maanantai 22. heinäkuuta 2013

Apinat - syksyn suosikkiko?

Kävimme viikonloppuna Neidin ja Pikkuveljen kanssa tuossa lähikauppakeskuksessa vähän kurkkimassa, olisiko sinne tullut jo jotain vähän syksyisempää vaatetta. Tai oikeastaan menimme evakkoon pois miehen listoitusprojektin alta. Kovin oli vielä kesäistä se vähä, mitä hyllyissä nyt ylipäätään oli.


Mitään syksyistä ei matkaan tarttunutkaan, mutta H&M:ltä mukaan lähti pari Paul Frankin apinapaitaa Pikkuveljelle. Niitä oltiin juuri laittamassa esille, kun menimme poikien osastolle ja koska Pikkuveli vaatimalla vaati paitoja itselleen, niin pakkohan ne oli ostaa. Paul Frank on ollut pitkään Neidin suosikki ja Pikkuvelikin Julius-apinasta tykkää. Pojille vaan on apinoita tuntunut huonosti mistään löytyvän. Olin ihan ihmeissäni, että Paul Frankeja ylipäätään sai H&M:ltä, minulla on moinen juttu mennyt ihan ohi, enkä kotona netistäkään löytänyt yhtä isojen poikien malliston paitaa lukuunottamatta. Olenkohan taas missannut jotain vai onko nämä uutta syksyn mallistoa?Kävimme samalla reissulla myös Lindexissä ja hämmästykseni oli aika suuri, kun huomasin Lindexissäkin olevan erilaisia Paul Frank -apinapaitoja sekä tyttöjen että poikien puolella. Niitäkään en ollut aiemmin nähnyt. Koska meille tuli H&M:ltä jo pari paitaa, emme enää lisää apinoita ostaneet, mutta vähän pari värikkäämpää paitaa jäi kummittelemaan, samoin kalsarit. Ja tyttöjen puolen paidat, Neidillä oli myös siinä kohtaa ostokiintiö jo täynnä:)


Hinnoittelupolitiikka oli minusta mielenkiintoista, H&M:n paidat maksoivat 9.90 ja Lindexillä 16.90. Kankaita en sen enempää kokeillut, mutta mikäköhän noin ison hintaeron tekee?

Mahtaakohan Paul Frankin apinasta tulla syksyn suosikkihahmo,
kun sitä nyt molemmista ketjuista saa?
 
 
Pitänee varmaan käydä äkkiä hakemassa ne vaivaamaan jääneet jutut, ennenkuin loppuvat.. :)

AURINKOISTA ALKANUTTA VIIKKOA!


4 kommenttia:

 1. Meillä kanssa tuleva tokaluokkalainen tyttö on kovasti tykästynyt Paul Frankiin, harmillisesti laatu tuntuu kertaa toisensa jälkeen olevan surkeaa. Veikkaanpa H&M:n ja Lindexin laadun olevan parempaa, tällä hetkellä ei vaan taida olla tarvetta edes seuraavan koon vaatteille, harmi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla nuo apinat vähän jokaisen pikkukoululaisen suosikki:) Meillä on kyllä ne vähät Paul Frankit ihan kesäviä, tosi kurja, jos laatu tuosssa hintaluokassa on vaihtelavaa, minusta ainakin vaatteet ovat aika tyyritä! H&M ja Lindex ovat kyllä hinta-laatu -suhteeltaan aina olleet loistavia!

   Poista
 2. Apina saattais meilläkin kiinnostaa, mutta katotaan nyt millaisia värejä löytyy syksyn tullen - minusta kun tuntuu että nää(kin) vaatteet menee sillä perus vaal.pun/vaa.sin-jakaumalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta noissa H&M ja londex -apinoissa oli tosi reippaat värit, ei mitään roosaa tai babyblueta. H&M:n valikoimassa oli pojilla valkoinen ja ruskea t-paita, Lindexillä pojilla vihreä, punainen ja sini-punaraidallinen. Tytöillä kirkas pinkki. Meillä nuo Paul Frankit ovat aina olleet juuri niitä kirkkaita perusvärejä ja siksi varmaan niin tykättyjäkin:)

   Poista