sunnuntai 28. elokuuta 2016

Pilkahdus pinkkiä

Syksy on ihan selvästi saapunut. Huomaan sen muustakin kuin viikonlopun myrskyisestä kelistä. Nimittäin siitä, että pitkästä aikaa sisälläkin alkaa tehdä mieli vähän kohentaa ympäristöä, ostaa ihan kukkakaupasta kukkia, vaihtaa tyynynpäälliset ja sen sellaista. 



Joku varmaan muistaa, kun kesällä sorruin pahasti Elloksen** alessa ja ostin suosikkivaatemerkkini Odd Mollyn tyynynpäälliset**. 



Sain nyt vihdoin laitettua tyynyt esille. Minusta ne ovat aivan ihanat, ehkä jopa vähän söpöt. Erityisesti pieni pinkki rusetti tyynyn kulmassa on minusta viehättävä. Pieni kiva yksityiskohta, jonka innoittamana ostin pinkin kukankin.  





Miehen mielestä tyynyt ovat liian söpöt, Ja näyttävät kuulemma siltä, että olisin unohtanut neuletakkivarastoni olohuoneeseen. Paitsi että tyynyihin ei voi kietoutua lämmittelemään.



Napinasta muistui mieleeni, että olohuoneen  torkkupeittotilanne on surkea, keväällä pistin pari lumppukeräykseen, kun ne olivat nyppyyntyneet luvattoman kamaliksi. 



Kesällä Elloksen alessa katselin Odd Mollyltä tyynyjen kanssa samaa kuosia olevaa torkkupeittoa, mutta en sit jostain syystä ostanut ja nyt sitä en enää valikoimista löytänyt. 



Ehkä hyvä, peitto olisi voinut olla jo liikaa söpöstelyä. Luonnonvalkoinen kudottu peitto** voisi olla ihana. 



Ihanaa alkavaa viikkoa, 
elokuu kääntyy lopuilleen. 



                                                                          **tekstissä olevat linkit affiliate -linkkejä

p.s. Klikkaa itsesi blogin Facebooksivuille  ja Instagramiin tykkääjäksi, niin olet ajantasalla :) 

2 kommenttia:

  1. Ihanat söpöstely tyynyt, syklaami sopii hyvin rusetin väriin.
    Tyynyt ovat nättejä, kuosi samoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, minustakin ne ovat tosi söpöt <3 Syklaami on ihanan värinen :)

      Poista