lauantai 10. elokuuta 2013

Sadepäivän kuplat

Tämä kesä on ollut ihanan lämmin ja ainakin täällä meilläpäin tosi vähäsateinen. Lapset ovat nauttineet ulkoilmasta täysin rinnoin. Välillä joku lapsista on todennut, että olisi kiva, jos välillä olisi sadepäivä, että voisi olla välillä sisälläkin.


No tällä viikollahan niitä sateita tännekin saatiin, mutta eivätpä nuo kauaa sisällä jaksaneet notkua. Viime viikonlopun häissä morsiusparia onniteltiin heidän astuessaan kirkosta ulos saippuakuplilla ja siitä innostuneena kuplia on nähty meillä aika paljon.Yhtenä sadepäivänä kaikki kolme lasta menivät yhdessä ulos terassille puhaltelemaan saippuakuplia ja olivat harvinaisen kauan sovussa.  


Märkä ilma ja märät pinnat saivat saippuakulpat käyttäytymään eri tavalla, kuin kuivalla kelillä ja lapset innoistuivat tekemään kuplista taideteoksia.

Illemmalla Neiti sai kaverin seurakseen ja he onnistuivat vangitsemaan vielä yhden päivällä puhalletun yksinään leijailleen saippuakuplan kukkaan.

 
Ihanaa viikonloppua kaikille!
 
♥ ♥
P.S. Muistakaa osallistua 
Pikku Helenen
30e lahjakortin arvontaan täällä
 
 

2 kommenttia:

  1. Saippuakuplat ovat ihania ja kiehtovia! Upea kuva tuo viimeinen!

    VastaaPoista
  2. Niitä on kyllä tosi hauska katsella, minulle tulee välillä vähän samanlainen fiilis, kuin tulta katsellessa.. Tuo viimeinen oli minustakin hauska räpsäys, ja hieno oli tuo kuplakin;)

    VastaaPoista