sunnuntai 22. elokuuta 2010

Äidin läksyt

Äiditkin tai ainakin meidän perheessä se on äiti.. saavat läksyjä!

Onneksi kuitenkin vain kerran - tai kaksi vuodessa.

Meillä äiti sai tänä syksynä kahdet läksyt tehtäväkseen
aiempina vuosina pääsin helpommallaOikeasti tykkään askarella,
tämä on vaan ainoa askartelu, mihin nykään tuntuu olevan aikaa.


Neiti huikkasi vielä portaissa
nukkumaan mennessään perään:
Äiti, muista ettei ilmakuplia saa tulla,
ne on rumia!

5 kommenttia:

 1. Ei siis paineita niistä ilmakuplista! :-D
  Seinätarrojen kiinnittäminenkin oli aika haastavaa, mitenhän tuosta selviäisin. Pitää alkaa sitten hyvissä ajoin harjoittelemaan!?

  VastaaPoista
 2. Mä muistan kun piti itelle päällystää kirjoja, ai että inhosin sitä hommaa... =D Onneksi sälli on niin pieni että menee monta vuotta ennen kuin tarvii alkaa päällystyshommiin!

  VastaaPoista
 3. Mä en tiedä mitä meillä on joka vuosi tapahtunut, kun konatktimuovia ym tilpehööriä ostettu, mutta milloinkaan ei yhtään kirjaa päällystetty! Ei ole onneksi koulusta mitään sanonut, mutta kirjat on vuoden lopussa ollut aika hurjan näköisiä. Tosin meidän pojan käsittelyssä ne ois varmasti ollut hurjan näköisiä vaikka ois metallilevyillä kannet suojattu ;o)

  VastaaPoista
 4. Minä olen aina tykännyt touhuta kontaktimuovin kanssa. Täydellisyyden tavoittelijana ilmakuplaton kirjankansi oli aina päämääränä :)

  VastaaPoista
 5. -Jassu-:Joo, ei paineita, joskin aamulla niitä löytyi:( Luulen, että seinatarrat olivat aika hyvää harjoitusta, näyttivät tosi hyvältä!
  MrsAgatha: Muistan myös omalta kouluajaltani tuon päällystyksen, silloin en myöskään siitä pitänyt ja jotenkin ajattelin, että kontaktimuovit olisivat kehittyneet, mutta valitettavasti tuotekehitystä ei ole tapahtunut (varmaan olisi, jos isät tätä tekisivät!)

  Pirjo: Ei se muovi tosiaan auta, kirjat on räjähtäneitä meilläkin. Katsotaan sitten keväällä, millaisia Neidillä on..

  SiniK: Tykkään tosi paljon askarrella, mutta kontaktista opin pitämään vasta nyt lasten myötä:) Kuplattomuudessa olen edistynyt, Isoveljen ekaluokan kirjat olivat aika "ilmavia", nyt pitää koittaa skarpata, kun Neiti taitaa olla tarkkaa sorttia:)

  VastaaPoista