lauantai 6. heinäkuuta 2013

Yhtä juhlaa

Meillä on paljon ystäviä ja suuret suvut, joten tuntuu, että juhlia kertyy meidän perheelle aina aika paljon. Tämä kesä tuntuu ovan nyt kuitenkin poikkeuksellisen juhlarikas. Osa juhlista on ollut jo hyvissä ajoin keväällä jo tiedossa, mutta palatessamme matkalta viime viikolla oli postilaatikossa pino kutsuja juhliin, joita ei oltu osattu odottaa. On häitä, väitöksiä, rippijuhlia ja pyöreiden vuosien juhlintaa. Nyt on loppukesän viikonloput tehokkaasti ohjelmoitu. Tuntuu, että lomakalenteri on yhtä juhlaa. Onneksi mitkään juhlat eivät ole sattuneet samalle päivälle.

Juhlakausi tietää myös juhlavaatemietintää ja pohdintaa. Poikien tilanne on aika hyvä. Neidille on niiden liian pienien juhlamekkojen tilalle löytynyt joitakin kivoja juttuja, niistä lisää sitten kun kotiutuvat. Juhlakenkiäkin ollaan hankittu niiden yksien ohelle parit. Lupaan palata niihinkin.


Äidin juhlamekkoasiat olivat kutakuinkin samalla tolalla, kuin Neidinkin, kummasti kaapissa pienentyneet ja tarvetta juhlavammille mekoille olisi. Mekkokaupoilla olen käynyt, mutta lopullista ratkaisua en ole osannut vielä tehdä. Voin lopullisen juhlalookin vilauttaa täälläkin, mikäli se jotakuta kiinnostaa.

Ranskanmatkan (palaan siihenkin varmasti, kyllästymiseen asti, kunhan olen käynyt ensin kaikki 1500 kuvaa ajan kanssa läpi..) jälkeen oli ohjelmassa heti kotiutumista seuraavana päivänä rakkaan ystäväni väitöstilaisuus karonkkoineen. Pitkä musta iltapuku minulta löytyy asusteineen viime vuodelta, mutta edellisissä karonkkajuhlissa mustista juhlakorkkareistani katkesi korko ja korkkarit olivat ostoslistalla Ranskasta.


Iltapukuni on todella pitkä, joten kengissä piti olla riittävä korko. La Vallée Villagen Armanin liikkeestä löytyi aivan ihanat mustat kiiltonahkakengät, joihin ihastuin heti. Kengät tuntuivat jalassa heti todella ihanilta korkeasta korosta huolimatta ja hintakin oli kohtuullinen.


Olen tunnetusti ballerina-ihminen, minulla näkee todella harvoin korkokenkiä jalassa. Kotona totesin, että minulla ei ole koskaan ollut näin korkeita (13cm) korkoja. Onneksi sentään iltapuvun pituus riitti :)Vaikka kengät tuntuvat jalassa todella miellyttäviltä, piti minun silti karonkan jälkeen yöllä heittää ne jalasta ja kävellä Yliopistonkadulla taksijonoon paljan jaloin. Sen verran päkiötä pakotti. Ehkä kesän juhlakausi totuttaa minunkin jalkani korkkareihin lopullisesti?


Ihanaa viikonloppua,
meillä on ohjelmassa taas
yhdet JUHLAT :)

13 kommenttia:

 1. Ihana mekko & korkkarit! Minä en pysty kävelemään tuollaisilla ollenkaan.
  Mukavaa juhlaa viikonloppua koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ No eipä se minunkaan kävelyni noilla kovin loistavaa ollut, ehkä totun tämän kesän juhlien tuoksinassa, tai sitten en;)

   Poista
 2. Meillä ei taida tälle kesällä olla juhlia lainkaan, paitsi tietty pojan synttärit :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä meilläkin on ollut vuosia, kun ei ole ollut mitään juhlia, nyt taas vähän liikaakin. Kyllä teillekin varmasti ensi vuonna taas tulee;)

   Poista
 3. Meillä ei taida tälle kesällä olla juhlia lainkaan, paitsi tietty pojan synttärit :)!

  VastaaPoista
 4. Kaunis mekko.

  Itselläni on olemattoman pieni suku, miehellä sentään jonkin verran, kavereilla on lapset tehtynä ja suurin osa on 40+. Tänä kesänä ei ole yksiäkään suurempia bileitä -suorastaan harmittaa! Ilmeisesti tuossa 5+ vuoden päästä alkaa rippijuhlaputki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerrankin onnistuin löytämään ajattoman mallin, toivon, että mahdun siihen myös monta vuotta:)
   Meillä on aika isot suvut molemmilla, joten juhlia riittää vähän joka kesäksi. Ja kummasti kaveritkin ovat vanhentuneet, kun noita nelikymppisiä on listalla useammat..

   Poista
 5. Kylläpä on kauniit ja ihana, kun teillä on juhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos:) On se kyllä ihanaa, kun on juhlia! Tosin aina vähän ongelmaa noista vaatteista..

   Poista
 6. Wau mitkä korot!
  En ihmettele, että lopulta oli sipsuteltava paljain jaloin. :D Itse en jatkossa hanki enää muita kuin platoja, jos oikein korkeat korot tarvitsen. Ne ovat ihan huippuja, kun todelliseksi koroksi jääkin enää ehkä 7-8cm.

  Meilläkään ei ole vuosiin ollut mitään isoja juhlia. Kaikki kaveritkin onnellisesti naimisissa, hyvä toki niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aikamoiset korot tuli;) Tasin tosin haukata vähän liian suuren palan..toivotaan, että jalka tottuu;) Minulla on niin harvoin korkoja, etten tajunnut edes ajatella, että platat olisivat parempi vaihtoehto. Pitää pistää korvan taake seuraavaa kertaa varten.
   Meillä alkaa tuo nuorempi polvi serkuksista pariutua ja se tietysti tietää juhlia:)

   Poista
 7. Wau mitkä kengät, me like! :) (Tosin kävellä en niillä osaisi ;)
  Tosi kaunis tuo toppikin!
  Meillä ei tänä kesänä ole yksiäkään juhlia, outoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, minustakin ne ovat ihanat! Tosin mulle tosiaan taisi vähän käydä niin, etten ostaessa tajunnut, että niillä tosiaan pitää kävelläkin :)

   Poista