torstai 25. heinäkuuta 2013

Kerrankin mekko

Neidillä on tänä kesänä ollut päällä arkena harvinaisen vähän mekkoja ja hameita,  suurimmat suosikit tätänykyä ovat shortsit leggareiden kanssa. Tai ilman. Ja mitä lyhyemmät, sen parempi..

Lähdimme alkuviikosta pienelle ex tempore lomareissulle ja aamulla kaikki vähääkään siitimmät shortsit olivat pyykissä. Annoin käskyn laittaa päälle jotain muuta, kuin shortsit. Edellisenä päivänä oli kaveri ollut kylässä ja kaverilla oli päällä mekko.


Taitaa olla kavereiden vaikutus todella suuri, sillä kaapista oli löytynyt päälle Pom de luxin kaunis mekko. Mekko ostettiin alesta ja vähän jo ehdin pelätä, josko se ehtii päälle ollenkaan tänä kesänä. 


Neiti on todella kapea ja tämäkin mekko otettin tarkoituksella normaalikokoa pienempi siksi se on vähän lyhyt.. Silti kainaloiden alla on aika lailla tilaa. Malli on sellainen, että mekko menee todennäköisesti vieä ensi kesänä tunikana. Mikäli kelpaa..
 
 
Väri on kaunis, joskin erittäin epätyypillinen meidän vaatekaapissamme. Monessa blogissa on värin mainittu olevan vähän liiankin kirkas ollakseen persikka. Taittaa enemmän oranssiin. Neonoranssiin. Se taitaa ollakin toinen syy, miksi mekko nyt kelpasi :)
 


Kuvissa näkyy myös Neidin aarre, ranskantuliainen, isin ostama Guessin laukku. Äiti oli vähän sitä mieltä ja on edelleenkin, että 10 -vuotias neiti EI tarvitse Guessin laukkua. Mitä se vaatiikaan sitten 18-vuotiaana..Mutta isi ja Neiti olivat eri mieltä. Huoh.Mekko kyllä vaihtui reissulla vielä loppupäivästä muuhun asustukseen,
siitä lisää ehkä huomenna :)

11 kommenttia:

 1. Neiti on mekkoineen ja laukkuineen oikein chic! :)

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs neiti, ja kyllä tosi kauniisti sopii mekko! :) Tuo mekko on kyllä kivanmallinen ja varmasti pitkäikäinenkin sen puolesta., niin kuin itsekin arvelit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos:) Mekko sopii kyllä kauniisti ja on todella kivanmallinen, menee pitkään, jos satuu vaan ensi kesänä muuten kelpaamaan:)

   Poista
 3. Hyvä laukkuvalinta, se menee pidempäänkin. Mun kaveri antautui pitkällisen väsytystaistelun jälkeen ja osti 11v tyttärelleen Vuittonin pocheten. Kuulemma kaikilla Kauniaisissa on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, laukku menee tosiaan vähän isompanakin. Silti olen kyllä sitä mieltä, että vähän liioittelua kymmenvuotiaalle! Hui kamala, onneksi emme asu Kauniaisissa:)

   Poista
 4. Voi ei noinko nuorena ne laukkuhaaveet alkaa, mun tarvii jossain vaiheessa hankkia lukot vaatehuoneeseen :). Ihanan kesäinen asu. Persikka on todella kaunis väri, mutta jotenkin en sitä meille osaa ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) näin se näyttää menevän;) En tiedä, mistä Neiti laukkuhaaveensa on keksinyt, mutta niitä on aika vaarallisen paljon, vielä ei sentään LV:stä haaveilla onneksi..:) Sulla on kyllä sen verran mittavat kokoelmat, että niistä taitaa teidän Neidillekin jokunen liietä:) Persikka ei kuulu minunkaan tykkäämislistalle, eikä meillä ole juurikaan sen värisiä vaatteita ollut. Tämä tuli Neidin toiveesta alesta ja luonnossa se on kyllä aika kiva, kun on tosiaan sellainen vähän neonoranssi. Mutta ei persikkaa meillä jatkossa varmaan yhtään enempää nähdä.

   Poista
 5. Hey, Nice blog thanks for sharing the blog.....We have a passion Finnish online store to sell quality products. We strive for worldwide sales to our customers.
  naisten takkeja ja bleisereitä

  VastaaPoista