lauantai 17. elokuuta 2013

Ver de terre talvi 201320-vuotissynttäreitään tänä vuonna viettävä Ver de Terre  on ollut pitkään meidän suosikki ulkoiluvaatteissa. Vaatteet ovat väritykseltään ja malleiltaan aika klassisia ja hillittyjä. Mitoitus on sopinut kaikille meidän lapsille. Materiaalit ovat loistavia, ainakin meillä kestäneet hyvin kovassakin käytössä.
 

Mallisto on ollut aika samanhenkinen, jopa aikalailla samanlainen monena vuonna. Monia meillä olleita malleja myydään tänänkin vuonna, värit toki aina kausittain hieman vaihtuvat.


Itse henkilökohtaisesti tykkään hurjasti runsaista aidoista turkiksista, joita merkin talvivaatteissa on. Tiedän, että tämä asia jakaa mielipiteitä ja onneksi kaikkia malleja on yleensä saanut myös ilman karvaa.
Kuva täältä
 
Tämän talven mallistoa ei merkin omilla kotisivuilla ole vielä julkaistu, mutta mallikuvia on näkynyt Ver de Terren facebook -sivuilla ja joitakin malleja on jo päivitetty Livarosan sivuille. Väreinä näyttäisi olevan tuttuja mustaa, tummansinistä, harmaata, beigeä ja roosaa. Uutena näytti olevan jonkin sortin lila Currant -bordeaux. Se näyttää ainakin haalarina aika kivalta. Mallikuvissa näkyvää keltaista ei vielä missään näytä olevan. Se kiinnostaisi kuulemma Neitiä..
 

VER de TERRE flyverdragt med pels i farven BLOSSOM.
 Ainakin haalarit, Eskomotakki ja  Parkatakit näyttävät olevan samaa mallia, kuin aiempina talvina. Ainoa muutos näyttäisi olevan tyttöjen Featherlight -untuvatakissa, jonka malli näyttää muuttuneen.Vanha Featherlight on ollut meidän ehdoton suosikki, sitä on ollut meillä kahdessa eri värissä. En ole ihan varma vielä, mitä tästä uudesta mallista tykkään. Miltäs se muiden silmiin näyttää?
 
Tyttöjen parkatakkia meillä ei ole koskaan ollut, monesti sitä ollaan mietitty. Ehkä tänä vuonna siihen päädytään.

 
Poikien Eskimotakki meillä oli molemmilla pojilla viime talvena untuvaisena ja se todettiin loistavaksi! Isoveljelle koot eivät enää riitä, mutta pikkuveljelle on täksikin vuodeksi sama takki tilattu.
Parkatakkikin näyttää kivalta, kesämallinen sellainen meillä on ollut, ehkä ensi vuonna kokeillaan sitäkin talveksi:)


VER de TERRE parka coat i vasket bomuld til drenge og piger.


Ver de Terren naistenmallistoa olen ihastellut, mutta mitään en ole vielä sieltä uskaltanut ostaa, kun ei merkkiä taida missään päästä kokeilemaan. Livarosan sivuilta huomasin, että naistenmallisto on muuttanut nimeään ja on nykyään et Phine.

Miesten takkikin tuossa mallikuvassa näkyy, mutta sellaisia en kyllä mistään ole vielä bongannut?MILTÄS VER DE TERREN TALVI TEISTÄ NÄYTTÄÄ?

P.S. Muistakaa osallistua PikkuHelenen 30e lahjakortin arvontaan tästä!
 
 

10 kommenttia:

 1. Itse olen henkilökohtaisesti hieman "kyllästynyt" VdT:een...olisi kiva, jos tulisi jotain uutta klassikkojen rinnalle. Uudet väritkin on hieman tylsiä:( ja tuosta uudesta featherlightista, en pidä ainakaan tuon kuvan perusteella yhtä paljon kuin entisestä.

  Jos en ihan väärin muista niin Little Copenhageniin on tulossa myös merkin naisten takkeja. Kannattaa kysäistä sieltä onko näin.

  Meillä on tuo kuvan miesten untuvatakki ja olin hieman pettynyt tai siis mies, kun takki olikin eri merkkiä kuin Ver de Terre:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei olla vielä VdT:hen kyllästytty, mutta samaa olen itsekin mettinyt, että mallisto on vähän turhankin samanlainen vuodesta toiseen. En ole vielä koko uuden malliston väripalettia nähnyt, mutta minusta ainakin tuo keltainen la lila olivat kivoja piristyksiä:)
   Minäkään en ole ihan varma, tykkäänkö tuosta uudesta Featherlightistä niin paljoa, siitä puuttuu ne kivat taskut ja vyö. Meille on se kyllä tilattu, joten katsotaan, millainen on livenä, kun saapuu..
   Pitääkin kysyä Little Copenhagenista noista naisten malleita, itselleni haluaisin kyllä nimenomaan sen vanhanmallisen featherlightin.
   Mitä merkkiä se miesten takki oli? en löytänyt niistä mistään mitään tietoa.
   p.s.Olipas mukava kuullä sinusta pitkästä aikaa:)

   Poista
 2. Mun mielestä sitä vanhaakin mallia pitäisi tuosta featherlightista tulla, ainakin näin kuulin Little copenhagenista. Meillä on Eeville tuo eskimo parkatakki täksi talveksi jemmassa, vaikuttaa kyllä kauniilta mitä olen sitä sovitellut hänelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpas kiva, jos sitä vanhaakin vielä tulee, Livarosasta kerrottiin, ettei sitä enää tehdä, samoin Bunuelista sanottiin. Little Copenhageniin on Featherlightia tulossa, mutten älynnyt kysyä, onko uutta vai vanhaa mallia:) Minusta nuo parkatakit ovat tosi kauniita, meillä ne ei tällä hetkellä Neidille kelpaa, kun ovat arkitakeiksi kuulemma liian pitkänmallisia..huoh:) Laitapa jossain vaiheessa sovituskuvia teidän takista!

   Poista
  2. Mä sieltä kyselin just sitä vyöllistä rusettiversiota ja sitä pitäisi olla tulossa, mutta en nyt tiedä jos mallia ei tehdäkään enää, että tuleekohan sittenkin tuota uutta. Noh kohtahan se selviää :) Ja juu voin jossain vaiheessa napata muutaman kuvan takista!

   Poista
  3. Voi, toivottavasti sitä vanhaa mallia olisi nyt tulossa! Mitä enemmän katselen tuota uutta, sen vähemmän jotenkin tykkään siitä. Voi toki olla luonnossa taas tosi kiva.
   Jään odottelemaan parka-kuvia, jos vaikka saisin Neidin innostettua siihen;)

   Poista
 3. Kivan näköistä, ehkä osittain vähän turhan pikkuaikuismaista omaan makuuni. Ver de Terre on siis sellainen merkki, jota varsinkin viime talvena katselin vähän sillä silmällä (päädyin lopulta Mini a Tureen), mutta kokemusta ei vielä ainakaan ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) mun tyyli onkin vähän "tätimäinen" , kuten Neiti nykyään sanoo;) Mini a Turella on aika samanhenkinen värimaailma yleensä, kuin näissäkin, mutta mallit vähän erilaisia, niistäkin meillä tykätään kovasti!

   Poista
 4. Mun silmään miellyttää kovasti nuo parkat, mutta vielä ei oo yhtään meillä ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parkatakit miellyttää myös minun silmääni! Meillä vaan Neiti ei sellaista tällä hetkellä kuulemma halua, on liian pitkä..:)

   Poista