tiistai 17. lokakuuta 2017

Suunta eteenpäin


Eteenpäin pääsemisen salaisuus on aloittaminen.
Aloittamisen salaisuus on ylivoimaisten tehtävien pilkkominen
pienemmiksi ja hallittaviksi tehtäviksi ja aloittaminen ensimmäisestä.
— Mark Twain 

 

 Ensin oli kiireinen kevät ja sitten tuli kiireinen kesä. Kiire näyttää jatkuvan syksylläkin ja jos en väärin veikkaa, sama meno jatkuu talveenkin. Monesta kivasta asiasta on ollut pakko tinkiä ja yksi niistä on tämä blogi. Valitettavasti. Valokuvaamiselle ei ole tahtonut löytyä aikaa ja valkoisen paperin kammokin on pikkuhiljaa hiipinyt kuvaan. Paljon olisi kerrottavaa, mutta mistä aloittaa. Ja mikä edes kiinnostaa siellä ruudun toisella puolella.

 

Mark Twainin viisaita sanoja olen viime aikoina muutenkin joutunut todella pohtimaan. Aloittaminen on aina hankalaa, varsinkin jos sitä lykkää liikaa.  Eteenpäin ei kuitenkaan pääse, jos ei aloita. Ja eteenpäin tietysti pitäisi mennä.

 
Pohdin moneen kertaan kesällä mitä tämän blogin kanssa teen - onko aikoinaan lastenvaateblogina alkaneen Eloisan tie tullut päätökseen, vai olisiko sillä vielä mahdollisuuksia. Blogi on ollut kauan itselleni mukava henkireikä, paikka, jossa voin toteuttaa itseäni. Päätin nyt katsoa eteenpäin ja antaa itselleni vielä kerran mahdollisuuden - katsoa mihin tämän kiireen keskellä pystyn.  

 
 Olisi mukava kuulla,
vieläkö siellä joku jaksaa olla mukana.

Kiinnostaisiko kuulla meidän kesän lomareissusta
tai syksyn vaatekaapin päivityksestä?

Luonnonkosmetiikan suosikit on tässä välissä ehditty löytää, 
KonMaritustakin on jatkettu
ja teinien maailmaa ihmetelty.

 6 kommenttia:

 1. Täällä ollaan vaikka omakin blogi on hiljainen kuin huopatossutehdas. Luopua ei silti vielä malttaisi. Ja kyllä, kiinnostaa reissut, vaatteet ja kosmetiikat - ja teinien ihmeellinen maailma myös. Omassa tahdissasi. Mukavia syyspäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiire taitaa olla tämän päivän kuva, kun vähän jokainen sitä taitaa valitella..Sama homma täällä, vaikka hiljaista täällä on, en jotenkaan vielä malttaisi tästä luopua :) Tehdään omassa tahdissa, kun on aikaa. Ihanaa syksyä sinnekin!

   Poista
 2. Kiva, jos jaksat kirjoitella!
  Vaatekaapit ja lomareissut kiinnostavat, sekä kuvat että jutut!
  Vaatteissa erityisesti kiinnostaa kaikki hyvät löydöt (itse innokas kirppistelijä-tosin tähän mennessä tavaran suunta on vain meille päin, ei muka jaksa/ehdi pohtia mistään luopumista, vaikka tilat käyvät enemmän kuin ahtaaksi..), suosikit ja vaatteiden säilytysratkaisut - ja kenkien!
  Aurinkoisia syyspäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanan kannustavasta kommentistasi! Intoa ja ideoita olisi, nyt pitää vaan koittaa löytää sitä aikaa. Aurinkoista syksyä myös sinne!

   Poista