perjantai 2. elokuuta 2013

Pitsejä

Neidin mielestä yksi parhaista lastenvaateputiikeista on Pikku Helene.
Sieltä löytyy kaikki hänen ja äidinkin mielestä ihanimmat merkit 10-vuotiaalle tytölle Mikäli ei nyt lasketa sitä uutta Seppälä -ihastusta..huoh..
Billieblush, Guess, Kenzo, DKNY, Catimini, Lili Gaufrette ja Mim-Pi.


Me tilasimme jokin aikaa sitten täydennystä kesän juhlavaatetukseen Pikku Helenestä. Yksissä kesän juhlista oli eräällä pikkuisella neidillä valtavan kaunis pitsinen mekko päällä ja siihen meidänkin Neiti ihastui. Valkoista hän ei halunnut, mutta onneksi Pikku Helenestä löytyi tämä Guessin kaunotar tumman sinisenä. Mallin on yksinkertainen ja mielestäni todella tyylikäs.  

 
 
Kesän juhlissa on lämpötila ollut sen verran korkea, että mekko ei ole vielä päässyt käyttöön ja pahalta näyttää, että tulevan viikonlopunkin ilmat eivät suosi pitkähihaista mekkoa. Mutta oikeastaan hyvä niin, kun kerran kesä vielä on. Tämä mekko menee mainiosti myös myöhemmin syksyllä sekä talvella. 




Samaan pakettiin ostettiin myös DKNY:n kaunis hennon roosa neuletakki, jossa on selkä kokonaan pitsiä. Tämä oli sellainen, mistä en itse kuvien perusteella kovin paljoa tykännyt, mutta luonnossa neuletakki on todella kaunis. Pitsin alla on ohut kangas, joten se näyttää päällä siistiltä. Tämä oli taas Neidin mielestä tylsää, pitsi olisi kuulemma pitänyt olla ilman alakangasta :)


Neuletakki on yksinkertaisen mallinen, mutta tuo pitsi tekee siitä sopivan juhlavan mekonkin kanssa käytettäväksi.



Meillä riittää täksikin viikonlopuksi parit juhlat, joten neuletakki pääsee varmasti ainakin juhliin mukaan tänä viikonloppuna, mutta mekkona taitaa säätiedotuksen perusteella olla joku muu. Katsotaan, saisinko tällä kertaa vähän in action -kuviakin mekoista, aiempina viikonloppuina kuvat ovat tyystin epäonnistuneet ja perit juhlat on menyt niin, ettei Neidistä saatika mekoista ole tullut yhtään kuvaa :)

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Tuo on aivan ihana tuo pitsimekko! Ompulle pistin tilaukseen, kun oli alessakin. Taitaa olla viimeisiä "lastenvaatteita" jotka tuolle Neiti Nötterölle tilaan, huoh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin ihana! No nyt on neidit sitten samikset:) Meillä on isoveljen kanssa jo siirrytty pääasiassa miestenosatolle vaateostoksille, joillakin merkeillä onneksi vielä löytyy noita teinikokojakin. PikkuHelenessä näytti kivasti olevan juuri noita isoja kokoja onneksi:)

      Poista
  2. Todella kauniit, molemmat <3 Eikä tule heti samoja vastaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, olen samaa mieltä ja niin on Neitikin. Ja varmasti ovat aika uniikkeja ainakin täällä meilläpäin, samoja en ole bongannut edes muista nettikaupoista.

      Poista