tiistai 22. heinäkuuta 2014

Väärinpäin


Kavereiden kanssa..


..yksin..
 
 
..kylässä..
 


..kotipihalla..
 

..jopa reissussa..
 


..sisällä..


..rannalla..
 

..ja jopa vedessä...
 

 
Neiti 11vee on ollut ihan koko kesän väärinpäin.
Kärrynpyöriä, arabialaisia ja käsilläseisontaa.
Siinä kesän ohjelma.
 
Vähän toivoisin jo, että luistelukausi pian alkaisi ;)
 

20 kommenttia:

 1. Hih, muistan että itselläni on ollut samanlaisia kesiä :) Eipä enää onnistu noista mikään, ehkäpä kuperkeikka menisi juuri ja juuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Itse en ole koskaan ihan noin väärinpäin ollut, vaikka aika eläväinen olenkin ollut;) Ja täällä sama, nimenomaan olen ollut, kuperkeikka menee ja pakosta olen joutunut nyt kärrynpyörää harjoittelemaan, eikä kyllä ihan priimasta enää suju..

   Poista
 2. Mahtava kuvasarja... hymyilyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos! Kyllä täälläkin yleensä hymyilyttää, vaikka välillä tuo onkin vähän rasittavaa..

   Poista
 3. Tosi tutunnäköistä! :) meillä alkoi eilen kausi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä taitaa olla vähän samat kuviot jo ihan harrastuksenkin puolesta;) Meillä joudutaan (tai ehkä kuitenkin saadaan..) odottaa kauden alkua vielä reilu viikko, ehkä sitten ylimääräinen energia jää hallille. Tai sitten ei..

   Poista
 4. ihan huippuhauskat kuvat. Alkoi hymyilyttämään täälläkin. Kokeilin tänä kesänä itsekin pitkästä aikaa kärrynpyörää (näyttäen lapselle että kyllä äitikin osaa :D ). Ei todella ollut letkeää ja sulavaa enää... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta, meillä noita väärinpäin kuvia löytyy aika arsenaali tältä kesältä;) Välillä se hymyilyttää, välillä ei niin kovasti, kun kärrynpyöriä heilautellaan menemään mm. Prisman käytävillä..
   Ai sinulla on sitten samat puuhat siellä, ei se kärrynpyörä kyllä ole pitkän tauon jälkeen kyllä mikään ihan helppo homma:)

   Poista
 5. Katosikohan aikaisempi kommenttini bittiavaruuteen...

  Mutta siis ihan samalta näyttää meilläkin, kaikki kolme odottavat ensi viikolla alkavaa luistelukautta jalat kohti taivasta. Jos siis eivät kuivaharjoittele tulevaa kisaohjelmaansa. Olen kuullut lomalla kisamusat jo niin monesti että melkein pelottaa miten kestän yltyvää tahtia maaliskuulle asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä löytänyt muuta kommenttia kuin tämän:(
   Tämä koivet kohti kattoa -syndrooma taitaa olla tyypillistä noille luistelijaneitokaisille;) Meillä jäät alkavat vasta samaan aikaan koulujen kanssa, eli kaksi viikkoa vielä tätä odotettavissa.
   Meillä kisaohjelma vaihtuu, joten sitä ei olla päästy (ehkä onneksi.) vielä hiomaan, mutta kyllä täälläkin se kaikki aika, minkä jalat ovat maata kohti, ne tahkovat hyppyjä ja piruetteja..Onneksi kisamusiikkiakaan ei ole vielä valkattu, joten sitä en ole joutunut vielä kuuntelemaan.
   Voimia sinne, on nämä tytöt ihania, vaikka vähän levottomia ovatkin;)

   Poista
 6. Tuo on hauskaa aikaa :) Meilläkin esikoinen on hyvin usein jalat kohti taivasta. Jossain vaiheessa oli aika, jolloin tuntui, että tyttö vietti enemmän vapaa-aikaansa ylösalaisin kuin jalat maata kohti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Kiva kuulla, että meillä ei tyttö ole ihan yksinään väärinpäin;) Meillä tosiaan tuntuu juuri nyt siltä, että neiti on enemmän väärin- kuin oikeinpäin:)
   Toivotaan, että harrastus- ja koulurumba taas vähän rauhoittaa tilannetta.

   Poista
 7. Oi miten hauskat kuvat. Hauskaa, kun joku taito innostaa loputtomiin! Muistan hyvin vaiheen, kun meilläkin harjoiteltiin seisomaan käsillä seinää vasten. Ja uskomaton se riemun määrä, kun homma alkaa sujua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa on ollut kuvia ottaessa ainakin;) On todella ihailtavaa, miten todella neiti innostuu jatkuvasti uudestaan ja kuinka taidot ovat nyt kesän aikana kasvaneet huimasti! Se onnistumisen riemu on todella ihanaa ja tarttuvaa!

   Poista
 8. Ihania kuvia :) Muistan itse lapsuudesta, että kun innostuin voimistelusta, niin kärrynpyöriä ja kaikenmaailman juttuja tuli tehtyä myös milloin missäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kaipa tuo väärinpäin -vaihe kuuluu jokaisen liikkuvan tytön kasvamiseen;)

   Poista
 9. Siis aivan ihania touhuja!! Luin monta postausta taaksepäin ja tuli jotenkin ihana ja lämmin olo kirjoituksistasi - kesäelämää, hääpäivää, seikkista, netikettiä.. kaikkiin teki mieli nyökytellä ja kommentoida! :) Kiva kun kommentoit, jotta löysin näin kovin ihanaan blogiisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinullekin Katri, tätä meidän normiarkeahan tämä on;) Kiva, jos lukeminen hymyilytti!

   Poista
 10. Ihana kuvasarja :). Meillä 9v joukkuevoimistelija, ja hyvin samannäköistä menoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari, teillä tosiaan jo ihan harrastuksen puolesta taitaa olla meno samanlaista;)

   Poista