lauantai 1. marraskuuta 2014

Pieni hengähdys

Rauhallista myöhäistä pyhäinpäivän iltaa!
Täällä on tänään rauhoituttu eilisten eskarilaisten halloweenjuhlien jäljiltä.
Huomenna on vielä luvassa ne tyttöjen juhlat..


Vaikka eilen oli tosi hauskaa ja huomistakin odotetaan innolla, täytyy myöntää, että kahdet lastenjuhlat samana viikonloppuna normaalin työviikon perään ei ehkä ole ihan paras idea..


Tänään ei olla jaksettu juuri muuta tehdä, kuin saattaa aamulla Isoveli Helsingin-junaan ja vähän siivoskella paikkoja huomista varten. Toki normaalit harkkakuskaukset ja yhdet synttärijuhlatkin on vietetty. Aika kiireistä tämä syksykin näyttää olevan ja kyllä tällainen pyhäpäivä on välillä ihan tarpeen pieneen hengähdykseen. Vaikka vähän harmitti, että perinteinen kynttilöiden vienti haudoille jäi tänään tekemättä, huomenna ehtii vielä tilanteen varmasti vielä korjata.


Neidillä oli bestis kaverina koko päivän ja he tekivät viimeisiä valmisteluja huomisiin juhliin. Nyt alkaa kaikki olla kynsiä myöden kunnossa ;) 


Palaan kuvien kera ensi viikolla juhlatunnelmiin. Tosin, tänään eilisiä kuvia katsellessani huomasin, kuinka vaikeaa sitä kameran manuaaliasetusta onkaan käyttää.. Ehkä harjoitus joskus siinäkin tekee mestarin.

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

6 kommenttia:

  1. Kahdet lastenjuhlat yhteen viikonloppuun on kyllä hatun noston arvoinen suoritus, vau! Ja vau mitkä kynnet. Noilla kelpaa juhlia. Leppoisaa hengähdyspäivän iltaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Täytyy myöntää, että yhdetkin olisi riittänyt mainiosti, en kyllä enää koskaan buukkaa kaksia samalle viikonlopulle (ehkä en edes samalle kuukaudelle..) Kynnet olivat minustakin älyttömän hienot, ihan itse neiti ne näpräsi!
      Mukavaa alkanutta viikkoa, Aveliassa varmaan nähdään?

      Poista
  2. Vilskettä pitää, jos on kahdet juhlat. Minäkin olen sellaisesta liemestä joskus itseni löytänyt. Kivoja tunnelmia täällä. Toukkamuhennos ja kaikki! Nuo kynnet kyllä tekevät viimeisen silauksen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, vilskettä todella piti..tämä oli ensimmäinen ja taatusti viimeinenkesta, kun kaksia samana viikonloppuna pidän. Olo oli eilen viimeisten vieraiden lähdettyä aikalailla loppu:) Kynnet olivat minustakin upeat!

      Poista
  3. Aivan upeita kuvia, ihania kukkia ja upeat kynnet. Wau ei vaan sujuisi minulta. :)

    Kivaa sunnuntaita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tiia ♥ Eipä se oikein minultakaan sujunut, mentiin vähän äärirajoilla;) Onneksi hengissä edelleen!

      Poista