sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Jos minulla olisi pikkuinen prinsessa..



Olen varmaan moneen kertaan täälläkin todennut, että minulla ei ole enää pientä prinsessaa. Prinsessa toki on tai ei ehkä ihan aina sitäkään enää, mutta ei sellaista pientä suloista tyttöä, jolle voisin oman mieleni mukaan ostella ihania juttuja. Meidän neidillä on aika vahva tahto ja se näkyy kyllä pukeutumisessa aika lailla. Minun on turha enää ostaa mitään vaatetta ilma, että Neiti on sen hyväksynyt, tai sitten se todellakin jää käyttämättä. Välillä kyllä jää ne Neidin omatkin valinnat..
Edelleen tykkään katsella lastenvaatteita ja monesti katse osuu sinne pienten tyttöjen puolelle, josta minun makuuni löytyvät ne ihanimmat ihanuudet. Tämä on yksi syy, miksi minusta on aina erityisen mukavaa, kun sukuun tai lähipiiriin syntyy pieniä tyttövauvoja;)

Minusta on myös erityisen ihanaa katsella kauniisti puettuja pieniä tyttöjä. Lähipiirissämme on tämän asian suhteen ehkä vähän valitettavankin paljon poikalapsia..:) Toki hyvinpuetut, komet pienet prinssitkin ovat iloa silmälle, mutta tytöt vaan tässä asiassa vievät vähän pidemmän korren.

Ihanan ystäväni pikkuinen tyttö on juuri sellainen pikkuinen prinsessa, jonka minäkin voisin huolia (vaikka meillä on TODELLAKIN lapsiluku täynnä); hyväkäytöksinen ja aina kauniisti puettu. Pääsin vähän enemmänkin kurkistamaan hänen vaatekaappiinsa ja sain luvan jopa napsia pari kuvaa tämän talven seteistä. Pienellä prinsessalla tai no ehkä tässä tapauksessa enemmän äidillä on hyvin samanlainen maku, kuin itselläni ja kaapista löytyykin aika monta juttua, joita meidänkin kaapissa on ja neidit voisivatkin hyvin samistella halutessaan tämän idean itseasiassa keksi meidän Neitimme, jonka mielestä nuo pienet vaatteet ovat myös äärimmäisen suloisia. Samistelua ei olla vielä ehditty toteuttamaan, ehkä saatte sitten todistusaineistoa, jos sellainen toteutuu:)
 
Tässä aika täydellisyyttä hipova setti, klassista sini-puna-valkoista.
Ja nuo kengät, apua ne on ihanat:)

Myös tämä Tartine et chokolatin mekko on niitä,
jotka ovat minusta liki täydellisiä pikkutytön asusteita.
Ja nuo rusettileggarit kruunaavat asun.

Tämä Gufon ihana pliseerimekko voisi löytyä meidänkin kaapista, mutta missasin ne viime vuonna. Meiltä löytyy sama tunikana, se voisi olla aika hauska samisteluun, vai mitäs tykkäätte?
Tuollaisia ihania kenkiä medän prinsessalle ei kyllä enää löydy:(

Wheatin pallohame löytyy meidänkin Neidin kaapista, mutta kyllä täytyy myöntää, että minikoossa se vaan on niin paljon suloisempi..
 
 
Stella McCartneyn villakangastakki on myös minikokoisena syötävän suloinen.
Ja kaiken ihanuuden kruunasi tämä pikkuneidille juuri ostettu
Monnalisan tämä talven malliston ruusuketakki.
 
Itse takki on kaunis, mutta hupun yksityiskohdat ovat ihan omaa luokkaansa.
Näitä ihastellessani hetken jo haaveilin ihan oikeasti siitä neljännestä lapsesta,
mutta onneksi se meni heti ohi:)
 
Se, mikä ei mennyt ohi, oli ihastus näihin Bonnie Doonin rusettileggareihin.
Ovat ihan mielettömän kauniit satiinirusetteineen ja ovat kuulemma laadukkaita.
Onkos muilla kokemusta Bonnie Doonin sukista?
Niitä näyttäisi saavan ainakin Pienestä sukkapuodista,
 josta meille lähtikin pieni tilaus tulemaan kokeeksi
Palaan siihen pikimmiten.
 
Mukavaa sunnuntaita!

6 kommenttia:

  1. Ihana kurkistus pienen prinsessan vaatekaappiin! Tuo takki on niin kaunis <3
    ...ja nuo rusetti leggarit on pakko saada ;-)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Yritetääs uudestaan, niin paljon oli virheitä edellisessä viestissä... Mutta siis ihania settejä ovat, meiltäkin muutama noista löytyy, tosin jo vähän isommassa (ei niin söpössä) nelivuotiaan koossa. Olisihan se ihana vielä yksi pikkuprinsessa saada ja vaatettaa. Mutta taitaa ne meidän(kin) lapset olla jo tässä, luultavasti.

    VastaaPoista
  4. Meidän prinsessa ei suostu prinsessoimaan edes nyt 3-vuotiaana :( Pompin tyllimekosta on satunnaisesti ihastunut, mutta vain hetken kerrallaan. Nyt en ole edes yrittänyt ostaa mitään prinsessa juttuja kun edellisessä koossa kaikki meni lähes käyttämättömänä kiertoon. Aivan ihana kurkistus prinsessan kaappiin, MINÄ voisi nuo mielellään ottaa meillekin kun vaan joku suostuisi niitä käyttämään ;)

    Millä muuten olet muokannut kuvien taustat? Tosi kivan näköiset.

    VastaaPoista
  5. Ihania prinsessajuttuja, ja tuo villakangastakki on todella upea!

    VastaaPoista
  6. Pikku Hiiri: Minustakin oli aika ihania juttuja pikkuisen neidin kaapissa:) Takki on aivan ihana ♥ Leggarit meillekin oli pakko saada:)

    Sanni: Meiltä löytyy myös joitakin samiksia, mutta kyllä ne pienet vaan on NIIN suloisia:) Kyllä noita pikkuprinsessoja olisi kiva pukea, mutta harmiksi ne ei vaan kaikki pysy sellaisina ihanina ja pieninä ikuisesti:) Ja ainakin meidän Neidillä tuli se oma tahto aika aikaisin..

    Petra: Tutulta kuulostaa;( Meillä Neiti on ollut myös varmaan 3-vuotiaasta, ellei jo aiemmin, kovasti omatahtoinen. Meille voisi myös nuo kaikki tulla, jos minä saisin päättää;)
    Koitan vimmalla opetella Photoshopin ihmeitä ja taustat siis sieltä.

    mumanddaughtersfashion: No niin on ihania prinsessan juttuja:) Ja villakangastakki on minustakin ihana, se kelpaisi meille isolle ja pienelle tytölle:)

    VastaaPoista