sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Syksyistä

Viikonloppu sujui flunssaa parannellessa ja ehdittiin käydä Neidin kaappeja vähän läpi. Olemme jo parina vuonna (mm. täällä)  sesongin vaihtuessa käyneet kaapit läpi, pistäneet pienet pois ja sopivista miettineet yhdessä arkeen sopivia kivoja settejä. Se on osoittautunut loistavaksi jutuksi, niin Neiti kuin äitikin tietää mitä kaapeissa on, ja tulee käytettyä muitakin, kuin vain niitä pinon päällimmäisiä.

Pieniä vaatteita oli valtavasti niistä pitäisi nyt koittaa päästä eroon.., mutta onneksi vielä paljon sopivaakin jäi kaappiinTässä nyt lähinnä itselle muistiin, millaisia juttuja kaapista löytyi
syksyyn.
 
 
Mare Chantal -Wheat-Hilfiger
 
Kesän mekoista jokunen menee vielä sykymmällä trikoopaidan ja farkkujen kanssa tunikana. Kätevää, kun käyttöikä pitenee.
 
Scotch R´belle

Farkku on nyt kova suosikki, tämä mekkopituinen farkkupaita on kevään alesta ja nyt vihdoin sopiva.


Il Gufo X2-Monnalisa                                                                      Bonpoint-Monnalisa
 
Farkkuhame on tietysti myös kovin pop. Kaapistä löytyi vain yksi sopiva ja luulen, että toinen pääsee ostoslistalle, jos löytyy joku sopiva. Viiem talven suosikit, Gufon pliseeritunikat ovat edelleen sopivat ja ne pääsevät takuulla usein käyttöön. Viime vuonna säästelin niitä vähän siistimpiin tilanteisiin, mutta nyt menevät jo varmaan ihan koulussakin.
 
 
Chloé
 
Viime syksyn must have -juttu, frillatunika löytyi alesta vähän reilussa koossa, nyt alkaa olla sopiva.

 
 
Elle-Pomp de Lux- Chloé
 
hameita Neiti ei ole pitkään aikaan käyttänyt, kesä on menty satunnaisesti mekoilla, pääasiassa erilaisilla shortseilla. Nyt Neiti on innostunut taas hameista ja niitä nähdäänkin varmaan syksyn aikana usein päällä. Johtuukohan siitä, että kaikki shortsit ovat jääneet pieneksi..? Parit kivat talviset shortsit pääsevät myös siis ostoslistalle.

 
Monnalisa - Armani

Erilaisia tunikoita on kertynyt kaappin aika liuta ja niitä Neiti pitää mielellään farkkuleggareiden kanssa. Nyt kova hitti ovat kaikenlaiset liehuhelmat. En ole itse ihan varma, tykkäänkö noista kovinkaan paljon..
 
Chloé- Pomp de Lux                                                                        Ralph Lauren - Pomp de Lux
 
Kapeita farkkuleggareita Neidillä on paljon ja ne ovat myös kestosuosikki. Paras malli hoikalle, mutta reidekkäälle ja pyllykkäälle luistelijaneitoselle on löytynyt Pomp de Luxilta.


 
Noa Noa - Paul Smith - Pomp de Lux
 
Viime viikolla vielä isommat lapset kulkivat kovin kesäisissä vaatteissa ja tänään käytiinkin toukkaa keskustelua siitä, että tulevalla viikolla ei kouluun enää voi mennä pelkässä t-paidassa, vaan täytyy olla takki ja aamulla jo sen alla neuletakki tai huppari. Tämä viimeinen asu on huomisen koulu-asu. Neiti laittaa aina vaatteet illalla valmiiksi ja äiti tietysti vähän katsoo perään.. Välillä kympin aamuina, kun kukaan ei ole vahtimassa lähtöä, saattaa vaatetus kyllä iltapäivällä poiketa illan suunnitelluista. Nyt toivon, että tämä asu on huomenna iltapäivällä päällä, eikä esim. farkkushortsit, t-paita ja ohuet trikoot, kuten perjantaina oli..
 
Onko muilla vaihdettu jo syksyisempään vaatetukseen ?

2 kommenttia:

 1. Meillä asustaa neiti tokaluokkalainen, jolla myöskin kesävaatteista luopumisen tuskaa. Kesävaatteet on pakattu kaapin perukoille, kuitenkin usein lähtee trikoissa ja trikoopaidassa, vaikka äidin mielestä saisi pukea jo villakerraston alle ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitsit, en näköjään pääse ollenkaan kommentoimaan tänne..Toivottavasti nyt tarttuu;)
   Meillä on myös kova tuska aina sesongin vaihtuessa pukeutua asianmukaisesti. Minä en ole vielä ehtinyt laittaa kaikkia kesäisiä pois silmistä, pitäisi todellakin se tehdä. Tänään hain neidin harkoista alkuillasta ja jäähallin pihalla odotti iloinen tyttö päällään shortist ja T-paita ja asteita oli huimat +7!

   Poista