sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Harmailla syksyyn

Syksy on ollut ainakin täällä Turun suunnallla ihmeellisen lämmin ja kuiva, eikä syysvaatteita ole juuri tarvinnut päälle laittaa. Loppukesästä kuvittelin, että syksy hyökkää heti vesisateineen ja viileyksineen, kun koulut alkavat, ja hankinkin alesta sekä Neidille että Isoveljelle uudet takit. Toinen tuli ihan tarpeeseen, toinen vähän vähemmän..Ver de Terrestä on pikkuhiljaa tullut meidän luottomerkki takeissa ja tälläkin kertaa molemmille löytyi merkin välikausitakit. Pikkuveljen parkamallinen kaupunkitakki tuli vähän kuin siinä sivussa ja toivottavasti menee vielä ensi keväänäkin.


Siinä ei ole mitään VdT:lle tyypillisiä teknisiä ominaisuuksia, mutta emme niitä kaipaakaan kauppa- ja kyläilyreissuille.


Takkia ei olla vielä käytetty lämpimistä ilmoista johtuen ja sovituskuviin Pikkuveli ei ehtinyt. Äiti, nyt on ihan liian kuuma, että mä ehtisin jotain takkeja kokeilemaan :) Lämmintä täällä olikin tänään, meidän mittari näytti varjossa alkuiltapäivällä +24c!


Pikkuveljen takille ei tosiaan ollut oikeaa tarvetta, se tuli vähän kuin varkain samalla, kun Neidille tilattiin uusi koulutakki. Kriteeerit olivat tällä kertaa harmaa väri ja tarpeeksi lyhyt malli. Ja mielellään tosi slimmi malli. VdT:n tikkitakki oli ainoa harmaa, jonka onnistuimme sopivassa koossa löytämään ja se kelpasi Neidille.


Tässäkään mallissa ei ole ymmärtääkseni teknisiä ominaisuuksia, joten ihan vesikeleillä tällä ei kouluun mennä. Onneksi Neidiltä kuitenkin löytyy sellaisiinkin keleihin vielä takki.


 Syksyn asusteista ei ole taaskaan mitään hajua, kevät taisi mennä niiden osalta vähän ohi ja nyt tuntuu, että joka paikassa myydään vaan talvea. Ja omilla puikoillakin on jo villalankaa..


Mukavaa alkavaa viikkoa,
täällä ainakin näyttäisi lämpimät ilmat vaan jatkuvan.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin ovat tosi kivat, vaikka tylsän harmaat ovatkin;)

   Poista
 2. Upea parka, kelpaisi mullekin (oman poikani päälle, siis)! Vieläkö löytyy alesta jostakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parka oli vähänkuin pakko ostaa, kun se oli niin kivan mallinen:) Mä voisin kyllä otta noi molemmat lasten takit ihan itsellenikin..
   Ainakin Little Copenhagenista löytyy takkia vielä alesta ja kokojakin näytti olevan vielä jäljellä:
   http://www.littlecopenhagen.fi/tuotteet.html?id=29/85

   Poista
 3. Kauniit takit ja värikin on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täälläkin tykätään kovasti sekä takeista, että väristä;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, harmaa on ihana, se on helppo yhdistää melkein minkä kanssa vaan!

   Poista