perjantai 6. elokuuta 2010

Pelastusta välikauteen

Alkuviikosta tehdyn ulkovaateinventaarion jälkeen olen juossut paikalliset haalareita myyvät kaupat läpi ja soitellut ainakin puoleen tusinaan kauppoja ja kolunnut kaikki muistamani nettikaupat läpi, välikausihaalareita EI tähän aikaan vuodesta ole tosiaankaan tarjolla liikaa (olen unohtanut tämän asian vuodessa, viime syksynä tilanne oli ihan sama..). Tai kyllä niitä on tarjolla, mutta ei meidän koossa.. Tai oli meidän koossakin, mutta ainoastaan mielestäni hm.. ei-niin-kivoja -uutuuksia Reimalta täydellä 129e hinnalla.

Viimeisenä oljenkortena ajattelin lopuksi katsastaa Ticketin sivuilta kaikki heidän jälleenmyyjänsä ja ryhtyä soittelemaan, josko jonkinlainen haalari löytyisi meille jostain kolkasta Suomea.
Ticketin sivuilta löytyikin heidän oma nettikauppansa, jossa en ollut aiemmin vieraillut.

Sieltä ne meidän haalarit sitten löytyivät:)

Pikkuveljelle Amino suit väri Sea Blue

Isoveljelle tuli myös täydennystä välikauteen.
Edellinen, jo pieneksi jäänyt Plain rain oli kokoa 140cm ja ainakaan meilläpäin ei isompia kokoja Ticketistä ole ollut saatavilla. Muillakin merkeillä koota alkavat pikkuhiljaa loppua, kun pituus lähenee 150cm. Esimerkiksi P.OP tarjoaa kokoja vain 146cm asti ja se meillä on nyt käytössä. Ticketillä näyttää olevan kokoja aina 162cm asti!! JEE!!

Viime keväänä kiertelimme urheiluliikkeissä välikausivaatetta etsien ja ainakin sillä kokemuksella olin kovasti huolissani meidän tulevista välikausista..
Kokoja ja malleja kyllä löytyy, mutta materiaalit ovat ihan eri luokkaa, ainakin kulutuksenkestävyyden suhteen. Meille tarjottiin välikausihousuiksi Peakin softshell-housuja hintaan 80e. Ovat varmaan monilta ominaisuuksiltaan hyvät, mutta olisivat Isoveljen käytössä puhki polvista ennenkuin ehtisi fillaroida pihalta pois:)


Isoveljelle kotiutui siis Plain Rain w. Fleece
Neidillekin tuli vähän kuin vahingossa tietyn summan ylittävistä tilauksista ei tarvitse maksaa postareita ja puvun kanssa hinta ylitti tuon summan, joten se tuli melkein ilmaiseksi:) vielä jemmaan (uusi ilmiö meillä, alan siis heti oppia!) seuraavaa kokoa Plan rain. Värinä eksoottisen kuuloinen Virtual Pink. Ruudulla näytti kirkkalta pinkiltä, millainenkohan mahtaa sitten olla luonnossa..Menee ainakin pihapukuna, jos ei muuna. Onko jollain tietoa väristä luonnossa?

Neidin Plain rain Virtual pinkinä - eihän ole paha?

Näiden lisäksi olen saanut myös hankittua Pikkuveljelle ihana sadepuvun toisesta uudesta ihanasta tuttavuudesta, Boutique Lilli'stä. Siitä vielä lisää myöhemmin.  

Nyt alkaa siis välikausi meillä jo näyttämään vähän paremmalta.
Talvea en halua edes vielä ajatella:)

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti meidän välikausivaatteet mahtuu vielä päälle. Muuten ollaan pulassa...Minäkin tein vähän aikaa sitten löydön tuolla Ticketin nettikaupassa. Kauan etsimäni ja hakemani haalari löytyi just oikeassa koossa ja just oikeassa värissä. Arvaa vaan hypinkö riemusta kattoon;)

  VastaaPoista
 2. Hih, meidän välikausi on ollut kunnossa jo kauan kun kevään haalari mahtunee vielä syksynkin ja seuraavaa kokoakin on jo varastossa... Joten mun on pakko miettiä jo talvea! ;D

  VastaaPoista
 3. mä näytän tän postauksen seuraavaksi miehelle kun se ihmettelee nniitä kaikkia jemmalaatikoita :)
  hyvä kun löytyi!

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen muutaman kerran tilannut Ticketin nettikaupasta, kun ei täälläkään myydä kuin pieniä kokoja. Ja muutenkin vaikea löytää paikallisista kaupoista mieleisiä vaatteita, etenkin ulkovaatteita!

  VastaaPoista
 5. MammaMia: Tällä kokemuksella, kannattaa kyllä tarkistaa, sopiiko:) Voin kuvitella riemusi;)

  MrsAgatha: Teillä asiat sitten enemmän kuin hyvin. Olen kyllä vähän kateellinen;) Minä en tosiaan jaksa edes vielä ajatella talvea (vähän kyllä kävi mielessä, kun tein tilausta tuolla Ticketin kaupassa, siellä oli vähän myös viime talven toppia alessa. Meille kun kelpaa nekin!)

  -Anni-: Ole hyvä vaan, saa käyttää:) Miksiköhän miehille pitää aina selittää itsestään selviä asioita? Meillä ihan sama juttu:)

  Neiti Kevätaurinko: Millaisia kokemuksia sinulla tilauksista on? Tulivatko nopeasti? (eipä näytä olevan kyllä noille ihan huomenna tarvetta..)Isot pojat ovat selvästi väliinputoajakansaa, siinä olisi jollekkin oiva markkinarako!

  VastaaPoista
 6. Pelkästään positiivisia kokemuksia, jos nyt en ihan väärin muista, niin reilussa viikossa tulivat, ja ihan kotiovelle saakka :)

  VastaaPoista