keskiviikko 21. elokuuta 2013

Uusi tuttavuus TUMBLE ´N DRY

Kesällä ostin Little Copenhagenista pari meille uuden merkin, TUMBLE `N DRY:n vaatetta. Ollaan niitä nyt loppukesä testailtu ja molemmat paidat, Neidin sekä Pikkuveljen, ovat nousseet supersuosikeiksi.Vaatteissa on erittäin laadukkaanoloiset materiaalit, hyvä mitoitus ainakin meidän lapsille ja ennenkaikkea sellaista pientä kivaa rouheaa ekstraa. Loistavia arkivaatteita, joita ei ihan jokaisella tule vastaan!
Neidin toppi on hauskaa pallokuosia ja siinä on hauskat neonpinkit yksityiskohdat.

 
Pikkuveljen paidassa oli kaunis oranssinpunainen värisävy, ja mageet painatukset.
 
 
 
 

En ole merkkiin aiemmin missään muistaakseni törmännyt aiemmin ja koitin vähän etsiä siitä lisää tietoa. Merkin omilla nettisivuilla oli esillä talvimallisto ja se näytti lupaavalta,
vai mitäs mieltä olette?

tumblendryfw49
Kuva lainattu täältä
 
tumblendryfw58
Kuva lainattu täältä

Katseltiin Neidin kanssa yhdessä malliston kuvia ja hän totesi:
kerrankin sä äiti oikeesti katot jotain järkevää..Ostetaanks heti toi ja toi ja toi..

tumblendryfw90
Kuva lainattu täältä
 
 
tumblendryfw86
Kuva lainattu täältä
 
Little Copenhagenilta merkkiä löytyy kivijalkakaupasta Museokadulta, Helsingistä. Liikkeen nettikauppa on uudistumassa syksyn aikana, meillä ainakin toivotaan kovasti, että jatkossa TUMBLE `N DRY:ta saisi netistäkin :)
 
 


ONKO JOLLAIN KOKEMUSTA MERKISTÄ?

2 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä, mutta aivan uusi merkki meille. Mielellämme otamme vastaan käyttökokemuksia :)

    VastaaPoista
  2. Meillä tykättiin myös noista ja syysmallisto näytti minun (ja Neidin) silmään aika kivalta! Noista kahdesta paidasta käyttökokemusket olivat kyllä erittöin postiiviset, materiaali on tosi laadukasta, ei ole mennyt pesussa miksikään. Luulen, että näitä tulee talveen enemmänkin, palaan sitten jossain kohtaa laajempaan kokemustietoon:)

    VastaaPoista