tiistai 3. elokuuta 2010

Syksy tulee - ei olla valmiita :)

Monessa blogissa on viimepäivinä ihanasti esitelty  tulevan syksyn ja talven vaatetusta ja ajattelin minäkin ryhdistäytyä ja käydä läpi kaapit ja tarkastaa, mitä meillä on syksyn varalle. Parempi kun en olisi sitä tehnyt, ainakaan ihanien blogien jälkeen. 
Saalis oli aika surullinen, enkä päässyt eteisen kaappeja pidemmälle :(

Kuten tuossa aloituksessa mainitsin, pidän turhankin paljon lastenvaatteista ja voinkin jossain mielessä tunnustautua lastenvaatefriikiksi. Tähän kohtaan tulee kylläkin joitakin muttia..
Jostain syystä (tai tiedän kyllä senkin, tarina kymmenen vuoden takaisesta Jean Bourgetin ihanimmasta haalarista, jonka ostin seuraavaksi talveksi jemmaan ja arvioin koon väärin)  en osaa ostaa ulkovaatteita lapsille jemmaan ja olenkin aina pulassa niiden kanssa, koska ne jäävät pieneksi aina väärään aikaan ja joudun tyytymään juuri siihen mitä tarjolla on.. En myöskään koskaan jaksa siinä akuutissa tarpeessa ajatella mitään hienoja asusteyhdistelmiä. Lopputulos on siis aina kaikkea muuta kuin harkittu. Ja aina lupaan itselleni muuttaa tapani.

Kaapeista löytyi seuraavanlainen saalis tulevaan välikauteen:

Koko poppoolle sopivan kokoiset PO.Pin Windstopperit. Nämä ovat meillä osittautuneet erittäin toimiviksi. (Isoveljen sininen fleece tosin näytää kadoneen viimeisten kaverisynttäreiden jäljiltä, etsintäoperaatio alkaa huomenissa..)Koulun aloittavalle neidille löytyy Ticketin punainen Plain Rain ja Reimatecin vaaleanpunainen puku, molemmat oletettavasti sopivia (housut molemmissa puvuissa kevään jäljilta tahraiset ja tilapäisesti kadoksissa..).
Haalari jäi hänellä keväällä pieneksi, eikä sitä juurikaan käytetty, joten katsotaan ostetaanko uutta ollenkaan.

Pikkuveljelle päiväkotiin löytyy vain Kammakarlon kaksiosainen puku, haalari oli jo keväällä ahdas. Pikkuveljelle tarvitan myös kurikset päiväkotiin (Neidiltä olisi sopivaa kokoa perintönä, värinä valitettavasti hentoa pinkkiä:)


Isoveljellä on koulutakkina PO.Pin kiva ruudullinen välikausitakki keväältä sopiva, tarvetta on ainakin kolmelle parille välikausihousuja, keväästä on jäljellä sopivia, mutta polvista rikkinäisiä:) Kulutus on kymmenvuotiaalla aika huimaa!
Piha- ja treenitakkeina on lukuisia urheiluseuran verkkatakkeja, softshell-takkeja ja tuulipukuja.

Ostoslistalle saa siis arkivaatteiden kohdalle laittaa ainakin yhden haalarin ja monet housut. Niista  asusteista en sitten viitsi mainitakaan..

Kaupunkivaateosastolla olenkin sitten vähän parempi, niitä meillä on aina ollut oikean kokoisia oikeaan aikaan. Syksyn osalta tämä siis, ainakin toistaiseksi, jonkinlaisessa kunnossa.

Veljille Timberlandin takit keväältä sopivaa kokoa


Ja neidille kerrankin vähän värikkäämpää. Alimmaisena Gymboreen kevätmallistosta kumimainen kukkatakki (neidin oma valinta), keskellä Burberryn tikkitakki Neidin itse valitsemassa värisssä (tikkitakki aina ennen ollut meillä luonnonvalkoinen tai beige). Päällimmäisenä ihana Gantin samettibleiseri. Tämä myös Neidin itse valitsema väriä myöden.Joskin tässä äidin ja tyttären maut kerrankin kohtasivat.


Lopputulemana siis paljon tarpeita eikä mitään punaista lankaa..
Tästä on hyvä lähteä kehittymään!

Kuvista voi päätellä että olen kehno kuvaaja..Tämän bloggerin käyttökään ei näytä olevan vahva lajini, sain kuvat liitettyä vasta kovan ähräyksen jälkeen.. Lupaan yrittää kehittyä kummassakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti