perjantai 9. elokuuta 2013

Kaikki kesän mekot

Alkukesästä totesin, että kaikki täksi kesäksi Neidille tarkoitetut siistimmät mekot olivat liian pieniä ja uusia on hankittava, koska juhlia on koko kesä täynnä.

Vaatteiden hankinta Neidille ei ole nykyään niitä helpoimpia hommia, sen verran mielipide-eroja tuntuu olevan äidillä ja tyttärellä edelleen. Ja koska olimme mekkoasioilla liikkeellä aika myöhään, ei kokovalikoimakaan kaikissa enää ollut paras mahdollinen ja parin ihanuuden kohdalla jäimmekin nuolemaan näppejämme.. Jotain päällepantavaa onneksi sentään löysimme.

Minulla oli jälleen kunnianhimoisena tarkoituksena tehdä hieno postaus, jossa mekot ovat in-action, mutta valitettavasti sellaista ihmettä ei edelleenkään teille pysty tarjoamaan..Juhlakuvaukset eivät ole onnistuneet ja mallin hommiin Neitiä ei tänä kesänä juuri ole saanut, sen verran menoa on ollut. Tässä nyt siitä huolimatta pieni katsaus, millaisiin mekkoihin päädyimme.


Lilliksestä ostettu Kenzon keltainen kukkamekko, jossa on hieman 60-luvun henkeä, on ollut ahkerassa käytössä. Henkilökohtaisesti pidän mekosta aivan mielettömasti ja ottaisin itselleni samanlaisen heti!


 Neidin oma suosikki, Zalekuan turkoosi mekko löytyi Prisman aletangosta 9e hintaan. Neiti bongasi mekon ihat itse ja ajattelin ensin, että ostetaan vaan, kelpaahan se arkimekoksi, mutta kun Neiti sujautti mekon päälle, se osoittautuikin todella kauniiksi ja sillä on juhlittu jopa yhdet häät :)Billieblushin bolero on ollut ahkerassa käytössä mekkojen kanssa, vaikkei kovin kylmä tänä kesänä olekaan ollut.


Ranskasta löytyi Neiti ihan itse löysi.. pinkki paljettimekko, joka oli pakko ostaa, kun hintaa ei ollut paljon. Mekolla on yhdet puutarhajuhlat menty, mutta enemmän mekolla taitaa olla käyttöä syksyllä koulun discossa:)


Monnalisan kesän mallistossa oli jokunen kaunis mekko, mutta aleissa sopivia kokoja ei ollut enää ainakaan sopivaan hintaan jäljellä.  Monnalisan omassa verkkokaupassa oli Outlet -puolella vanhojan mallistojen mekkoja kohtuullisella hinnalla ja sieltä löytyi tummansininen hörsömekko. Värin puolesta mekko menee vielä talvellakin.MiniMintistä tilattiin Neidin toiveesta meille tuntemattoman merkin, Jockon kaunis lila frillamekko. Mekko on todella kaunis, mutta valitettavasti materiaali on sellaista, että juhlahameeksi minusta siitä ei ole. Kangas on jonkinlaista paksua, aika tönkköä polyestersifonkia, joka ei laskeudu juurikaan, rypistyy, mutta ei siliä edes silitysraudalla. Koska Neiti kuitenkin pitää mekosta hurjasti, se on palvellut loistavasti kaverisynttäreillä ja kyläilyreissuilla.
Lisäksi saimme pienellä onnenkantamoisella Pomp de Luxin -70% alesta napattua pari mekkoa, Surin sekä Shellyn, molemmat parissakin värissä (no kun halvalla sai..). Niitä en edes viitsinyt tähän kuvata, kaikki varmasti vähänkin blogeja lukeavat tietävät mistä mekoista on kyse :)  
Pompin mekot kyllä osoittautuivat myös pienoisiksi pettymyksiksi, varsinkin se Suri. Kaunis mekkohan se on, mutta minusta trikoo ei ole materiaalina sellainen, jonka voisin kuvitella oikein kunnon juhliin. Shellyssä taas mitoitus ei ihan meidän Neidille osunut kohdilleen, pienempi koko oli leveydestä sopiva, mutta pituudesta turhan niukka ja taas isommassa koossa pituus oli sopiva, mutta leveyttä liikaa. Onneksi tosiaan hintaa ei ollut paljon!

IHANAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!
 
Meillä se ainakin on viimeinen lomaviikonloppu,
ensi viikolla alkaa koulut, työt ja arki.

Onneksi viikonloppuna pääsemme vielä
viettämään juhlia :)

♥ ♥
P.S. Muistakaa osallistua 
Pikku Helenen
30e lahjakortin arvontaan täällä
 

2 kommenttia:

 1. Todella kauniita kaikki, tuo harmaa on varmaankin oma suosikkini. Kommentoin tähän samaan, että aivan ihana tuo yhdessä postauksessa ollut rusettikampaus!Onnistuisikohan sellaisen väkertäminen tällaiselta tumpeloltakin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aika kirjava kokoelmahan tuosta tälle kertaa tuli;) Harmaa (tai oikeasti sen on kyllä sininen, en onnistunut saamaan kuvaan oikeaa väriä) on myös minun suosikkini tuon keltaisen lisäksi.
   Rusettikampaus on ihan älyttömän helppo tehdä, postauksessa oli linkki Youtuben videoon, katso se, niin varmasti onnistut. Minäkin olen noissa hiusasiossa ihan tumpelo, nutturan olen tässä Neidin luisteluvuosian aikana oppinut jotenkuten tekemään, muut jutut ihan hukassa..

   Poista