keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Kesän paras ostos

Me ei olla oltu koskaan mitään erityisiä Crocs -faneja, vaikka kaikilla perheenjäsenillä omansa onkin. Crocseja on käytetty lähinnä kotona pihakenkinä ja uimarannalla. Ja isommilla lapsilla talvella koulussa sisäkenkinä.  Kaikilla on ollut ihan perusCrocsit, ne perinteiset "klassikkosandaalit", värit on vaan matkan varrella vaihdelleet.


Crocsit olen aina ostanut lähikauppakeskusken urheiluliikkeestä tai Partiovarusteesta. Vaikka tuossa naapurissa, Turussa olisi ihan Crocsin oma liikekin. Ehkä siksi meille ei ole, muita kuin niitä perusjuttuja tullutkaan.


Ennen lomareissua totesin, että Pikkuveljen Crocsit olivat kevään aikana kutistuneet ja uudet oli ostoslistalla, kun reissuun lähdettiin.


Olin ajatellut napata uudet Crocsit jostain paikallisesta urheiluliikkeesta, mutta yllätykseksi Crocsit käytännössä kävelivät meitä Legolandin ovella vastaan. Pikkuveli bongasi ensi LEGO-crocsit pienellä rattaissa istuvalla pojalla ja heti perään myymälän ulkotelineessä killui noita hauskoja Lego-Crocseja. Olihan ne ihan pakko ostaa, kun pikkumies ne välttämättä halusi :)


Crocsit olivat jo matkan aikana kovassa käytössä, huvilan ranta kun oli aika kivinen ja kyllä niillä uusilla ihanuuksilla hiihdeltiin vähän muullakin. Ja vähän reissun jälkeenkin.

Itseasiassa Pikkuveljen päällä ei muita kenkiä (valitettavasti) ole näkynyt. Viime viikonlopun juhliinkin oli Crocsit sujuvasti sujahtaneet jalkaan ja poika oli ehtinyt jo autoon, ennekuin ehdin lopullista tilannekartoitusta tehdä.


Vaikka Lego-Crocsit ovat aika perinteiset Crocsit, ovat ne minusta kuitenkin aika hauskat. Ja olihan tuleva eskarilainen aika viikarin näköinen siistimmissä vetimissä vihreine Legopalikkakenkineen;) Lupaan kuitenkin, että kesän häihin ei sentään Crocseissa mennä..

Isoveljen Crocsit ovat myös näyttäneet kutistuneen ja päätinkin nyt oikein tutustua Crocsin valikoimiin merkin omilla nettisivuilla.

Yllätyin. Ja erittäin positiivisesti. Valikoimassa on vaikka mitä muutakin kuin perinteisiä Crocs-sandaaleja. Jopa ihania korkkareita ja pitsikenkiä. Niitä toki ei Isoveljelle tule, mutta jotakin kivaa hänellekin taitaa Crocsin valikoimista löytyä. Kunhan päästään vielä tsekkaamaan kokoasiat Turun liikkeeseen.

Uutiskirjeen tilaajille on nyt näköjään luvassa 20 % alennus tilauksesta, kun klikkaa itsensä sivuille vaikka tuosta sivupalkin mainoslinkistä. Uutiskirje on tänne jo tilattu ja tilaussuunnitelmat on käynnistetty :)
 
Olen tainnut siis saada uuden fanituskohteen :)

Ja pakosta myönnän olevani taas vähän myöhäisherännäinen..


Lego-Crocsit taisivat siis olla kesän paras ostos :)


6 kommenttia:

 1. Crocs:t ovat kyllä kätevät lapsilla... sujahtavat nopeasti jalkaan ja ovat helppo pitää puhtaana! Itselläni on kiilakorkoiset kesäkengät ja ihan ovat katu-uskottavat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Crocsit ovat todella kyllä kätevät kesäkengät lapille, itsellänikin on sellaiset vanhat Mary Jane -malliset pihakenkinä;) Kiilakorkoisia kenkiä minäkin katselin itselleni, näyttivät todella ihan muilta, kuin perinteiset Crocsit:)

   Poista
 2. Meillä neidillä on noista pinkit tyttöversiot ja ovat ollleet päiväkodissa sisäkenkinä. Taitavat päästä reilun kuukauden päästä mukaan kouluunkin. Ovat kyllä olleet mieleinen ostos meilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niitä on pinkkienäkin, Legolandissa oli minusta vain vihreitä, keltaisia ja sinisiä (taisivat olla pinkit loppu:) ) Päiväkodissa meillä ei Crocseja sisäkenkinä suositeltu, mutta koululaisilla ne on aina sisällä olleet ja niin myös jatkossakin.

   Poista
 3. Itsellä kesän paras ostos olivat pitsiset crocs ballerinat, ovat tosi hyvät jalassa ja menevät niin rannalla kuin kaupungissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne pitsiset ballerinat olivat kiilakorkojen ohella itsellä myös kiikarissa, ensi viikolla menen sovittelemaan liikkeeseen, katsotaan mitkä jäävät käteen:)

   Poista