keskiviikko 7. elokuuta 2013

Rusetilla

Vaikka rusetit eivät muuten enää oikein iskekään Neidille, ainakaan vaatteissa, on niille kuulemma jopa lievästi allerginen, hiuksiin rusetti näytti kelpaavan viime viikonlopun häihin.


Neidillä on aika pitkä ja paksu tukka ja useimmiten se on auki, epäsiistin näköinen, kampaamatta ja takussa. Takkutukkaan ollaan sentään onneksi löydetty loistava apu! Ennen kaikkia tämän kesän juhlia olemme käyneet keskustelua siitä, miksi juhliin ei voi tulla tukka sotkuisena, vaan sille on tehtävä jotain, ainakin edes harjattava, jotta se näyttää edes vähän ihmismäiseltä. Monet juhlat on mentykin tukka ponnarilla tai letillä, vaikka ne eivät olekaan Neidin suosikkeja.

 
Viime viikonlopun hähin Neiti ilmoitti, ettei halua laittaa hiuksia kiinni, vaan antaa ne olla auki. Neidin hiuksissa on kesän jäljiltä turhan paljon pituutta ja latvat ovat huonossa kunnossa kampaaja-aika saatiin vasta tälle viikolle, joten hiukset ovat todellakin epäsiistit auki, ilman mitään kiharruksia. Ja kunnollista kiharrinta meillä ei ole, hankintalistalle laitettiin kyllä.. Eli mietimme yhdessä toista vaihtoehtoa. Muistin nähneeni jossain blogissa kauniin rusettikampauksen, mutten löytänyt ko. postausta enää mistään. Googlen avulla ohje löytyi lopulta YouTubesta , josta löytyy vaikka mitä ihania kampausohjeita.


Rusetti kelpasi Neidille, koska hiukset ovat käytännössä auki, mutta kuitenkin riittävän siististi.


Rusetti kesti pienellä lakkamäärällä loistavasti juhlat ja sitä ei saanut aukaista illallakaan, vaan samalla rusetilla mentiin sunnuntainkin juhlat, illalla kotona rusetti oli vielä tukevasti päässä:)


Rusetista lähti jo idea tällä viikolla virallisesti alkavaan uuteen luistelukauteenkin. Ainakin näillä näkymin Äiti saa koittaa värkätä kisoihin perinteisen nutturan sijaan ison rusetin;) Kisapukuideakin taitaa mennä uusiksi..


MILLAISIA KAMPAUKSIA MUILLA TYTÖILLÄ LÖYTYY JUHLISSA?
 
 
  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
P.S.
Muistakaa osallistua edellisen postauksen ARVONTAAN,
palkintona mahtava
30e lahjakortti
Pikku Heleneen!

6 kommenttia:

 1. Meidän neidillä hiukset on myös paksut ja pituutta on takapuoleen asti, joten haastetta riittää kampaussaralla. Juhliin teen usein esim.vesiputousletin ja kiharran hiukset Pearl Wandilla. Siinä menee helposti tunti... Muuten hiukset ovat aina jotenkin kiinni, koska sitä takkujen määrää ei kestä kukaan. Silloin kun hiuksia alettiin kasvattaa, niin ehtona oli se, että hiukset pidetään siistinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tuo vesiputous kuullostaa kivalta, pitääkin tutustua mikä sellaien on:) Meillä on nyt tosiaan ostolistalla joku Pearl Wand tms. kiharrushärveli, jotta saadaan vähän siisteyttä tuohon pehkoon. Meillä on tuon luisteluharrastuksen vuoksi pidetty pitkää tukkaa ja sopimus on kyllä, että Neiti sen pitäisi siistinä, mutta aika haasteellista se on..jostain syystä nykyään hän ei juurikaan halua kiinni hiuksia pitää.

   Poista
 2. Kaunis kampaus, meillä myös ainaisia hiusten laitto ongelmia, välillä äiti saa tehdä nätin letin tai nutturan ja sitten se on hetkenpäästä revitty auki, jonkun verran jo tytön laittavat itsekin hiuksia ihan nätisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se oli minustakin aika kiva! Miten tuo tyttöjen tukka untuu olevan kaikilla (ainakin meidän lähippirissä..) vähän sellainen murheenkryyni? Meilläkään ei aina äidin tekoset pysy kauaa päässä, omia värkkäyksiä ei juuri täällä ole vielä näkynyt..

   Poista
 3. Vau mikä kampaus! Aina silloin tällöin itsekkin olen katsonut Youtubesta ohjeita. Pienen harjoittelun kanssa osa onkin melko helppototeuttaa. :)
  Täytyy pitää tuo rusettikampausmielessä. Nyt on toistaiseksi vielä neitokaisella lomakampaus, josta lisää blogissa joskus myöhemmin, mutta ehkä siis tässä ainesta synttärikampaukseksi syksyn kaverisynttäreille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rusetti oli minutskin kiva, vaikka ei ollutkaan mikään kokopään jäykkä nuttura. Minulle nuo YouTuben ohjeet olivat ihan uusi juttu, mutta nyt kyllä luulen sinne eksyväni uudelleenkin, sen verran siellä näytti olevan tarjontaa!
   Innolla jään odottamaan teidän lomakampausta..:)

   Poista