot kuuluvat meillä kuitenkin siihen siistimpään menoon. Tähänkin poimitut ovat selkeästi enemmän juhlakelpoisia kuin arkimekkoja.
 
Monnalisa // Monnalisa
 
Meillä ollaan yhtä mieltä siitä, että Monnalisalta tulee kaikkein kauneimmat mekot. Monnalisan mekkoja meillä onkin vuosien varrella nähty paljon. Mallistoista löytyy aina sopiva mekko juhlaan kuin juhlaan ja arkeenkin. Tällä hetkellä suosikkeja ovat Monnalisan juhlavat trikoomekot, joissa helmassa on aina jotain ekstraa. Yläosan trikoo tekee mekon kuitenkin mukavaksi käyttää ja sopivan rennoksi tarpeen niin vaatiessa.
 
Monnalisa // Benetton
 
Mekkojen värimaailma on alkanut selvästi Neidillä iän myötä tummua ja pinkkejä unelmia meiltä ei enää juurikaan löydy. Myöskään tylliunelmia ei enää kelpuuteta. Poikkeuksen tekee Pompin viime kesän malliston mekot, jotka ostin poikkeukselliseti ilman loppukäyttäjän lupaa pompin loppualesta. Näillä tylleillä on liidelty poikkeuksellisen paljon loppukesän ja syksyn aikana. Näissä on kuulemma vähän sellaista coolia mangatyttöhenkeä, kun ne pukee mustien Conversejen kanssa ;)
 
Pomp de Lux// Pom de Lux
Paljetit ja kaikenlainen bling bling iskee lujaa ja samaisesta Pompin alesta ostetut Suri-hameet ovat olleet myös kova suksee. Meillä tämän hameen trikoo ei ihan täytä juhlamekkovaatimuksia, mutta arkena niitä on Neiti käyttänyt ahkeraan. Pituuden puolesta roosa menee jo tunikana ja se onkin farkkujen kaverina ollut pariin otteeseen koulussa. (tosin boleron kanssa, onko joku muu havainnut samaa ongelmaa tuon mekon kanssa? Meillä nuo paljetit raapivat ihoa varsinkin kainaloiden alta)
Ilovegorgeousin vihreä Dance all night -mekko on edelleen yksi ehdoton lemppari.

Pomp de Lux// Pom de Lux // ilovegorgeous

Ekstra bling blingiä löytyy myös parin mekon verran ja niillä käyttöä on ollut lähinnä discosynttäreillä. Nämä eivät lukeudu äidin suurimpiin suosikeihin ;)

M&S Autograph // Zalekua
 
Tummat värit ovat tosiaan aika vahvasti vallalla ja nämä kaksi tummansinistä mekkoa Neiti valitsi suosikeikseen tulevaan juhlakauteen.

Guess // Monnalisa
 
Kesämekkoja ollaan alesta jokunen ostettu jemman ensi vuotta odottamaan, tässä pari ehdotonta helmeä, joita en ole tainnut täällä vielä esitelläkään. Toivotaan, että kokoarviot osuvat nappiin ja maku ei ehdi muuttumaan ;)
 
Chloé // Monnalisa
 

Moneen ihanaan mekkokaappiin ollaan viimepäivinä päästy jo kurkkimaankin, onko joku vielä jäänyt näkemättä?
Haasteen saa napata mukaansa vapaasti ♥

20 kommenttia:

  1. Arvasin, että teidän kaapista löytyy paljon ihania mekkoja! On myös mielenkiintoista nähdä isomman tytön tyyliä. Minun täytyy nyt ehdottomasti nauttia vaaleanpunaisista tylleistä joita onneksi oma 3-vuotias vielä rakastaa :-)
    Tyttäresi kaapissa suosikkejani ovat nuo Monnalisan mekot. Ne ovat niin ihania <3
    Tykkääkö tyttäresi ollenkaan tyllihameista (tummemmista väreistä?) Esim. Dolly tyllejähän valmistetaan kaikissa väreissä ja elän toivossa että saan ostaa niitä vielä koululaisellekin ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta haasteesta;)
      Kannattaa kyllä nyt nauttia siitä vaaleanpunaisesta kaudesta, ainakin meidän lähipiirissä tytöillä tuo värimaailma jossain vaiheessa muuttuu;) Monnalisat ovat minustakin tosi ihania ja mikä parasta, ne kelpaavat edelleen myös tytölle!
      Meillä Neidillä on noihin tyllihameisiin vähän kaksijakoinen suhtautuminen, toisaalta hän tykkää niistä kovasti, mutta toisaalta sitten ei. Meillä jäi juuri hetki sitten pieneksi ihana Oopsy Daisyn muhkea roosa tyllihame ja neuvoteltiin, pitääkö ostaa uusi. Väri sai tuomion, mutta itse tylli ei ihan totaalista kieltoa saanut. Pari mustaa, maltillisella helmalla olevaa Monnalisaa löytyy kaapista ja ne ovat ahkerassa käytössä, eli ihan kokonaan ei tyllistä olla luovuttu:) Dollyja en olekaan tummissa väreissä missään huomannut, pitääkin katsastaa tilanne;)

      Poista
  2. Ihania - etenkin nuo tummat suosikit tekivät vaikutuksen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, minustakin nuo tummat ovat kaikkien tyylikkäimmät;)

      Poista
  3. On teillä upeita juhlamekkoja! Meillä on niin vähän juhlia, että tytöllä on vain yksi juhlamekko ja tyllihame. Arkimekkoja on ehkä viisi. Tyttö kyllä tosi mielellään käyttää mekkoja ja mitä vaaleanpunaisempi sen parempi :) Ikää on 8v. Olen yrittänyt viime aikoina järkeistää vaatteiden määrää ihan radikaalisti kun tuntuu, ettei kaikkia ehditä edes käyttää kun jo jäävät pieneksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Meillä tuntuu olevan jatkuvasti paljon juhlia, joten käyttöä noille kyllä löytyy, joskin tottakai vähemmälläkin pärjäisi (juuri totesin ystävälleni, että en itsekään ihan joka juhlaan aina osta uutta mekkoa..). Kiva kuulla, että teillä vaaleanpunainen kelpaa, meillä on ollut jo pari vuotta tuota tummenpaa linjaa..
      Minä olen myös koittanut viimeaikoina vähentää vaatteiden määrää ja siinä kyllä aika hyvin onnistunutkin, ainakin jos vertaa aiempaan tilanteeseen. Tämän postauksen perusteella siltä ei ehkä kyllä näytä..

      Poista
  4. Kauniita mekkoja!
    Tuo viimeinen mustaraidallinen on tosi ihana! Kenen mallistosta se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos:)
      Nuo kaksi alimmaista ovat Il Gufon viime kesän mallistoa, minustakin se raitamekko on ihana, se oli Neidin ihan oma valinta:)

      Poista
  5. Kivoja mekkoja löytyy teidän kaapista! Täytyis varmaan tehdä oma postaus kans aiheesta, mutta saapi nähdä ehdinkö...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Ehdottomasti haluataan nähdä myös teidän mekot!!

      Poista
  6. Oi, teillä on kyllä niin ihania mekkoja kaikki! :)

    VastaaPoista
  7. Kivoja mekkoja! Sain tämän saman haasteen, muttavielä on mekot kuvaamatta, joita kanssa löytyy aikamoinen kasa

    VastaaPoista
  8. Cride: Kiitos! Oi, innolla jäänkin odottamaan teidän ihanuuksia;) Taitaa teiltäkin aikamoinen kasa löytyä..

    VastaaPoista
  9. Ihania, ihania.
    Guessin tummansininen pitsiunelma on tosi kiva, sekä nuo pompin mekot ja ja, siis kaikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos:)
      Se Guessin pitsimekko on minustakin ihana, voisin saman laisen ottaa ohan itsellenekin..

      Poista