tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kesäjuhlakauden avaus

Meille on siunaantunut täksi kesäksi, kuten näyttää olevan vähän jo sääntönä joka kesä, iso kasa erilaisia juhlia. Toisaalta se on aivan ihanaa, näkee niitä vähän harvemmin tavattuja tuttuja ja sukulaisia ja muutenkin ehtii viettää aikaa ystävien kesken. Toisaalta monet juhlat per kesä aiheuttaa aina vähän ongelmaa mm. aikataulutuksen ja tietysti niiden vaatteiden kanssa ;) 


Alkukesästä meillä ei juhlia tällä kertaa ollutkaan, juhlakauden aloittaa jokavuotinen ihana perinne, ystäväperheen lasten synttärijuhlat. Ystäväperheemme asuu ulkomailla ja he tulevat joka kesä heinäkuun alussa Suomeen ja pitävät lasten synttärit täällä Suomessa. Juhlat ovat tietysti ennen kaikkea lasten synttärijuhlat, mutta myös samalla ihanat aikuisten shampanjajuhlat ihanassa miljöössä. Tarjolla on joka vuosi sama ihana cocktailmenu ja samaa shampanjamerkkiä;)


Pukukoodina on aina smart casual ja koska taas (kuten joka ikinen vuosi aiemminkin) oli läkähdyttävän kuuma viikonloppu, menimme kevyt kesämekko, shortsit ja pikeepaita -linjalla.


Neiti valitsi päälleen itse kaapista keväällä KappAhlista ostetun klassisen Hampton Republic -ankkurimekon. Mekko on mielestäni todella kaunis ja se saikin paljon kehuja. Heti ei kyllä uskoisi KappAhlista ostetuksi;)

Poikien kenkävalinnat (pikkuisemman Crocsit ja isommat camo-kuosiset Converset mustien sukkien kanssa..) eivät ihan tainneet täyttää pukukoodin vaatimuksia, mutta hauskaa oli! Ja sehän on pääasia!Juhlien loputtua kotimatkalla polskahdimme perinteisesti uimaan, eka kerta Suomen vesillä tänä kesänä :)

 
Onkos muilla juhlia tiedossa tänä kesänä?
 

Ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti