keskiviikko 4. elokuuta 2010

DPAM - DU PAREIL AU MÊME

Aloitin tänään sisävaatteiden inventaarion syksyä varten (siitä vielä lisää myöhemmin) ja pengoin vaatehuoneen perukoilta Isoveljeltä säästetyt jemmalaatikot tarkistaakseni, mitä niistä löytyisi Pikkuveljelle. Törmäsin kahdeksan vuoden takaisiin suosikkeihin ja päädyinkin lopulta koneen ääreen tänne (jemmavaatekasat jäivät odottamaan uutta innostusta..).

Du pareil au même - DPAM oli meidän suosikkimme arkivaatteissa Isoveljen ollessa parivuotias. Ihastuin vaatteisiin ja niiden hauskoihin yksityiskohtiin käydessämme Ranskassa. Silloin oli -ainakin täällä Kehäteiden ulkopuolella-  lastenvaatevalikoima vähän eri luokkaa, ja olin vielä autuaan tietämätön kaikista ihanista nettikaupoista. Tein silloin DPAMille - kahdeksan vuotta (!!) sitten - ekan nettikauppatilaukseni! Neidin synnyttyä tein vielä pari tilausta, mutta sitten ko. merkki jostain syystä jäi unholaan.

Kävin katsastamassa sivut ja tyyli on pysynyt samanhenkisenä edelleen. Löysin joitakin kivoja juttuja Neidille ja kun aletuotteet olivat puoli-ilmaisia ja postimaksut ilmaiset, lähti tilaus tulemaan meille. Saapa nähdä onko laatu ja mitoitus vielä samanlaisia. Siitä lisää, kun paketti kotiutuu.

Onko jollain tuoreempia kokemuksia merkistä?

Neidille lilaa syksyyn

Isoveljelle hauska trikoopaita tähtipaikoilla
Pikkuveljelle paloauto Kuvat lainattu täältä.(Kuvien liittämisessä tänne taitaa olla vielä aika paljon opeteltavaa..Miten saan ne tarkemmiksi? Ja miten saan niitä haluaamiini kohtiin..?)6 kommenttia:

 1. mä niin ymmärrän, että noin voi käydä :)
  merkki on minulle uusi, tai kuullut, mutta ei kokemusta.

  Kuvien tarkennuksesta en osaa auttaa, jos netistä ottaa niin ei kannata suurentaa, reso ei riitä ja tulee rakeisia.
  Asettelusta, ainainen ongelma minullakin, saan kaksi kuvaa vierekkäin, mutta siihen se jää :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos -Anni- vinkistä, taisin tosiaan koittaa kuvia suurentaa. Seuraavalla kerralla taas viisaampana!

  VastaaPoista
 3. Hei!Uusi lukija ilmoittautuu!Kiva kun tulee uusia bloggaajia :) Minkä ikäiset lapset sinulla on jos saa udella?

  VastaaPoista
 4. Heippa Sini, kiva kun tulit, tulen taatusti vastavierailulle!
  Pojat ovat 2,5v ja 10v ja Neiti 7v.

  VastaaPoista
 5. Heippa hei! DPAM avaa Pohjoismaista ensimmäisenä juuri Suomessa toukokuun toiseksi viimeisellä viikolla :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Bongasin tiedon myös jostain täältä blogistaniasta. Mahtava uutinen!! Tosin me asumme niin kaukana Hesasta, että aika harvakseltaan siellä tulee käytyä, eli varmaan jatkossakin tilaan ihan netistä:) Toivottavasti levittyisi muihinkin suurempiin kaupunkeihin jatkossa:)

  VastaaPoista