perjantai 20. syyskuuta 2013

Voihan YSMY

Sain sähköpostiin viime viikon lopulla viestin nyt viikonloppuna nyt pidettävästä Honeyhillin ystävämyynnistä. Hetken ehdin jo iloita, että olen kerrankin oikeaan aikaan kehäkolmosen sisäpuolella, mutta sitten tajusinkin, että olen siellä vasta ensi viikolla.
 
YSMY, ystävämyynnit ovat näin ostajan näkökulmasta tosi kivoja, niistä saa todella hyvään hintaan omia suosikkeja. Yleensä YSMYissä on tavaraa on tarjolla reilusti ja monesti tekeekin mahtavia löytöjä uusista ja vanhemmista mallistoista ja usein nimenomaan niitä herkkuja erilaisista mallikappaleista, mitä ei muualta edes löyty.

Näin melkein turkulaisena tietysti on harmillista, että parhaat YSMYt järjetetään lähes poikkeuksetta siellä Hesan seudulla. Toivottavasti joku lukijoista pääsee Honeyhillin YSMYyn, joka jatkuu vielä koko viikonlopun. Minun pitää nyt tällä kertaa tyytyä ihailemaan (luonnollisesti vähän ainakin kateellisena) muiden saaliita.

IHANAA VIIKONLOPPUA!

2 kommenttia:

  1. Hei, kävin heti torstaina tuolla ja tyhjin käsin jouduin lähtemään:( Rapin kengissä oli kivasti valikoimaa, ja yksiä talvikenkiä olin ottamassa, mutta sitten muistin että varsi on niin kapea ettei sovi meidän typsylle. Kokoja oli 35 asti. Hinnat 40- (syyskengät) ja talvikengät muistaakseni 60. Vaatepuoli oli mielestäni pettymys hinta/valikoima (esim. Toppaa oli -20% alella)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi, jos valikoima oli pettymys! Kenkiä minäkin olisin ensisijaisesti halunnut tulla katsomaan, mutta toki vaatteitakin, tarjolla olevat merkit ovat meille mieluisia. Nämä YSMYt ovat kyllä moensti vähän arpapeliä kokojen ja tarjonnan suhteen,mutta silti kivoja käydä.

      Poista