perjantai 13. elokuuta 2010

Taivaallista (?) postia

Viime viikolla ekaa kertaa TICKET TO HEAVENin omaan nettikauppaan tehty tilaus kotiutui nopsaan. Tein tilauksen torstaina ja paketti tuotiin kotiovelle tiistai-aamuna. LOISTAVAA!

Paketista löytyi jokaisella jotain:)

Pikkuveljen Amino Haalari oli kivan värinen ja koko passeli, kasvuvaraa mukavasti, muttei liikaa. Nyt pitää vielä metsästää sihen sopivat asusteet. Ruskeaa vähän jo löytyykin.

Isoveljen Plain Rain w. Fleece oli nappiostos. Koko juuri sopiva ja herra itse piti väristä. Meille tuli eka kertaa tämä Fleece-hässäkkä. Katsotaan kuinka toimii, muissa blogeissa kommentteja on kuulunut puolesta ja vastaan.

Neidille tuli Plain Rain. Värinä oli Virtual Pink ja vähän jännitti millainen väri on luonnossa. Väri oli ihan ok - ja mikä tärkeintä -miellytti Neitiä!

Väri olikin ainoa, mikä tämän kanssa meni nappiin :( .

Neidillä on parikin sopivaa pukua syksyyn ja tämän puvun piti olla se seuraavaa kokoa jemmaan -malli. Neiti sovitti takkia ja siinä on hyvin kasvuvaraa. Sitten saatiin jalkaan housut ja ihmetys oli kova - lahkeet olivat ihan sopivat! Kaivoin meillä parhaillaan käytössä olevan Plain Rain -housut esille ja tein vähän mittauksia:

Tässä päälekkäin Plain rain 110cm (päällä) ja Plain Rain 122cm (alla)

Uudet 122cm housut olivat hieman lyhyemmät, kuin vanhat 110cm housut! Leveyssuuntaan uudet olivat vähän isommat. HARMITTAA! Palauttamaan en kuitenkaan taida ryhtyä.
En jaksa:( Arvatkaapa, ostanko tällä kokemuksella seuraavista alennusmyynneistä mitään seuraavaa kokoa odottamaan..?

Onko muuten jollain kokemusta ko. putiikkiin  palautamisesta?

Hauska sattuma oli, että Eeviskäisen elämää blogin Sini postasi juuri samaisena päivänä T2H nettikaupasta ja palautteesta kaupalle ja laitoinkin sinne kommentteihin ehdotuksen, että  nettikaupalla eikä ainoastaan T2H:lla  tulisi ehdottomasti olla jonkinlaiset tuotekohtaiset mittataulukot saatavilla, jotta tällaisilta yllätyksiltä vältyttäisiin. Toivottavasti Sini ja me muut saamme äänemme kuuluviin!

Vaikka kaikki ei ihan mennytkään putkeen tilauksen kanssa,
meidän välikausi alkaa olla tältä osin kunnossa.
Se on siis aika taivaallista;)

Ja sitten pitääkin kääntää katseet varmaan talveen! .

2 kommenttia:

  1. Voi harmi tuo kokojuttu. Niistä ei siis tosiaa voi koskaan tietää. Ihmetyttää kyllä, että selkeesti noin iso ero!Mä en ole koskaan mitään sinne palauttanut, luulisin että jos väärä/rikkinäinen tuote niin sitten korvaavat postarit takaisin päin mutta jos esim osoittauituikin väärän kokoiseksi niin sitten omakustannehintaan. Näin ainakin useissa ulkomaalaisissa nettikaupoissa.

    VastaaPoista
  2. Sini: Kyllä vähän harmittaa tosiaan. Palauttaminen tässä tapauksessa menisi varmaan tosiaan omaan piikkiin. Onpahan Neidillä ainakin varaa valita housuista:)
    Ne kokotaulukot olisivat kyllä hyvä juttu, toivottavasti saamme kauttasi äänen kuuluviin. Jään jännityksellä odottamaan heidän vastauksiaan!

    VastaaPoista