perjantai 6. toukokuuta 2011

Uusi musta

Meillähän on Neidillä ollut se musta kausi
Kesäksi on ollut vaikeampaa löytää mitään kivaa mustaa ja olen koittanut vaivihkaa ehdotella muita värejä ja juttuja. Ei vaan ole kelvannut.

Se piti itse keksiä..

Tehtiin taannoin H&M tilaus ja sovittiin,
että osan jutuista saa itse päättää

(tosin äiti käyttää veto-oikeuttaan, osa tuotteista voi olla vaikka loppu..).

Pelkäsin vähän, mitä Neiti valitsee..

Tällaisia meille sitten kotiutui



Tilaukseen ei tullut lopulta yhtään MUSTAA
eikä tämä johtunut äidin painostuksesta
tai siitä että joku olisi ollut "loppu"

TURKOOSI on kuulemma tosi ihana

Muitakin kivoja juttuja on kotiutunut turkoosina



Ja nyt kelpaa taas viimevuonna ostetut, käyttämättä jääneet jututkin.
Onneksi vielä mahtuvat päälle.



Meidän kesän väri näyttää siis olevan se TURKOOSI :)

Mitä värejä teillä löytyy kesäksi?

Aurinkoista Äitienpäiväviikonloppua!!

12 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo päivänkakkarasetti. Kertoisitko, minkä merkkinen se on?

    VastaaPoista
  2. Hei,

    Ihania turkooseja vaatteita ;) Hyvä maku tytölläsi! Päivänkakkaramekko onGymboree, veikkasin ;)

    T; Katami

    VastaaPoista
  3. Turkoosi on kyllä kiva väri :). Meidänkin neidille on joitain turkooseja juttuja kesäksi.

    Blogissani on sinulle tunnustus :)!

    VastaaPoista
  4. Näyttääpä hurjan kivalta, ihana kun se itse keksittiin se uusi musta niin tulee varmasti pidettyä :)
    ps. kiitos hameesta, se on niinkuin just täydellinen, veikkaan ihan lempijutuksi meille tulevan!

    VastaaPoista
  5. Neiti on valkanut ihanan kesäisiä juttuja. Meillä minä ja pikkusisko tykätään turkoosista tai sintusta, kuten pikkusisko on värin itse nimennyt. Omassa vaatekaapissa on kylläkin vasta yksi turkoosi pikeepaita, pikkusiskolla löytyy väriä enemmän. Onko teidän neiti ohittanut jo printtipaitavaiheen? Kuvissa ei ollut yhtään printtiä :-)

    VastaaPoista
  6. Ihanan raikkaita!
    Meillä myös jonkin verran turkoosia, kestosuosikkina edelleen vaaleanpunaista. Mutta, mutta... kuten aikoinaan jossain kommentissa ennustit, niin se vain on musta eksynyt meidänkin kaappeihin! Ja pillifarkut. Muita housuja ei mistään hinnasta voi vetää päälle. Kesäksikin vain tiukkoja "farkkushortseja", huoh! Onneksi vastapainoksi tyttö tykkää älyttömästi myös tyttömäisistä mekoista :D

    VastaaPoista
  7. Todella kesäisiä ja raikkaita vaatteita. Erityisesti mun makuun tuo turkoosi toppi ja valkoiset housut!
    Ihanaa viikonloppua ja tulevaa äitienpäivää!!

    VastaaPoista
  8. Turkoosi on kesällä ja keväällä kyllä ihan must. Hyvä maku teidän neidillä - äidin tyttö ;)

    Mukavaa äitienpäivän odotusta!

    VastaaPoista
  9. Kivan raikasta!

    Meillä on 14v:n kesässä paljon vahvoja värejä, kuten turkoosia, keltaista, sinistä,...

    12v:llä on musta-punainen kausi, mutta onneksi kaikkia muitakin värejä näkyy ja kesällä paljon raikasta kuten pinkkiä, keltaista, valkoista, turkoosia jne. Pastellisävyt eivät ole nyt neidin mieleen, joten niitä hintsummin.

    4v poitsulla on värikoodi kesän kohdalta hiukan auki. Hän on hyvin jääräpäinen pukeutumisessaan eikä ole osannut vielä orientoitua kesään, joten saas nähdä.

    3v Nöpöllä tullaan näkemään paljon valkoista, sen lisäksi vaaleanpunaista, pinkkiä, turkoosia, denimiä, violettia, liilaa...

    VastaaPoista
  10. Päivänkakkarat on ihan mahtavia! Kertoisitko vähän vieraammalle lukijalle minkä ikäinen tyttösi on?
    Meillä minä vielä valitsen värit ja vaatteet tytölle (1v) ja turkoosi on minunkin uusi suosikkini. Tai olisi, mutta on tullut hamstrattua niin paljon kesää jo aikaisemmin, etten ole pystynyt perustelemaan itselleni tarvetta kun ihan muutamalle turkoosille uutuudelle ;)

    VastaaPoista
  11. No onpas tänne tullut paljon ihania kommentteja, kiitos kovasti!!

    Petran buduaari: Kiitos! Se on Gymboreen viime kesän mallistoa. Tykästyin mallistoon ja tilasin siitä vaikka mitä juttuja, ainoa, mikä Neidille kelpasi olivat nuo varvastossut..No, onneksi nyt taas kelpaavat ja menevät vielä tämän kesän!

    Katami: Kiitos:) Ei ne Neidin valinnat aina ihan näin kivoja ole.. Tunnistit kukkasetin oikein, Gymboreetahan se!

    Johanna: Tykkään itsekin turkoosista, mutten ole sitä aiemmin Neidille oikein osannut ostaa, pojilla sitä on joka kesä jossain muodossa ollut. Vilautahan niitä teidänkin turkooseja juttuja!!
    Tuhannet kiitokset tunnustuksesta, lupaan palata siihen pikimmiten!

    -Anni-: Kiitos, minusta tämä uusi musta on vähän parempi:) Toivon, että sitä nyt sitten oikeasti myös käytetään, kun ollaan sitä urakalla hamstrattu! Nyt voin ainakin vedota siihen, että Neiti on itse halunnut, jos tulee ongelmia:) Tosi kiva kuulla, että hame oli mieluisa!

    - M -: Turkoosi onkin todella oikea kesäväri, korostaa kivasti päivettynyttä ihoa! Tykkään itsekin turkoosista, vaikka omassa vaatekaapissa sitä ei juurikaan ole (olen vähän punakka eikä se ole minulle ehkä paras väri), pojilla sitä on aina kesäisin ollut.
    En muuten itsekään ole tajunnut tuota printtiasiaa! Ei, tilauksessa ei todellakaan ollut yhtään printtipaitaa, eikä Neiti edes kinunut HelloKitty -juttuja. Olisikohan se nyt sitten ohi..?

    VastaaPoista
  12. Johanna: Kiitos:) Kyllä meilläkin on taas kevään aikana kelvannut jokunen vaaleanpunainenkin..:) Ai teilläkin on nyt sitten se musta kausi alkanut:) Meille tuli nuo pillifarkut silloin samaan aikaan.. Niin hauska huomata, kuinka nämä tulee näköjään kaikilla jossain vaiheessa:) Noita farkkushortseja meillä ei nyt olla taas muistettukaan, toivottavasti unohtuvat..

    -MAM-: Kiitos:) Minä tykkään itsekin tuosta toppisetistä:) Voisin kelpuuttaa samanlaisen itsellenikin! Ihanaa äitienpäivää sinne myös!

    Terhi: Turkoosi on tosiaan sellainen raikas kesäväri! Tälla kertaa maku oli hyvä, aina ei aamuisin samma voi sanoa Neidin valinnoista;)
    Hyvää äitienpäivää myös sinulle!

    jarna: Kiitos! Teilläkin tuntuu oleva aika kivoja juttuja kesään tulossa. Ja taitaa sielläkin olla välillä aika haasteellista noiden vaatteiden kanssa, niitä kausia kun tulee ja perässä pitäisi pysyä:)

    Anonyymi: Kiitos, hurahdin päivänkakkaroihin viime kesänä, Neiti ei:) Neiti täytti tällä viikolla 8v, eli ikää vähän enemmän, kuin teillä. Sinulla on vielä aikaa valita kaikkia ihanuuksia pienelle tytölle, nauti siitä;) Tässä iässä oma tahto alkaa olemaan niin vahva, että sellaiset, joista ei tykätä jäävät kokonaan käyttämättä.. Ja välillä tuntuu, että äidin ja tyttären maut eivät kyllä kohtaa ollenkaan..
    Näille tytöille tuleekin hamstrattua helposti liikaa kaikkea, tarjolla kun on vaikka mitä ihanuuksia! Tuo oma tahto on sitäkin aika lailla hillinnyt:(

    VastaaPoista