tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pääsiäistä ja pakkailua

Hupsista, kuinka aika onkaan vierähtänyt viimekertaisesta postauksesta.
Kiirettä pitää, vaikka mitään erityistä ei olekaan tapahtunut, arkea, arkea vaan, kuten Instan puolella seuraajat ovat varmaan huomanneetkin jo.


Taitaa olla ne kuuluisat ruuhkavuodet päällä ;)



Pääsiäinen vietettiin kotona ja nautittiin ihanasta kelistä pihalla ja tietysti hyvästä ruuasta ja ihan liian isosta kasasta suklaamunia. Toinen pääsiäispäivä maanantai oltiin ihan koko päivä pihalla ja kyllä oli jo kesän tuntua. Eka pyykit saatiin ulos kuivumaan ja pihahommat alulle. Onpas ihanaa taas upottaa sormet multaan!



Alun perin pääsiäinen piti meillä tytöillä viettää Riikassa luistelukilpailuissa, mutta harmiksi matkaseuran ikävän loukkaantumisen vuoksi reissu peruuntui viime tingassa. Onneksi tällä viikolla vuorossa oleva isojen lasten kanssa tehtävä Lontoon -reissu vähän lieventää erityisesti Neidin harmitusta.



Olen itse aikoinani asunut Lontoossa ja onkin taas ihanaa päästä kurkkimaan vanhoja kulmia ja tapaamaan tuttuja. Lapset eivät ole koskaan Lontoossa käyneet ja he odottavatkin matkaa innolla. Menemme tällä kertaa kolmistaan Neidin ja Isoveljen kanssa ja tarkoituksena on olla ihan reilusti turisteina, käydä kurkkimassa kaikki must have -nähtävyydet ja haistella ison kaupungin tuoksua.


Olemme perillä kolme päivää, joten ihan kamalan suuria suunnitelmia meillä ei ole. Tai ainakaan minun mielestäni. Neiti on asiasta enemmän kuin innoissaan ja on keksinyt jo toinen toistaan huimempia ideoita reissun varalle. Puhelin on edelleen kovassa käytössä ja nyt ennen matkaa on myös äiti saanut osansa. Puhelimessani on useamman kerran päivässä jos jonkinlaista viestiä, kuten esim. tuo yllä oleva päivälaskuri ;) Isoveljellä on puolestaan ollut selvät suunnitelmat matkan varalle jo kauan, eikä niistä tarvitse enää edes keskustella. Äidille ei kyllä taida kovasti jäädä mitään shoppailuaikaa..

Jos matkasuunnitelmat ovat erilaiset sisaruksilla, on myös pakkaaminen. Neiti on miettinyt asuja jo pari viikkoa, isoveli ei ole asialle vielä uhrannut ajatustakaan. Eilen komensin molemmat katsomaan, mitä ottavat mukaansa, jotta ehdin tarvittaessa pyykkäämään mukaan tulevat vaatteet. Käskin pinota mukaan otettavat tavarat yläkerran aulaan.


Neiti askarteli jokaiselle oman lapun, jotteivat tavarat vaan mene sekaisin;) Ja Neidin pinossa on vaatteet vaihtuneet eilisen aikana jo moneen kertaa. Isoveljellä pinossa ei vielä toistaiseksi ole näkynyt muuta kuin kalsarit ja sukat. Kaapissa on kuulemma riittävästi vaatetta, että hän pakkaa sieltä pari paitaa mukaan, kun joku kaivaa ensin matkalaukun esille.


No, katsotaan onko huomenna matkaan lähdettäessä tavarat kassissa. Ja katsotaan, kuinka pärjätään kolmistaan.


Mukavaa alkanutta lyhyttä viikkoa kaikille!

Palailen jossain vaiheessa toivottavasti hyvien matkaterveisten kanssa. Ja paljon muutakin juttua olisi. Aika vaan puuttuu.




13 kommenttia:

  1. Olisi hauskaa lukea joskus sellainen taitoluistelupostaus! Laji kuitenkin vaatii harrastajalta ja vanhemmilta aika paljon ja moni varmasti miettii, millaisia kokemuksia jo vähän pidempään harrastaneessa perheessä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, tottakai voin koittaa kirjoitella jossain vaiheessa vähän enemmänkin luistelujutuista. Itseasiassa minulla on parikin juttua roikkunut tuolla luonnoksissa jo pidemmän aikaan, koitan siis saada ne lopulliseen kuosiin.

      Poista
  2. Olipas kiva postaus! Semmonen eläväinen <3 :)


    ❤: Lotta / My Happybubble

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lotta, tällaista eläväistähän tai oikeastaan eloisaa tämä meidän arki täällä on;)

      Poista
  3. Voi miten ihanaa että pääsette pian Lontooseen. Esikoinen oli siellä isän kanssa maaliskuussa ja siellä oli jo silloin ihan kunnon kevät. Minäkin olen siellä asustellut ja Lontoo on nykyään myös yksi lasten suosikki matkakohteista. Viime elokuulta löytyy postaus yhdestä reissusta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihanaa päästä pitkästä aikaa reissuun ja vielä lempparikaupunkiini. Muistankin tuon postauksesi teidän reissusta, pitääkin vielä käydä kurkkaamassa se vinkkien varalle (vaikka suunnitelmista ei tällä porukalla kyllä ole pulaa..)

      Poista
  4. Olipas hauska sattuma, sillä palasimme Lontoosta eilen. Takana aivan mahtavat 5 päivää!

    Lapseni ovat englanninkielisessä koulussa, joten ovat lukeneet ja kuulleet paikoista Lontoossa pienestä pitäen, mutta nyt pääsivät ekan kerran näkemään ne."Siis onks tää pelkkä (kälynen) kello se Big Ben, mistä aina puhutaan?" :):):)

    Paljon muutakin kuin nähtävyyksiä ehdittiin myös, tosin 10veen mielestä Hollister riitti koko Lontooksi :)

    Ihana kaupunki, mutta en jaksaisi lasten kanssa siellä asua. Hyvää reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas tosiaan aika hauska sattuma:)'meillä Hollister oli myös se juttu, tosin harmiksi Neiti on niin pikkuruinen, että saatiin oikein etsimällä etsiä, että löydettiin sopivia juttuja. Itse kauppa oli kyllä aika kamala;)

      Poista
  5. Ihana postaus ja kyllä pisti nsurattamaan tuo pojan pakkaaminen ,meidän pojalla olisi täysin samat asiat pakattuna ! Harmi että Riikan reissu jäi väliin ,mutta toivotaan että Lontoo korjaa asian :-) Oikein mukavaa reissua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Souliina, pahoitteluni, että vastaus kesti, kevätkiireet veivät mennessään!

      Poista
  6. Olisi minustakin kiva kuulla taitoluistelusta lisää. Minulla taitoluisteleva 7 v tyttö jolla yhdet kisat takana 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan aktivoitua taas tämän blogin kanssa, nyt kun loma alkoi;) Ja luistelujuttuja on tuolla luonnoksissa odottelemassa, eli tulossa on!

      Poista
  7. It's very effortless too find out any topic on net as compared
    to textbooks, ass I found this piece of writing aat this web site.


    Also visit my web site; weight loss diet for women

    VastaaPoista