tiistai 31. lokakuuta 2017

Muutosta

Talvi näyttää uhkaavasti tulevan ja pikkuhiljaa on pakko päivittää vaatekaapista kaikkein kevyimmät t-paidat ja valkoiset farkut taka-alalle. Tein viikonloppuna  lasten kaappien lisäksi omaan vaatehuoneeseen pientä kausi-inventaarioita ja pistin merkille mielenkiintoisia asioita.


Olen tämän vuoden aikana pistänyt vaatekaappini aika lailla uuteen uskoon. Alkuvuodesta jo täällä blogissakin pohdin omaa vaateosotokäyttäytymistäni. Ostolakko on jatkunut, joskaan ei ihan niin ehdottomana, enemmänkin heräteostolakkona. Määrä on vähentynyt radikaalisti, olen kylmästi laittanut kiertoon sellaiset, joita en ole vuoteen käyttänyt tai kokeilukerran jälkeen tuntuma ei ole ollut hyvä. 

Nyt ollaan pikkuhiljaa siinä tilanteessa, että jäljellä on kohtuullinen määrä sellaista vaatetta, mistä oikeasti pidän, joka mahtuu päälle mukavasti ja jota oikeasti käytän. 
Aika mukava tilanne siis. Ainakin periaatteessa. 


Nyt kun viikonloppuna katselin vaatepinoja ja henkaririvejä tein tosiaan mielenkiintoisia havaintoja. Vaatekaapin tyyli on vuoden aikana selvästi muuttunut. Viimevuotisia kuvia kun katsoin täältä blogista, oli henkareissa reippaasti väriä ja aika vähän mustaa. Nyt näyttää siltä että mustan suhteellinen osuus on kasvanut huomattavasti ja väriä tuntuu enää löytyvät reippaammin asustehyllyiltä. Pitsin, pikkukukkien ja muun romanttisen vaatteen määrä on myös vähentynyt. Tilalle on löytynyt uusia juttuja, nahkaa, harmaita neuleita ja vähän myös rokimpaa asustetta. 


Keväällä tekemässäni aarrekartassa  oli yksi nurkka varattu oman tyylin päivittämiselle - sieltä löytyi nahkatakkia ja ripaus rokkia. Nyt sitä näyttäisi löytyvän myös sieltä vaatekaapistakin. Luin loppuksestä Hannele Lampelan Täydellinen vaatekaappi -kirjan ja sen inoittamana olen koonnut Pinterestiin omaa tyylitauluani. Olen ahkerasti pinnaillut ja nyt minun pitäisikin ajatuksella käydä tyylitauluani läpi ja pohtia, millaisesta tyylistä sitten oikeastaan pidän ja mitä sieltä voisin ottaa oman vaatekaappini ideoiksi. Pikaisella silmäyksellä näyttäisi siltä, että sieltä löytyy paljon samoja elementtejä, mitä tuolta omasta vaatehuoneesta nyt jo löytyy. 


Jäin nyt miettimään, että olenkohan vihdoin ja viimein löytämässä sen oman tyylini, vai onkohan tämä vaan salaa hiipivää jonkinasteista keski-ikää? Onko vaatekaappiini muotoutumassa kunnon tätityyli vai olisikohan sinne löytymässä sopivasti rokkia?

Mitäs teidän vaatekaapeistanne löytyy? 
Oma tyyli, joku juttu vai vähän kaikkea sikin sokin?6 kommenttia:

 1. Kaikkea sikin sokin, jotain uutta kuitenkin kaipaisi :)

  VastaaPoista
 2. While making a plan to grow marijuana, If you are searching for a platform then Connect with this website.

  VastaaPoista
 3. Looking for a website to have the massage chair reviews just visit the Reviewssaint.com Know more about the massage chair.

  VastaaPoista
 4. If you want to know more about pool ladders that attach to deck please click on the link

  VastaaPoista
 5. you must need to know Types of Recliners then you can buy for your home

  VastaaPoista
 6. "Thank you for nice information
  Please visit our website unimuda and uhamka . . . . . . . . . . . . . . . .

  VastaaPoista