perjantai 30. elokuuta 2013

Kuraisten jalanjälkien salaisuus

Meillä on viimeviikkoina eteisen ja alakerran pikkuvessan lattiat olleet harva se päivä selittämättömästi kovin kurainen. Kyselin lapsilta asiaa ja luonnollisestikaan kenelläkään kolmella ei  ollut asiasta mitään tietoa. Pikkuveli epäili syylliseksi pihalla lemmikin aseman saaneita leppäkerttuja.  
 
Jäljet olivat kuitenkin sen verran isot, että leppäkertut poissuljettiin epäiltyjen listalta nopeasti.
 

Pikkuveli sai jokin aikaa sitten uudet kumisaappaat, joihin hän on rakastunut kovasti, ne on aina kotipihalla jalassa, satoi tai paistoi.  Vaikka ilmat ovat pääsääntöisesti olleet hyvät ja on ollut aika kuivaa, on Pikkuveli saanut saappaansa monta kertaa jostain metsän siimeksestä kuraiseksi.


Kysyinkin varovaisesti, josko hän on saappaat jalassa käynyt vessassa ja aiheuttanut kurajäljet. Sain kieltävän vastauksen perusteluineen; en kai mä nyt pissaa saappaat jalassa, ne vois kastua.


Jälkiä tuli taas seuraavana päivänä, eikä kukaan myöntänyt vieläkään asiaa. Ajattelin jo hetken, että naapuruston kissat ovat ryhtyneet vierailemaan meillä vessassa. Meillä kun on näin kesäaikaan ovet aina enemmän ja vähemmän auki.


Samana iltana vähän hermostuin, kun Pikkuveljen saappaat olivat taas pitkin poikin terassia, olin kompastunut niihin jo aika monta kertaa. Käskin hänen laittaa saappaat paikoillen. Äiti hei, ne on siinä latauksessa, ei niitä voi laittaa paikoilleen, ei siihen paista aurinko. Tuu kattoon vaikka kuinka hienosti ne hohtaa pimeässä.


Pikkuveli veti saappaat jalkaan ja tassutteli niillä alakerran vessan ja veti oven kiinni. Kato nyt, nää on niin kivat, mä voin melkein lukea noiden valossa. Eteisen lattialle tuli taas kivat kurajäljet, samoin vessaan..


Kysyin, miksei hän ollut myöntänyt, että on saappailla tehnyt kuraiset jäljet. Enhän mä missään vessassa käynyt, mä kävin tarkistamassa vaan, onko näissä akkua jäljellä :) Kai mä nyt tiedän, ettei kengät jalassa saa vessaan mennä. On nää lapset niin ihania ♥

IHANAA VIIKONLOPPUA!
Toivotaan, että aurinko paistaa, että saadaan kaikki ladata akkuja :)

10 kommenttia:

 1. Hui, ihan kummituskengät :D Toi oli varmaan sitä miesten logiikkaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, juuri sillä nimellä pojan kaveri saappaita kutsuu;) Toi oli hei juuri sitä miesten logiikkaa!

   Poista
 2. Ai mahoton! :D Hienot saappaat ja hyvät naurut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kyllä täälläin vähän hymyilytti;) Ja saappaat on kyllä aika komeet!

   Poista
 3. Wau mitkä saappaat ja ihana poika! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saappaat on kyllä tosi makeet:) Ja poika hauska:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. :) Saappaat ovat kyllä tosi hienot, ihan pojan suosikit!

   Poista
 5. Jopas on vinkeet hunterit ja upealla mielikuvituksella varustettu lapsi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, saappaat oat aika hauskat, juuri sopivat tuollaiselle pojanviikarille. Välillä kyllä tuntuu, että tuota mielikuvitusta alkaa löytyä vähän turhankin kanssa..

   Poista