tiistai 23. heinäkuuta 2013

J.CREW - timantteja syksyyn

J.CREW lta tuli sähköpostissa linkki syksyn uutuuksiin. Käytiin Neidin kanssa katsomassa, mitä sieltä löytyy, kouluvaatetta kovasti tarvitaan taas kohta. 

J.CREW lta on viime aikoina löytynyt Neidille paljon kivaa, sellaisia jotka kelpaavat seikä äidille että Neidille.  Tarpeeksi siistejä Äidin makuun ja tarpeeksi niitä "juttuja" Neidillekin.

Girls' necklace dress in dot
 
 
Näissä syksyn uutuuksissa Neitiä viehätti nuo timantit, bling bling jatkaa suosikkina.
Näissä bling bling on äidinkin makuun sopivina annoksina tyylikkäästi toteutettuna.


Girls' confetti sequin heart long-sleeve teeGirls' sequin grid sweatshirtGirls' jeweled stripe sweaterGirls' Caroline cardigan in jeweled metallicOlemme olleet Neidin kanssa tässä parina päivänä kiertelemässä kauppoja ja hankkimassa niitä kouluvaatteita. Tuntuu, että aika haasteellista on ostaa kymmenenvuotiaalle siistiä vaatetta, kaupoissa kun tarjotaan aika teinimäisiä vaatteita. Ja tottakai niitä myös halutaan, kun niitä tyrkyllä on.  

Girls' long-sleeve gemologist tee

Mistäs ja millaisia vaatteita muiden isompien tyttöjen äidit lapsilleen löytävät?

12 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy 11 täyttävä, tuleva viidesluokkalainen. Enää eivät kaikki äidin valinnat käy, kuten vielä viime vuonna. Nyt olemme yhteistuumin tehneet valintoja aleista koulua varten. Lomalla kävimme Kärkkäisellä Lahdessa mökkireissulla ja Espritin valikoima yllätti positiivisesti. Dpam on meidän ehdoton suosikki. Pitkälle hoikalle tytölle on vaikea löytää kivoja vaatteita, jotka eivät ole pimumaisia.

  Sannikaarina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt tänä keväänä todella herännyt oma tahto ja kavereiden tyyli vaikuttaa todella paljon (ja valitettavasti se osalla on sitä Seppälän teini-linjaa..tuo mainitsemasi "pimumainen" taitaa olla aika kuvaava sana!). Olemme yhdessä koittaneet valita sopivaa ja välillä yhteinen linja onneksi löytyy. DPAM on ollut meilläkin suosikki, harmiksi se lopetettiin täältä Turusta ja Ranskassakin valikoima oli aika vähäinen Neidin koossa. Pitänee tilata jossain vaiheessa pitkästä aikaa niitä, Esprit onkin vähän oudompi, en ole täälläpäin niitä missään huomannut. Mahtaakohan jostain niitä saada netistä? Pitää kyllä pistää korvan taakse -kiitos vinkistä!

   Poista
  2. Espritillä on oma nettikauppa www.esprit.fi ja ilmainen toimitus :-) Pompilta löytyy myös kauniita vaatteita 10 vuotiaille :-) Oma neljäsluokkalainen puetaan niihin ja Nextin vaatteisiin.

   Poista
  3. Pikku hiiri, kiitos vinkistä, meidän pitänee mennä tutustumaan sinne. Meillä täälläpäin Espritin oma liike, muta siellä ei ole lastenmallistoa ollenkaan. Pompilta meillä onkinpaljon sitä perusvaatetta, mekot ja tunikat eivät vaan oikein tahdo kelvata, toivottavasti mallistossa on syksylläkin sellaisia vähän isompien tyttöjen juttuja, kuten kesämallistossa! Pojilla, ainakin meillä, tämä pukemishomma on jotenkin niin paljon helpompaa, pojille löytyy siistejä vaatteita aika monesta paikasta, tytöille on helposti tarjolla juuri tuota pimutyyliä ja liian lapsellisia ne eivät sitten halua:(

   Poista
 2. Meillä tuleva tokaluokkalainen myös niin tarkka vaatteistaan. Ja kavereista otetaan tietysti mallia, niitä hirveitä teinivaatteitakin pitäisi saada. Nyt coolia on toppi t-paidan alla, niin että topin olkaimet näkyy, eli käytännössä t-paitojen kaula-aukot venytetään pilalle ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöt taitaa jossain vaiheessa herätä näihin vaatejuttuihin ja samoin täällä, kavereiltra otetaan (liikaakin) mallia.. Heh, meillä on tuo sama villitys, toppi paidan alla, ja paidan kaula-aukot venutettuina..olkapää pitää kuulemma näkyä ja ne topin olkaimet, huoh:)

   Poista
 3. Ei täälläkään noita lasten Espritejä ole juurikaan saatavilla. Nettikaupassa on varsin kattava valikoima. Ja tosiaan Kärkkäisen osasto oli positiivinen ylläri. Kampin Dpamissa on tähän asti ollut hyvä valikoima meidän kokoisia ja onnekseni isoja kokoja jää myös kivasti aleen. Meillä on pitkä tyttö ja se tuo haastetta vaatteisiin, ja niiden löytymiseen. Nextin ja Gapin unohdin kokonaan, sieltä olemme tilanneet myös jonkin verran. Next on kuulemma tullut Tallinnan Kristine keskukseen ja sinne huomenissa :) Barcelonan reissulla teimme C&A:lta hyviää löytöjä yläosien suhteen, räväkimmät topit jätimme onneksi yhteistuumin kauppaan. Onneksi olemme vielä saaneet neuvoteltua ne kamalimmat jäämään kauppaan. Ja Jämsän Nelly-nallesta löysimme lomareissulla kivaa täydennysta mekko-osastolle, joka kelpasi molemmille, merkkeinä Pom pom ja Marco Polo.

  Sannikaarina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettikaupassa ävinkin jo kurkkimassa ja aika kivalta näytti, nyt pitää vaan saada tuo Neiti koneen ääreen:) Kampissa pitääkin käydä myös, ollaan ensi viikolla menossa Hesaan luistinten ostoon ja tarkoitus olisi niitä kouluvaatteitakin vähän katsoa. GAP on meilläkin ollut monena vuonna luottotooimittaja, NEXTiltä en taas ole pitkään aikaan mitään tilannut, olen kai sen mieltänyt enemmän sellaisten pienten vaatettajiksi, pitää siis sekin käydä katsastamassa! Iso kiitos näistä vinkeistä!
   C&A:ta ei aida Suomeen mistään saada, joskus merkkiä olen katsellut jossain. Oi, NellyNalle on ihana, jonkun kerran lomareissuilla ollaan siellä käyty, joskus liikkeellä oli jonkinlainen verkkokauppakin, mahtaakohan olla enää? Pitänee tarkistaa asia. Jotenkin tuntuu, että monin suomalainen nettikauppakin lopettaa koot 140cm jälkeen, osa jo jopa enne sitä, isommille on todella haasteellista löytää välillä kivoja juttuja:(

   Poista
 4. Nelly-nalle on vaihtanut omistajaa ja myymälä on pienentynyt paljon sekä siirtynyt Jämsän keskustaan. Verkkokauppa on ja kuulemma laajenee koko ajan. Valikoima oli supistunut, mutta silti hyvä :)

  Sannikaarina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta, kävinkin nettisivuilla ja aika kivoja juttuja oli.. on ehkä ihan pakko tilata, kokojakin oli todella kivasti isoille!

   Poista
 5. Veit todella sanat suustani: on todella hankala löytää kolmannen luokan aloittavalle tytölle vaatteita, jotka mielyttäisivät niin äitiä kuin tytärtä! Tähän asti olen aika pitkälti voinut tuoda mitä vain klassisen kauniita vaatteita, mutta nyt tytön mielestä ne ovat "mummomaisia".

  Toki on tärkeää, että oma tyyli ja tahto heräävät, mutta tässä heräämisen kynnyksellä tyyli ei ole kovin hioutunut ja tuntuu, että tytön käsiin osuu ne kaikkein hirveimmät kuteet. Tosin tarjontakin vaikuttaa valtavasti, sen huomasin käydessäni ruokatunnilla viereisessä H&M:ssä katselemassa syysuutuuksia - eipä tarvitse mennä sinne uudestaan enää kuin peruspaitoja ja farkkuja hakemaan.

  Onneksi vieressä on Zara + nettikaupat, joista kivojakin juttuja löytää. Tosin naureskelimme yhdessä, ettei kesävaatteita kovin paljoa olisi tarvittukaan kun 4 viikkoa kesälomasta meni luistelu-/tennis-/tanssileireillä eli urheiluvaatteissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meillä äidin klassiset valinnat ovat saaneet nimituyksen "tätimäinen" eli aika samojen ongelmien kanssa näytetään painivan:)
   Kirjoitit kyllä loistavasti auki ajatukseni tuosta tyylistä ja siitä kuinka se ei ihan vielä onnistu tuolta pikkuneidiltä..Tarjonta vaikuttaa paljon, samoin meillä se kavereiden tyyli..
   Onneksi on tosiaan Zara (jossa kyllä välillä on valitettavasti joitakin niitä vähän vähemmän kivoja, onneksi kuitenkin aika vähän) ja nettikaupat. Meillä vaan on Neiti alkanut haluta nimenomaan livekauppoihin shoppailemaan (kun ne kaveritkin käy..) ja täällä valikoima niissä on kyllä aivan järkky, eikä vaihtoehtoja juuri ole:(
   Meillä on ollut poikkeuksellisen pitkä kesätauko luistelusta, kesäkuussa oli viikon leiri ja heinäkuussa viikon, eli päälle on eksynyt vähemmän urkkavaatetta.

   Poista