tiistai 30. heinäkuuta 2013

Il Gufon syksy

Italialainen Il Gufo on ollut pitkään suuri suosikki meidän vaatekaapissa, niin Neidin kuin Pikkuveljenkin. Gufolla on oma, niukkalinjainen tyyli, joka jaksaa vuodesta toiseen kuitenkin uudistua sopivasti. Tämän kesän mallisto ei ollut minusta mikään erityisen onnistunut ja sieltä meille ei poikkeuksellisesti kovin montaa juttua tullut.

Tulevan talven mallisto taas  näyttää todella hyvältä ja sieltä löytyi aika monta must have -juttua.

winter_clothing_for_girls


winter_clothes_for_girls
Kuvat lainattu Il Gufon sivuilta
 
Talven mallistoon voi tutustua ainakin Lilarosan sivuilta löytyvästä Lookbook ista  ja Il Gufon omilta sivuilta löytyvästä sähköisestä katalogistaPoimin lookbookista meidän suosikkeja:


Talven juhlamekkotilanne Neidillä on aika surkea. Harmaat mekot olisivat sopivia niihin siistimpiin juhliin. Punaisessa lyhythihaisessa mekossa (sama kuin ekan kuvan lila) on samaa henkeä, kuin parin vuoden takaisessa "härpäkemekossa" ja se on kyllä meillä ihan MUST HAVE!


Ver de Terren siistimmät talvitakit Neidillä ovat harmiksi liian pieniä ja tulevaan talveen tarvitaan joku tilalle. Kuulin, että Ver de Terreltä ei olisikaan tulossa täksi talveksi ihanaa Featherlight rusettiuntuvatakkia, joten pitänee koittaa etsiä vastaavaa jostain muualta. Tässä olisi monta hyvää vaihtoehtoa. Hinta vaan vähän hirvittää..


Arkiseen menoonkin löytyy Gufolta kauniita vaatteita. Osa on Neidin makuun liian tylsiä tai "tätimäisiä", kuten hän asian ilmaisee, mutta nämä hän kuulemma voisi kelpuuttaa kaappiinsa ja näistä äitikin tykkää:)
 


Pojille Gufolta löytyy jälleen klassista siistimpää vaatetta. Kipparitakki näyttää ihanalta, se voisi olla ihana vaihtoehto duffelille siistiksi takiksi talveen. Gufon neuleisiin olen heikkona, niissä on kauniit värit ja ihanimmat materiaalit. Housuissa on myös meidän Pikkuveljelle loistavasti sopiva mitoitus. Tosin noista lookbookin kuvissa olvista housuista en kyllä tykkää, nuo harmaat resorilahkeelliset sopivat minusta korjeintaan tarhaan ja tuo lahkeiden kääntäminen ei vaan minun silmääni näytä hyvältä..
Harmillisesti näitä poikien malliston juttuja tuntuu saavan mistään kovin nihkeästi.

Tässä siis vähän jo syksypohdintaa, tosin vain vähän. Meillä on vielä edessä monet kesäjuhlat ja niidenkin asustus on vielä vähän vaiheessa, joten syksyisiin tunnelmiin palaan vasta juhlakauden jälkeen uudelleen :)

JOKO MUILLA ON SYKSY MIELESSÄ?


8 kommenttia:

 1. todella kauniita takkeja ja mekot on nättejä ja simppeleitä mut joo hinnat ei sovi meikäläisen budjettiin, ja nyt kun neiti on kasvanut niin hieman turhauttaa kun haluaa itse valita vaatteitaan joten ei kelpaa mun valitsemat vaan vetää kaikki päällensä kaapista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gufon vaatteet ovat kyllä ihania, mutta niin on hintakin:) Näitä saa yleensä aika kivasti vielä alesta ja alelistalle minullekin moni näistä menee:) Ai teilläkin on oma tahto löytynyt:)

   Poista
 2. Todella kauniita juttuja. Meillä ei tytöt taida itse suostua enää Gufon tyyliin. Just selattiin hm:n syksyn kuvastoa ja neitien mieltymykset yllätti taas kerran...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ovat, joskin meillä tuolla Neidillä ihan sama juttu, kamalan moni noista ei enää kelpaa..Tuosta olkahärpäkemekosta Neiti yllättäen innostui, samoin noista keltaisista jutuiusta, muuten kyllä Neidin suosikit löytyvät täälläkin enimmäkseen sieltä H&M kuvastosta ja ehkä vielä pahempaa, Seppälästä:)

   Poista
 3. Oletko myymässä ver de terren pieneksi jäämässä olevaa takkia? Olisin kiinnostunut! :) t. Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat, sekä musta että roosa ovat meidnä Neidille liian pienet, joten myyn ne eteenpäin. Laita viestiä sivupalkin osoitteeseen, jos olet kiinostunut!

   Poista
 4. Oi mitä ihanuuksia! Tuo punainen mekko on kyllä ymmärrettävästi MUST HAVE, mekin halutaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aikamoisia herkkuja kyllä ovat! Olkahärpäkemekko on kyllä IHANA, meillä tyttö vaan haluaisi sen ennemmin lilana (siis sen ison kuvan värissä), toivottavasti sellainen jostain meille löytyy! Missään tuota mekkoa en vielä ole nähnyt myynnissä.

   Poista