maanantai 14. heinäkuuta 2014

Puoliväli

Tänään tajusin, että nyt on jo puoliväli.
Neljä takana ja neljä edessä.
Siis puolet lomasta on jo mennyt.
Siis PUOLET.
Apua.


Minulla on aina pitkä loma ja siis aikaa tehdä vaikka mitä rästihommia, sellaisia, mitä ei koskaan arkena ehdi tehdä. Tai niinhän sitä luulisi. Aina kovasti suunnittelen alkukesästä, että teen sitä ja tätä lomalla. Ja syksyllä taas totean, etten muistanut. Etten muka ehtinyt. Etten viitsinyt.


Tänä kesänä päätin ekaa kertaa laittaa ne tekemiset ylös, listaksi. Ei ainakaan unohdu. Ja voi vähän suunnitella.


Toin viime vuonna Australiasta hauskan MUST DO LIST -vihon ja nyt vihdoin otin senkin käyttöön. Nyt on kesän suunnitellut tekemiset, niin hyvässä kuin pahassakin listattu ylös. Syksyllä voi sitten miettiä mitä voi ensi kesän listasta suosiolla jättää pois. Liian vakavasti listaa en tietystikään ota, onhan nyt loma :)


Tänään tuli listasta hetkeksi pienimuotoinen ahdistus, kun tajusin, että loma on tosiaan puolivälissä, mutta listasta, ei niistä kivoista jutuista eikä niistä vähemmän kivoista, en ole juuri mitään saanut tehtyä. Ehkä vielä ehtii.


Onko muilla lomalla to do -listoja
vai
otatteko loman ihan loman kannalta? 

8 kommenttia:

 1. No juu, olen niin listaihminen, että kyllä lomallekin löytyy listaa! Ei ehkä ihan tuossa muodossa tosin! :D On lista paikoista joissa pitää käydä (kuten sukulaisten luona maalla), asioista joita pitää tehdä (kuten käydä uimarannalla) ja sitten on niitä rästihommia (kuten kylppärin perusteellinen jynssäys). Mutta onpa sinulla ihanan pitkä loma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, etten ole yksin listoineni;) Kyllä minullakin listasta (seuraavilta sivuilta..taidan vaan olla vähän negatiivinen persoona, kun listasta löytyy ekana nuo rästihommat..) löytyy juuri noita samoja juttuja, eli juttuja, mitä kesällä kuuluu tehdä ja paikkoja missä kuuluu käydä.
   En voi tosiaan valittaa lomasta, loma-aikana aina tykkäänkin eniten työstäni;)

   Poista
 2. Voi miten pitkä loma sinulla on! Ihanaa varmasti. Nauti, neljä viikkoa on pitkä aika :) Kiva kun jätit kommenttia blogiin :) Sulla on kyllä ihania kuvia täällä mitä ehdin kurkkia! Pitää tulla ajan kanssa uudestaan!

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loman pituus on kyllä työni ehdottomia helmiä:) Kiva, jos kuvat miellyttivät, tervetuloa takaisin:)

   Poista
 3. Lomalla ( joka siis tarkoitta meillä miehen loma-aikaa tällä hetkellä) lomaillaan oikein luvan kanssa. Suursiivoukset ja muut ylimääräiset hoitelen joskus viikonloppuna, ehkä. Ei kai lomaa pidä tuhlata tylsiin siivoupuuhiin, niitä kun on riittämiin muulloinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kun itsekin ehtisin koko loman vaan lomailla! Noita "pakollisia" juttuja vaan on pakko lomallakin vähän koittaa tehdä, arki kun on meillä niin hektistä, että kaikkea ei vaan millään ehdi tehdä, ainakaan niin ajan kanssa ja huolella kuin nyt lomalla. Ja kun on sen 4 viikkoa lomaillut, on vähän energiaakin tehdä noita siivousjuttuja eri tavalla, kuin arjen kiireen keskellä. Mutta totta kai lomailu on se ensisijainen juttu täälläkin:)

   Poista
  2. Totta, luulen, että kun "oikea" työhönpaluu hetken kuluttua koittaa, muuttuu järjestys meilläkin! Siihen asti mennään näin :)
   Mukavaa loman jatkoa!

   Poista
  3. :) Nautihan nyt, kun pääset lomailemaan oikein kunnolla! Ja hyvää lomaa myös teille!

   Poista