keskiviikko 18. elokuuta 2010

Ihanainen NOA NOA

Meidän perheen tytöt ovat saaneet uuden fanituskohteen : )

Oma pukeutumiseni on lähiaikoina alkanut kallistua vähän naisellisempaan suuntaan ja jonkin aikaa sitten löysin suloisen pikkuliikkeen, jossa myydään ihanaista NOA NOAa. Erilaisia tunikoita ja paitoja on sieltä kotiutunut pikkuhiljaa..

Olimme kesällä Kööpenhaminassa ja siellä NOA NOAn liikkeitä sattui useampikin kohdalle ja oma vatekaappi sai mukavaa täydennystä. Siellä törmäsin ensimmäistä kertaa myös NOA NOA Miniature -mallistoon ja olimme molemmat Neidin kanssa ihan myytyjä!
Noa Noa taisi sinä päivänä olla usei puhuttu juttu, kun Pikkuveli illalla hotellilla lauleskeli leikkiessään "Valmista on Nooa Nooa, valmista on, koko arkki valmis on:)

Kerrankin sellainen mallisto, josta molemmat -äiti ja tytär- pitävät! Köpiksessä oli alet jo loppusuoralla ja syksyä ei ollut, joten Neidin saalis jäi aika laihaksi:(

Kotiin päästyämme ryhdyin Googlaamaan, josko joku merkkiä Suomessa myisi ja löytyihän se jälleenmyyjä täältäkin - ja vielä verkkokaupalla - loistavaa!

Teimme Neidin kanssa pienen tilauksen ihanaan ja superhyvin palvelevaan Boutique Lillikseen. Tilauksessa oli vain kesämalliston juttuja, koska talvea ei juurikaan ollut vielä tullut. Nyt talvea jo löytyy, aivan ihania!

Pari perustrikoota syksyyn. Kangas ihanaa reikäneulosta:)

Ihana vihertävä toppitunika (oli heti ekana koulupäivänä päällä)
ja kaunis tunika, jossa aavistus lilaa

Samaan pakettiin Noa Noa -vaatteiden kanssa tilattiin Pikkuveljelle ihana Cupcaken tähti sadeasu päiväkotiin Kiitos vaan Lillikseen, kun saimme puvun, vaikka vähän sähläsimmekin tilauksen kanssa:)
Ja tasapuolisuuden nimissä siitä ollaan meillä nykyään tosi tarkkana:) Isoveljellekkin piti jotain tilata. Hän välitsi äidin pienellä avustuksella itselleen mieleisen hupparin kouluun.
Me tytöt jäimme odottelemaan Noa Noan syksyn ihanuuksia, joita voi käydä jo ihastelemassa NOA NOAn omilla sivuilla. Sieltä löytyi meille vaikka mitä kivaa halutaan -listalle! Boutique Lilliksessä oli Neidin koossa ainakin tämä ihana paita:


Kuva www.lillis.fi


Lisäksi voisimme ottaa ainakin nämä:


Kuvat lainattu täältä


Ja vaikka kaikki :)


Mistäs muualta näitä ihanuuksia mahtaa saada?

5 kommenttia:

 1. Oi nuo uudet Noa noa:t näyttää superihanilta. Mulla ei ainakaan tiedossa lilliksen lisäksi mitään paikkaa mistä saa!

  VastaaPoista
 2. Ai, tännekö se iso paketti päätyi ;o) Kiva, että oli mieluisia. Mä odotan, että saisin jo kohta tän yhden vauvan pukerrettua ulos ja pikkuhiljaa takaisin normaalimittoihin, niin pääsen minäkin itselleni Noa Noaa shoppailemaan. Mä oon siis tosi ihastunut ollut niiden aikuisten vaatteisiinkin jo monta vuotta...

  VastaaPoista
 3. -Anni-: Ihania olivat, olisin voinut tosiaan ottaa sieltä heidän omilta sivuilta melkein kaikki:) Ja mikä parasta, Neitikin tykkää! Toivotaan, että Lillis on ottanut paljon ihanuuksia meille ostettavaksi

  Pirjo: Kiva, kun tulit käymään! Tännepä se paketti päätyi ja ihana olikin -iso kiitos ihanuuksista ja upeasta palvelusta! Eiköhän se vauva sieltä pian tule:) Eikös niitä NoaNOan tunikoita voisi käyttää äitiyspaitoinakin..? Huomasin, että näitä Noa Noa -juttuja on ollut jo kauan, minä olen aina vähän myöhässä kaikessa:)

  VastaaPoista
 4. Mä myös rakastuin toissa keväänä Köpiksen reissulla Noa Noaan ja sillä tiellä ollaan edelleen :) Onneksi Hgissä on aikuisten myymälä ja onneksi Lillis myy Miniature-mallistoa :)

  VastaaPoista
 5. HW, en olekaan siellä Hesan myymälässä päässyt käymään, pitää ottaa seuraavalla Hesan reissulla kohteeksi:) Onneksi tuossa lähikaupungissa pikkuputiikissa ihan mukava valikoima noita aikuisten malleja. Ja tosiaan onneksi on Lillis:)

  VastaaPoista