keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Ihania kenkiä

Piipahdin viime viikolla Helsingissä samalla, kun vein Neidin luisteluleirille. Kävin samalla tutustumassa ensimmäistä kertaa ihanaan lasten omaan puotiin Little Copenhageniin (siitä lisää myöhemmin). Kauniiden lastenvaatteiden lisäksi puodista löytyi ihania Minimonon kenkiä.


Minimonon nettikauppa oli minulle tuttu entuudestaan, sieltä löytyy meidän Neidin suosikkeja, kauniita Unisan balleriinoja. Kivijalkakaupan olemassaolo oli minulta jostain syystä mennyt ihan ohi.  Museokadun Kivijalkapuodista löytyy kaikki nettikaupan kengät ja vähän muutakin (esimerkiksi ihania Cientoja). Olen kyllä vähän kade teille Hesalaisille, kun pääsette näitä ihanuuksia ihan livenä hypistelemään ja kokeilemaan :)

 
Minimonon kenkävalikoima koostuu laadukkaista ja turvallisista, tunnettujen eurooppalaisten valmistajien kengistä. Merkeihin kuuluu mm. Unisa, RAP, HIP, Bundgaard, El Naturalista, Andrea Morelli, Kavat, Diggers, Aster, Art ja Froddo.

Itse vähän isompien lapsien äitinä arvostan sitä, että ihania kenkiä löytyy myös vähän isommissa koissa, aina 40 asti. Varsinkin pojille tuntuu olevan vaikeata löytää siistejä nahkakenkiä koon 36 jälkeen. Ja aikuisillekin löytyy joitain kivoja kenkiä, esimerkiksi Unisalta löytyy samistelukenkiä, samanlaiset äidille ja tyttärelle :)

 
Vaikka Minomonon valikoima keskittyy nimenomaan laadukkaisiin nahkakenkiin, ei  mallisto missään nimessä ollut tylsä, päinvastoin, ihanan värikäs ja kenkiä löytyy todella moneen makuun ja tilanteeseen.
 
 
  
 
Minimonolla on kenkien myynnin lisäksi myös sekä kivijalkaputiikissa, että nettikaupassa muunlaistakin palvelua, siitä lisää myöhemmin :)

 
Koska olin yksin kerrankin liikkeellä, ei minulla ollut mukanani sopivia jalkoja, eikä edes jalkoihin sopivia mittoja, jotta olisin voinut ostaa kenkiä. Onneksi Minimonon verkkokauppa löytyy netistä ja matkaani sain erittäin asiantuntevia vinkkejä oikeanlaisten kenkien valintaan niistäkin lisää myöhemmin.
 
 
Varsinkin yllä olevat ballerinat sekä Cientan ihanat kukkakengät jäivät kummittelemaan mieleen. Ballerinoja löytyy nettikaupan puolelta, Cientoja ei löydy valitettavasti kuin kivijalkakaupasta (joka muuten on kiinni 28.7. asti, kesäpuoti löytyy Fiskarsista, josta Cientojakin voi hyvällä tuurilla vielä löytää :) )
 


Minimonon nettikaupassa on meneillään nyt ale ja kannattaakin käydä kukkaamassa valikoimaa syksyä silmällä pitäen:) 

Ihana "mamma mono", Sargit
lupasi antaa kaikille lukijoilleni
 
mahtavan 10% alennuksen
koodilla eloisat.
 
Alennuksen saa kaikista tuotteista,
myös jo alennetuista tuotteista :)
 
Nyt kannattaa laittaa
kenkäasiat kuntoon :)

8 kommenttia:

 1. Täytyypä joskus piipahtaa tuolla liikkeessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä ehdottomasti käydä, siellä oli vaikka mitä ihanuuksia. Ja nettikauppa on myös todella loistava!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Todellakin herkkukauppa:) Minulle tuli ihan sinut mieleen noista Rapin tähtikengistä, niissä kun on värejä, mistä valita:)

   Poista
 3. Helsinkiläisenä lähiöeläjänä en ole edes kuullut kyseisestä kaupasta. Pitää tsekata. Suuret koot ovat aina plussaa, meidän 8v kengänkoko on 38-39 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta nyt sinun pitää ehdottomasti mennä tutustumaan kauppaan! Tuo 38-39 on kyllä tosi haasteellinen pojille, lasten koot monessa paikassa loppuvat 36 ja miesten alkavat koosta 40. Meillä Isoveljellä on nyt onneksi jo miehen kokoinen jalka, mutta Pikkuveljellä tuo taas odotettavissa jonkun vuoden päästä. Minimonon valikoima kannattaa kyllä tsekata, siellä oli laadukkaita kenkiä, jotka olivat myös katu-uskottavia:)

   Poista
 4. Onpas ihanan näköinen kenkätaivas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minimon on kyllä todellinen kenkätaivas! Kannattaa ehdottomasti tutustua sekä kivijalassa että nettiputiikissa!

   Poista