maanantai 1. heinäkuuta 2013

Uudet kuviot


Olen ollut ilmeisesti vähän liian lomalla, koska minulta oli mennyt ihan kokonaan ohi monessa blogissa mainostettu Google readerin poistuminen. Ymmärsin, että Reader poistuu käytöstä heinäkuun alusta, eli siis tänään. Tosin ainakin vielä pystyin ihan normaalisti lukemaan muiden päivityksiä Readeristä..?

Heräsin asiaan tosiaan vasta viikonloppuna ja vähän kun pakotettuna sain innon kirjautua blogilistalle ja bloglovin'iin. Sain jopa aikaiseksi tehdä vihdoin blogille Facebooksivut. Nyt, jos siis tuo Reader tuosta katoaa, voitte seurata meitä jatkossakin.

Koska en keksinyt vanhaan blogin pohjaan mitää kivaa tapaa laittaa noista linkkejä sivupalkkiin, meni samalla koko blogin ulkoasu uusiksi. Toivottavasti ulkoasun uudet kuviot miellyttävät teitä ja jaksatte jatkossakin seurailla meidän touhujamme.


Olisiko vielä joku muu kanava,
millä haluaisitte seurailla blogia?

Ainakin Google+ -palvelua näytetään jossain tarjoavan. En tosin ymmärtänyt siitä yhtään mitään, olisiko siellä ruutujen takana viisaampia antamaan vinkkejä?


4 kommenttia:

 1. Käy kurkkaamassa mun juhannus postaus. Siinä oli linkki missä asiaa selvennettiin :-) Bloggerin oma Reader paneeli jatkaa toimintaa, mutta Google Reader on nyt lakkautettu. Kiva banneri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, minulla olikin tuo postauksesi mennyt ihan ohi. Ihan turhaa paniikkia näköjään koin, itse ainakin seuraan blogeja nimenomaan tuon bloggerin readerin kautta. No, tulipahan nuo muutkin kuntoon:)

   Poista
 2. Kiva uusi ulkoasu ja oletpas ollut ahkera. Mä olen saanut hikisesti laitettua blogini Blogloviniin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Onhan se nyt vähän ainakin erilainen, vanha kuva olikin jo tosi vanha. Ja hei, mulla on nyt loma, pitäähän sitä nyt jotain saada aikaiseksi;)

   Poista