keskiviikko 4. elokuuta 2010

Sadepäivän pelastus

Meillä Legot ovat Isoveljen ehdoton suosikki, niitä rakennellaan, niillä leikitään ja niitä pelataan pleikkarilla. Neitikin on niistä taannoisen Legoland -reissun jälkeen innostunut tytöille vaan on kertakaikkisen surkeat valikoimat.

Isoveli odottaan innolla Harry Potter -Legoja, ja koska niitä ei edelleenkään ollut alkuviikon kauppareissulla hyllyyn ilmestynyt ja kukkarossa olleet rahat oli kuitenkin pakko johonkin tuhlata, löysi hän pientä korviketta odotukseen - Magicus lautapelin Legolta.

Legolta on tullut uusi lautapelisarja, johon kuuluu monta erilaista peliä (lisää tietoa ja muut pelit löytyy täältä) ja ainakin tämän yhden kokemuksen perusteella tuntuvat loistavilta. Omilla ja tusinalla naapurin lapsia kului sadepäivä rattoisasti kerrankin ilman pleikkaria ja ainaisia kinoja pelivuoroista, kun ensin opettelivat pelaamaan oikeilla säännöillä ja sitten rupesivat keksimään omia peliversioita, niikuin pelien ideaan kuuluukin. Äitikin innostui illalla pelaamaan - ja voitti tietysti :)Kuva lainattu täältä

3 kommenttia:

 1. Vastavierailulla. Jaamme ainakin legoinnostuksen, yksi tuollainen legopelikin meillä on jo vuoden takaa (Saksasta noita sai jo aikaisemmin).

  ps. Ne Potterit taitaa tulla kauppoihin vasta myöhemmin syksyllä.

  VastaaPoista
 2. Löysin Annin blogista tänne, täytyy liittyä lukijaksi! =)

  VastaaPoista
 3. PikkuSanna: Kiva, kun tulit! Meillä kyllä varsin hyvin tiedetään, että Potterit tulevat syksyllä, mutta Legohyllyjen välissä ollaan aina sillä asenteella, että jos vaikka kuitenkin..:) Ollaan noissa pelijutuissakin näköjään vähän hitaita, samoin kuin niissä ukkelikoodeissakin:).

  MrsAgatha: Kiva kun sinäkin tulit! Täytyy tulla vastavierailulle pikimmiten!

  VastaaPoista