sunnuntai 8. elokuuta 2010

Inventaariota

Olen loppuviikon aikana, kuumuudesta huolimatta, koittanut parhaani mukaan inventoida lasten vaatekappeja. Kovin helppoa se ei ollut, pikkuveli auttoi vähän liiankin kanssa ja kummasti sovitukseen ei ollut kovaa tunkua..

Lopputulos oli isojen lasten kohdalta juuri sellainen, kun ajattelinkin. Aurinko ja ulkoilma saa lapset kasvamaan, kuin rikkaruohot tai sitten se aurinko kutistaa vaatteet:)

Neiti on aina ollut pienikokoinen ikäisekseen, mutta tällä tahdilla ottaa kyllä piankin muut kiinni. Varsinkin jalkoja oli tullut ainakin 10cm lisää ja kädetkin olivat venyneet (sitä tosin en kyllä ihmettele, kiipeilyteline puistossa on kovassa käytössä:) . Aika pino tuli kiertoon lähteviä..

Takana mekkoja, paitoja ja neuleita, edessä erilaisia housuja (joita ei sitten paljon kaappiin jäänytkään!)
Isoveljen kasvu on tietysti jo maltillisempaa ja jalkoja ei hänelle kesän aikana juurikaan ollut tullut, mutta kädet ja selkä olivat sitäkin enemmän venynyt. Nelulehyllylle varsinkin tuli tilaa.

Isoveljeltä siivottiin pois vai yläosat

Pikkuveljen kaappeja olen inventoinut jo aiemmin kesällä, joten hänellä pitäisi olla asiat kunnossa -ainakin hetkeksi.  

Nyt pitää vielä katsoa ajan kanssa, mitä sinne kaappeihin oikeasti jäi ja tehdä lista, mitä tarvitaan. Sitten pääseekin siihen mukavimpaan osuuteen, katselemaan syksyn uusia mallistoja ja miettimään, mitä niistä meille kotiutuu:)

6 kommenttia:

 1. Sama kaappien suursiivous täälläkin meneillään. Varsinkin tyttö on kesän aikana venähtänyt ja sisävaatevarastoja pääsee ihan syystä täydentämään:)

  VastaaPoista
 2. Minkä kokoisia tytön vaatteita sulta löytyis? Meillä olis tarvetta 92 ja 98 vaatteille, elikkäs jos sulta löytyis niitä niin täällä olisi isommalle vaatepaketillekin ostaja :) Olen niin laiska selailemaan huuto-nettiä, että sieltä kautta ei tule sitten ostettua.

  VastaaPoista
 3. Se uuden ostaminen onkin sitten se kivoin osuus :)

  VastaaPoista
 4. MammaMia: Se täydennys auttaa ainakin minua jaksamaan tuon siivousosan:)

  -pm-: Meidän neiti on ekaluokkalainen, joten pinoissa on 104-116cm aatteita, harmi, ettei löydy tuossa koossa mitään! Mielelläni olisin kauppaa kanssasi tehnyt:)

  -Anni-: Juu ehdottomasti on! Odotan oikein, että ehdin tutustua uusiin mallistoihin! Pitäisi varmaan katsoa vähän myös, mille on tarvetta..

  VastaaPoista
 5. piti vielä kysyä, että oliko pinoissa jotain liliä, ganttia tai burrea koossa 104 :)
  minäkin olisin kiinnostunut!

  VastaaPoista
 6. -Anni-: Kyllä jotain tuossa koossa löytyy. Laita viestiä xriikkax@gmail.com), jos olet kiinnostunut, niin katsotaan mitä löytyy:)

  VastaaPoista