perjantai 27. syyskuuta 2013

OUTLETlöydöt

Kävin piipahtamassa eilen Viivi&Viktorin Outletissä Turussa Lastenkirppis Pikkusiilissä (MANHATTAN -liiketalo, Pitkämäenkatu 4, Turku).

Vaikka meille on Viivi&Viktorin valikoimista tullutkin paljon vaatetta, löytyi Outletistä vielä jotain uuttakin.


Pojille oli ihania Hilfigerin pipoja ja kaulaliinoja. Ostin yhden setin ja heti tuli kotona riitaa, kummalle pojalle se menee. Ehkä pitää hakea vielä toiselle oma setti ;)

 
Isoveljen siistimpi paitaongelma ratkesi helpolla, Pikkuveljelle pitäisi löytyä entuudestaan matsaava paita.

 
Pikkuveli sai uuden Marc O´Polon hupparin ja aina tarpeellisia kalsareita. Huomasin vasta kotona, että harmaissa kalsareissa on PÄÄKALLOJA, hui! Poika oli tyytyväinen, äiti ei ehkä niinkään ;)

Outletin tavarat löytyvät hyllypaikasta 152, eli kassan lähistöltä. Tavaraa oli paljon (tosin niin oli asiakkaitakin) ja täydennystä on vielä luvassa.
Kokohaitari oli iso, kaikkia kokoja löytyi kivasti. Tytöillekin oli vaikka mitä ihanaa, meillä Neidillä ei nyt ollut mitään tarvetta, eikä sopivassa koossa ollut sellaisia juttuja, mitä meillä ei jo olisi, eli hän jäi nyt tällä kertaa ilman. Epäreilu äiti sai kyllä kuulla siitä.. 

Tässä vielä tarkemmat tiedot Outletista, kannattaa kyllä käydä kurkkimassa, mikäli lähistöllä liikkuu!!


MUKAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!
Minulla on tiedossa tyttöjen ilta x 2 :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, pitääkin mennä käväisemään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, kiva jos oli hyötyä! Kannattaa kyllä käydä kurkkimassa, viime viikolla ainakin oli tavaraa kivasti. Ja Pikku Siilissä oli muutenkin todella paljon kivaa tavaraa hyllyt täynnä! Kerrohan sitten löydöistäsi;)

      Poista