torstai 15. elokuuta 2013

Suosikkeja

Tehtiin pieni inventaario Neidin vaatekaapin syksyisempiin vaatteisiin ja todettiin, että uutta saa taas ostaa urakalla, kummasti oli kesän aikana paidoista hihat lyhentyneet, samoin housuista lahkeet.  Käytiin yhdessä kurkkimassa Pikku Helenen runsaasta valikoimasta potentiaalisia kandidaatteja.JOS Neiti saisi ihan itse päättää kaikki nämä kuvien vaatteet tulisivat meille heti. Mutta koska Neiti ei ihan vielä itse saa päättää kaikesta, pitänee meidän pitää pieni neuvottelu, mitä tilataan :) Ja ihan kaikista ei löytynyt sopivaa kokoakaan.


Guessin mallisto oli kovasti Neidin mieleen, samoin MIM-PIn tyttöaiheiset jutut, jotka minun silmääni muistuttivat kovasti Top Model -malleja.


Kesätoppejakin Neiti kovasti toivoi lisää, vaikka keli ainakin täällä on jo aika syksyinen. Kesävaatteita oli hyvässä alennuksessa, joten joku toppi saattaa ensi kesän jemmoihin eksyä.


Kaikki kuvat www.pikkuhelene.fi
 
 
LÖYTYYKÖ MUILLE SUOSIKKEJA
PIKKU HELENEN VALIKOIMASTA?
 
Käykää kurkkaamassa suosikkinne vaikka TÄSTÄ ja muistakaa osallistua mahtavaan Pikku Helenen 30e lahjakortin arvontaan

4 kommenttia:

 1. Kiva kiva postaus, menin heti linkeistä kurkkimaan. Täällä Guess on enemmän äidin suosikki , mutta babu guessiltä löytyy kyllä ihanuuksia meidän tytöllekin :)


  Kivaa syssyä sinne :) niin ja vaatekaapin inviksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos löytyi mieluisia;) Muistithan osallistua arvontaan, 30e lahjakortilla saa jo yhden paidan omakseen:) Nämä ovat Neidin suosikkeja, suurimman osan toki kelpuutan ihan itsekin, omia suosikeita en vielä esitellyt, niitä Neiti kun ei kelpuuttanut läheskään kaikkia:)
   Itse olen vissiin liian vanha, kun en itselleni osaa Guessia ostaa.

   Sinne myös ihanaa syksyä ♥

   Poista
 2. Pikku Helenestä tilattuja vaatteita löytyi neljä samaa kuin noista kollaaseista :) Aivan ihania ja meidäm kohdalla tuo koko 16 on se oikea ja niitähän on vain Guessillä ja DKNY:llä. Pojille onneksi löytyy vielä muiltakin merkeiltä :)
  Kiva Postaus ja joo tältäkin mammalta löytyy "muutama" Guess laukku :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat maut siellä siis:)
   Pikku Helenellä on kyllä todella kiitettävästi isoja kokoja, joka on ihan huippua, moni liike kun lopettaa koot viimeistään koossa 12. Ei taida monelta merkiltäkään kyllä 16 kokoa noiden lisäksi enää löytyä, ainoastaan RL tulee mieleen.
   Meillä on enemmänkin Neidille näitä Guesseja ostettu, itselläni niitä en oikein osaa pitää, joitain hippatoppeja superbling-blingillä on ainoastaan tarttunut matkaan. Olen varmaan vähän tylsä? Onneksi pari kollegaa on hamstrannut noita munkin puolesta;)

   Poista