perjantai 26. heinäkuuta 2013

Pikavaihto

Lupasin eilen jatkaa tarinaa siitä, kuinka pitkästä aikaa päälle päässyt mekko vaihtui matkalla muuhun asustukseen.


Poikkesimme kotimatkalla Ideaparkissa syömässä ja vähän katselemassa kaupallista tarjontaa. Neidillä on selkeä visio siitä, mitä hän haluaa syksyksi kouluun tästä ehkä lisää myöhemmin ja kävimme katsastamassa, josko Ideaparkista sopivaa löytyisi. Niitä juttuja, mitä etsittiin ei löytynyt, mutta pari mukavaa kouluvaatetta tarttui matkaan.

Uudet vaatteet oli IHAN PAKKO saada tietysti heti päälle, siitä huolimatta, että matkassa ei kunnon leggareita saati muita alaosia ollut. Onneksi seuraava pysähdys oli kotipiha.


 
En tiedä johtuuko se siitä, että olimme vähän oudommassa paikassa, vai mistä, mutta Ideaparkin liikkeissä näytti olevan aika kivoja vaatteita tällaisille koululaistytöille. Ja vieläpä sellaisia, jotka meidänkin Neidille kelpasi. Ehkä meidän pitää nyt vaan mennä oikein ajan kanssa sinne kaupungille tutustumaan valikoimaan:)
 
Edelleenkin ihmettelen, mistä nämä neidit kaikki nämä ihanatt poseeraukset oikein oppii? Ei ainakaan kotoa!
 
Lindexin isojen tyttöjen osasto oli melkein yhtä kamala, kuin täällä meidänkin lähiliikkeissä, mutta sieltä kuitenkin löytyi kiva raidallinen liehuhelmainen toppi.


Jesper Juniorista löytyi S.Oliver -merkkinen neuletakki, malli on tosi siisti ja väri Neidille mieluinen neonkeltainen. S.Oliverilla näytti olevan muitakin kivoja juttuja, pitänee mennä katsastamaan Skanssin valikoima. Verkkokauppakin näytti merkillä olevan. Onko jollain kokemusta merkistä?

Lisäksi kävimme Anton& Ninassa pyörähtämässä, mutta sieltä ei tarttunut mitään mukaan, vaikka kaikkea kiva sielläkin näytti olevan. Bongasimme sieltä kuitenkin kivanoloisen, meille tuntemattoman merkin Garcian. Niitä näytti olevan myytävänä myös Anton&Ninan nettikaupassa. Onko tästä jollain kokemusta?

Viikonloppuna meillä juhlitaan taas vähän isommin ja pienemmin,
joten mekoille on käyttöä
juhlissa mekkoja onneksi ei vielä Neiti ole kyseenalaistanut;)
 
Toivottelenkin kaikille

OIKEIN IHANAA JA AURINKOISTA VIIKONLOPPUA!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti