sunnuntai 15. elokuuta 2010

DPAM ei pettänyt

Alkukuusta tekemäni DPAM  - du pareil au memên tilaus saapui vajaassa viikossa kotiovelle. Lähettifirman tyttö naureskeli, että osoite alkaa olla jo tuttu, ja kiva nähdä millaiselle porukalle paketteja oikein tulee (jättävät yleensä paketit sovitusti tiettyyn paikkaan, kun arkena harvoin ollaan virka-aikaan kotosalla).

Siististi pakatusta paketista paljastui oikein kivoja juttuja koko poppoolle!

Neidille löytyi yllätys yllätys taas eniten tavaraa. Kuosit olivat meidän mieleen ja aiemmin meillä  vieroksuttua (siis äidin vieroksuma, Neidin mielestä se on aina ollut ihana..) lilaa/violettiakin löytyi:)

Neidille pari puolihametta, kiva vaaleanlila ja toinen harmaa.
Lilaa voitaneen pitää jo syksyllä, harmaa odottamaan ensi kesää

T-paitoja alkusyksyyn ja ensi kesäksi.
Paitapuseroja meillä käytetty myös talvella pitkähihaisten
trikoopaitojen kanssa.
Pikkuvelikin sai pari pitkähihaista paitaa sekä collegetakin. Paidoissa oli painatukset, takissa ihanat kirjaillut kuvat ja yksityiskohdat.

Pikkuveljelle syksyyn pari pitkähihaista ja kiva collegetakkiIsoveljelle löytyi kivat pitkähihaiset trikoopaidat syksyksi. Paras löytö hänelle oli beige neuletakki, joita meillä käytetään ahkerasti ja jotka kaikki todettiin pieniksi inventaariossa.

Isoveljelle trikoota ja neuletakki syksyyn


Isoveljelle tuli myös sininen irroitettavalla collegevuorella oleva Parkatakki. Malli näyti tosi kivalta sellaiseksi kauppatakiksi. Malli olikin oikein mainio, mutta materiaali ei ollut ihan sitä, mitä odotin. Se oli aika sadetakkimaista. Isoveljen omasta mielestä takki oli kiva, joten kelvannee äidillekkin:)


Isoveljen Parkatakki syksyksi

Summa summarum:

DPAM oli edelleen meille mieleinen. Laatu vaikutti ihan hyvältä toki se näkee lopullisesti vasta käytössä, kankaat laadukkailta ja yksityiskohdat huolitelluilta. Normaalihinnallakaan hinta ei ole paha, joskin postikulut normaalisti Suomeen muistaakseni 19e! Mitoitus vastasi ainakin tämän tilauksen perusteella aika paikkansapitävältä kokomerkintöihin nähden.
Poikien kokoja oli 14-vuotiaaseen asti, joten hetken voimme isoveljellekkin vielä täältä katsella:) Tähän tilaukseen aletilaus kun oli, koot olivat vähissä ei löytynyt pojille mitään samaan sarjaan. Jos vähän aiemmin sesongin aikana tilailee, löytää kivoja kokonaisuuksia hyvin eri ikäisillekin pojille ja tietysti tytöille:)
Näitä meille varmasti kotiutuu lisääkin!


P.S. Kuvat ja tekstit taas ihan sekaisin keskenään, pahoitteluni! Tekniset taitoni vielä vähän hakusessa.. 


4 kommenttia:

 1. Kivoja oli tämänkin paketin sisällä! :-D
  Merkki on mulle tuntematon, mutta voisin tämän perusteella joskus kokeillakin. Postarit ovat kyllä aika korkeat, mutta teidän tapauksessa kyllä kannatti kun noin paljon löysitte tilattavaa.
  Tuo isoveljen raidallinen paita tähtikyynärpaikoilla on upea!

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita! Minä myös voisin tuolta jotain tilata, kun kerta isoillekin pojille löytyy noin ihania vaatteita! :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja ja hiukan erilaisia, aion jatkossa käydä kytiksellä, nyt ei oikein mitään meille löytynyt!

  VastaaPoista
 4. -Jassu-: Postarit tosiaan aika korkeat normaalisti, tämä paketti tuli ilman postareita, oli joku kampanja. Niitä varmaan tulee toistekin:)

  Neiti kevätaurinko: Yllätyin itsekin, että löytyi isompaa kokoa, yleensä rankalaiset lopettavat poikien koot aiemmin.

  -Anni: Nämä meidän olivat kesämallistosta ja niitä heidän sivuilla näyttää edelleen olevan ainoastaan tarjolla ja koot aika vähissä. Inolla odottelen syksyjuttuja:)

  VastaaPoista