lauantai 24. elokuuta 2013

Minun Reima -blogihaaste

Väri-epäsuoran Miima haastoi jokin aikaa sitten kaikkia blogeja osallistumaan Reiman MINUN REIMA -haasteeseen.

Haasteen ideana on poimia Reiman AW 13-14 mallistosta omat suosikit ja tehdä niistä kolmen teeman mukaiset kollaasit. Parhaat kollaasit pääsevät mukaan yleisöäänestykseen, jossa on mahtavat palkinnot sekä kisan voittajalle että tietysti äänestäjille.

Pyysin Miimalta haasteen osallistumisohjeet (kiitos vaan Miima!) hyvän aikaa sitten, mutta vasta nyt ehdin paneutua asiaan. Reima on ollut meillä ulkovaatteissa ja erityisesti kengissä jo pitkään kestosuosikki. Isoveli on kulkenut pelkissä Reimoissa koko haalari-ikänsä ja Reiman kenkiä on ollut kaikilla lapsilla useammat. Meillä on siis pelkkää hyvää sanottavaa merkistä. Jossain vaiheessa markkinoille tuli muitakin varteenotettavia ulkovaatemerkkejä, joita olemme kokeilleet. Talven mallisto näyttää taas siltä, että ainakin Neidin koulutakki tulee Reimalta, sen verran kivoja vaihtoehtoja näyttää olevan!

Tässä siis meidän REIMA haasteen kollaasit. Nämä on tehty Neidin kanssa yhdessä, valitsimme Reiman kuvapankista yhdessä vaatteet ja asusteet ja kollaasien toteutus on kokonaan Neidin käsialaa:) Koska Neiti tosiaan toteutti kollaasit, voin hyvillä mielin sanoa, että minusta niistä tuli aika hauskat!
 


Urbaani kaupunkiseikkailu
 

 
Kävellään mukulakivillä, poiketaan kahvilassa, tasapainoillaan kadunreunuksilla, ihmetellään puluja, saako rappusia kulkea väärin päin?

Arjen pienet ilot

 
Ulkona on kirpeä syyssää, ilmassa uuden odotusta, iltapäivän riemukkaita kuraleikkejä, uusia kavereita, takapenkin hassut kommentit, ruokakaupan kautta kotiin, valmistetaan eväitä uusiin harrastuksiin, sinä olet paras kaverini.
 Raikas talviseikkailu

 
Poskia nipistää, vauhdin huumaa, lumi pöllyää, lämmintä kaakaota, itsensä voittamista, ilta päättyy iloisiin tarinoihin takan ääressä.
 
 
 

MIKÄS ON TEIDÄN SUOSIKKI REIMAN TALVIMALLISTOSTA?
 2 kommenttia:

  1. No hienot kollaasit on Neiti saanut aikaiseksi!! :) Reimalta löytyy nyt tosi paljon kivoja juttuja, ihan valinnanvaikeudeksi asti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, välitän kehut itse artistille;) Juu, Reimalta tosiaan löytyy paljon kaikkea kivaa, oli kyllä aika vaikea ihan valita. Jos vaan löydämme jostain jonkun Neidin suosikin, meille kyllä tulee koulutakiksi tällä kertaa Reima!

      Poista