torstai 13. marraskuuta 2014

Viime viikon Kotilaituri -vierailulla löysin itselleni jotain ihanaa.


 
Kesällä Arjen timantteja -blogin Anu esitteli ihanan Marudesignin tähtikorun, johon silloin ihastuin kovasti. Anulla oli blogissa koruarvontakin, mutta harmiksi en silloin korua omakseni saanut.


Nyt vihdoin löysin korun Kotilaiturilta ja pakkohan se oli ostaa, kun siitä olin jo niin kauan haaveillut.

 
Vaikka kuumimpien trendien joukkoon  eivät tähdet enää taida hetkeen ole kuuluneetkaan, itse niistä tykkään ja niitä aika paljon sekä kotoa että vaatekaapista löytyy.
 
 
Tähtikorusta sainkin kivan lisän tähtikokoelmaani ;) Varsinkin parille neuleelle, joissa tähdet ovat kyynärpaikoissa ja niskassa, tähtikorulla saa kivaa uutta ilmettä.
 



Koru on tosi kiva, yksinkertainen, mutta silti siinä on sitä jotain. Menee rennommassa ja siistimmässäkin menossa.


 
 
Jos ihastuit koruun, löytyy niitä Kotilaiturin lisäksi tulevana viikonloppuna myös
Åblogien joulutapahtumasta Turun Hansakorttelista.
 
Ja sieltä löytyy kaikkea muutakin kivaa!
 
Henkilön Kati Laituri kuva.
 
Tietoa tapahtumasta ja kurkistuksia tulevaan tarjontaan  löytyy Facebookista https://www.facebook.com/events/319425381595732/
 
Kannattaa ehdottomasti tulla käymään!
 
 

 
Löytyykö muita tähtifaneja?



16 kommenttia:

  1. Nuo korut on tosi kauniita. Niitä oon kans ihastellut. Tähtivimma on alkanut hieman mulla hiipumaan mut tuun niistä aina tykkään. Se on vaan niin kaunis :) eikä siellä sisustustrendien huipulla tarvikaan aina keikkua :) persoonallisuus on parasta ♡ toivottavasti pääsen pian kans kotilaituriin piipahtamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marudesignin korut ovat kyllä tosi ihania minustakin, valikoimasta löytyy muutakin kuin tähtiä;) Minulla oli tähtivimma hetken poissa, mutta alkaa uhkaavasti nostaa taas päätään..Ehkä tässä iässä alkaa olla ihan tervettäkin, ettei ihan siellä trendien huipulla viiletä:)
      Kannattaa ihmeessä piipahtaa Kotilaiturissa, tunnelma on vertaansa vailla. Kivasti Kati oli eilen Hansatorille ripauksen sitä tuonutkin!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, niin minustakin! Minulla on tähtimania taas vähän nostamassa päätään enemmän, vaikka ei se kokonaan ole poissa ollutkaan.

      Poista
  3. Hyvä valinta! Tuo tähtikoru on edelleen yksi lempikoruistani ja kovassa käytössä. Tarina tähden takana tekee siitä entistä tärkeämmän. Marun tähdet ovatkin oivia muistuttajia siitä, että meistä jokainen on oman elämänsä tähti. Tähtinaisille ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos innoituksesta! Koru on kyllä tosi kaunis ja ennenkaikkea monikäyttöinen! Ja totta, tarina tähden takana tekee siitä erityisen tähden meille erityisille ♥

      Poista
  4. Tykkään tuosta korusta hurjasti! Tähden malli on niin kaunis, ikuinen ja tasapainoinen, että näyttää kaikkialla upealta. Ja kuten Anukin sanoi, tarina Marun korujen takana kaunistaa niitä entisestään. <3 Meillä vietetään sunnuntaina oman isäni isänpäivää, sillä hän oli oikeana päivänä reissussa. En siis pääse tapahtumaan. Kyllä harmittaa, siellä on vaikka mitä upeita juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koru on kyllä tosi ihana! Tähdistä taisi olla aiemmin sinullakin juttua..Ne ovat vaan niin klassisia.
      Sunnuntain tapahtuma oli tosi onnistuneen oloinen, olimme tyttären kanssa siellä pikaisella visiitillä.

      Poista
  5. LÖYTYYYY voiko ihanempia ollakaan? Mutta miten ihania vaatteitakin sulla. Mistä noi harmaa ja beiget neuleet on??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Ihana Nanni ♥ Tähdet ovat kyllä ihania!
      Neuleet ovat parin vuoden takaisia Tukholman ostoksia, samanlaisia minusta näyttää olevan tällä hetkellä monessakin paikassa, ainakin paikallisessa Sokoksessa näin samanoloisen, merkkiä en muista.

      Poista
  6. Onpa kaunis ja kivan erilainen koru. Kyllä tähdet uppoavat. Mitä väliä viimeisimmästä muodista, kun saa tähtihetkiä elämäänsä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, koru on kyllä tosi kaunis ja todella vähän erilainen, on herättänyt paljon huomiota. Juuri näin, tähtihetkiä elämään, niitä ainakin minä kaipaan!

      Poista
  7. Kiitos Riikka visiitistä ja tähti on niin sun juttu :) Sopii hyvin ja näyttää niitä löytyvät useampikin eri muodoissa. Mulla on tulossa su myyntiin luonnonvaalea neuletakki, jossa on valkoiset tähdet kyynärpäissä. Vink vink kiinnostuneille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati itsellesi, vierailu on ihana, tulen kyllä pian taas uudelleen! Tähti taitaa olla kyllä ihan minun juttuni. Siis apua, nyt vasta ehdin lukemaan tämän, tätipaikkaneuletakki olisi voinut olla myös juuri minulle. Voi, kun en muistanut, kun Hansatorilla piipahdin (taisin olla liian myöhään liikkeellä?)

      Poista
  8. Täällä yksi tähtifani. Gantin tähtityynyistä aikoinaan lähti ja vuosien jälkeen edelleen pidän tähdistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama vika täällä, Gantin tähtityynyistä fanitus lähti ja sille tiellä olen jäänyt:) Itseasiassa kaivelin jokin aika sitten Gantit esille, pienen tauon jälkeen näyttävät taas ihan kivoilta:)

      Poista