tiistai 29. heinäkuuta 2014

Vähän villimpi kesä

Olen todella maltillinen pukeutuja, minulla on omassa kaapissa tosi vähän mitään kunnon väriä tai kuvioita. Tummansinistä, mustaa, harmaata, beigeä ja valkoista löytyy. Ja vähän ruutua ja raitaa.


 Olen myös vähän vanhanaikainen, tylsä, väritön tai miten sen nyt haluaa kukin ilmaista (nämä kaikki tyttären määritelmiä)


Koruja tykkään käyttää ja niitä kaapista tai nykyään vaatehuoneen hienosta naulakosta löytyykin aika lailla. Myös huiveja olen oppinut viime aikoina käyttämään ja niillä saakin kivasti väriä ja eloa muuten niin tylsiin asuihin.


Tänä kesänä olen suorastaan villiintynyt. Kaappiin on tullut joitakin uusia eläinkuosisia juttuja. Eikä ihan mitä tahansa, vaan pantterikuosia.

 
 
Pantterikuosi ei ole koskaan ollut mikään suosikkini, mutta nyt kun se on jo jonkin aikaa ollut enemmän pinnalla, on minunkin silmäni siihen tottunut ja olen siitä jopa pieninä annoksina ruvennut pitämään.


Sekä huivi että neuletakki tarttuivat Tanskan reissulta matkaan. Kengät olen tilannut nuorisoliike Nellystä, josta olen löytänyt jo useammat kivat kengät:)


Tätä serviisiä ei ole tarkoitus pitää kerralla kaikkia, vaan yksi kerrallaan piristämässä esim.  mustaa asua.


Neuletakki oli todellinen heräteostos, se  oli pakko ostaa Köpiksestä, kun oli kylmä ja tytär sai houkuteltua valitsemaan eläinkuosia.. Sen kanssa en ole vielä ehkä ihan kokonaan sinut, ehkä sekin menee syksyllä töissä mustien housujen ja mustan huivin kanssa.. Tai sitten ei...


Miltä eläinkuosit muiden mielestä näyttää?
 
Onko vau vai nou?

12 kommenttia:

  1. Ehdottomasti wau... eläinkuosi piristää pukeutumista! Ihana huivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin ne alkavat pikkuhiljaa olla vau;) Piristystä niistä todellakin saa!

      Poista
  2. Ihan vau, mullakin on pari leo-huivia ja yhdet kengät, siitä se lähtee :-)

    VastaaPoista
  3. Ooo, vau! Pantterikuosi on pieninä annoksina just hyvä. Tuo huivi varsinkin on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieninä annoksina se tosiaan on vau, isoina ei niinkään..
      Huivi on minustakin tosi kiva, odotan vähän jo viileämpiä ilmoja, että voisin ottaa sen käyttöön.

      Poista
  4. Tunnen ihmisiä, joille eläinkuosi on Wau, itselle selkeä nou :)
    Mutta jos kuosi tuntuu omalle, se todennäköisesti myös näyttää hyvälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, minullakin on tuttuja, joilla eläinkuosit ovat todella vau ja myös sellaisia, joille se on todellakin nou. Itselle kuosi on aina ennen ollut totaalisen nou, mutta näköjään sitä vanhemmiten alkaa mieli muuttumaan;)

      Poista
  5. Kivalta näyttää ostokset. Itselläni on muutama eläinkuosi huivi ja nyt olisi nettitilauksena tulossa pantterikuvioinen mekko:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, itsekin niistä kyllä tykkään!
      Mekko kuulostaa minulle vielä pantterikuosisena liian hurjalta, mutta ehkä silmä pikkuhiljaa tottuu vaikka mihin;)

      Poista
  6. Mä repäisin vielä isommin ja ostin pantterikuosisen haalarin itselleni :D. Jaa ennen eläinkuosit on ollut ihan nounou. Niin se silmä tottuu ja mieli muuttuu :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinä pistit kyllä paremmaksi kerralla;) On se merkillistä kuinka silmä tottuu, vaikka joskus joku juttu olisi ensin todellakin NOU. Johtuukohan tottumisesta vai ehkä vaan iästä.. :)

      Poista