keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Nyt kaikki luistimille [luistelukoulut kaikille]

Jokos olette olleet luistelemassa ulkojäillä?

 Vihdoin täällä länsirannikollakin on päässyt kaivamaan luistimet kaapeista 
ja nauttimaan talvisesta liikkumisesta parhaimmillaan. 
Meidän perheessä luistellaan vähintään kuutena päivänä viikossa kelistä huolimatta,
 mutta silti ulkojäissä on jotain ihan omaa viehätystänsä. 


Pääsimme korkkaamaan ulkojääkauden Loppiaisena Parkin kentällä 
koko perheen voimin ja hauskaa tietysti oli.

Valitettavasti luistelukelit täällä meilläpäin ovat nykyään aika arvaamattomia ja mekin käymme säännöllisesti alueen jäähalleilla yleisöluisteluvuoroilla pitämässä taitoja yllä.

Voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että perheen lasten luistelutaito on todella hyvä ja kiitos sille kuuluu tietysti alunperin LUISTELUKOULULLE. Kaikki kolme ovat luistelu-uransa aloittaneet haparoivina luistelukoululaisina ja siitä on kaikilla luistelu-ura jatkunut vähän eri tavoin. Isoveli ehti pelata jääkiekkoa liki kymmenen vuotta, pikkuvelikin kolmisen vuotta. Poikien harrastukset ovat siirtyneet jäältä muille areenoille, mutta Neidin kohdalla luistelusta on tullut se ykkösharrastus. 


Jos ne luistimet on kaivettu esille, nyt on loistava mahdollisuus saada kunnon luistelutaito ja vaikka kokonaan uusi harrastus - luistelukoulut ovat joulun jälkeen startanneet ja mukaan mahtuu vielä! 

Ja mikä parasta, ryhmiä löytyy ihan kaikenikäisille!!


SCT:n iloiset ja energiset luistelukoulut ovat käynnissä jälleen tammikuussa 2017!  

Mukaan voi tulla voi  tulla milloin vain, vaikka kesken kaudenkin. 

 

Luistelukoulun harjoitusajat keväällä 2017

Perjantaisin klo 17:15-18:00, Kupittaa harjoitushalli
Sunnuntaisin klo 11:00-12:00, Kupittaa kisahalli
(kevätkausi alkaa 13.1.2017 ja jatkuu aina viikolle 13, kevätnäytös 29.3.2017)

Ensimmäiselle 25:lle uudelle luistelukoululaiselle kaupan päälle uusi Jofan kypärä (arvo n. 50€)! 


SCT:n luistelukouluun ovat tervetulleita kaikki luistelusta kiinnostuneet tytöt ja pojat sekä aikuiset aikaisempaan luistelukokemukseen katsomatta. Luistelukoulustamme löytyy kaikille omaa tasoa ja ikää vastaava pienryhmä. 

Luistelukoulussa harjoitellaan ja opitaan perusluistelutaitoa leikkimielellä, mutta silti tavoitteellisesti. Jokaiselle kuukaudelle on oma teemansa (kts. teemat ryhmät-sivulta). Tavoitteena on oppia oikea luisteluasento, alkeisluistelua eteen ja taakse, sirklausta, erilaisia liukuja eteen ja taakse, oikeanlainen jarrutus, kaaria, käännöksiä, piruetteja ja hyppyjä. Harjoitteiden avulla lapsen tasapaino, rytmitaju sekä vartalonhallinta kehittyvätja hän oppii myös ilmaisemaan itseään musiikin avulla. Luistelun lisäksi luistelukoulussa harjoitellaan ryhmässä toimimista sekä sosiaalisia taitoja. Jäällä luistelukoululaisia opettavat luistelukouluohjaajat sekä taitoluisteluvalmentajat. Lisäksi seuramme omat luistelukummit ovat jäällä auttamassa ja tukemassa pieniä luistelijoita. Luistelukummien tärkein tehtävä on olla esimerkkinä ja antaa pienille luistelijoille paljon positiivista palautetta!

Kaikki luistelukoululaiset pääsevät esiintymään myös SCT:n vuosittaisiin luistelunäytöksiin. Näytöksissä kaikki pääsevät esittelemään mitä ovat kauden aikana oppineet jäällä! Tavoitteena on, että jokainen luistelukoululainen saa positiivisia kokemuksia ja elämyksiä liikkumisesta sekä kiinnostuu myös upeasta lajista harrastuksena. Luistelukoulusta voi valmentajien suosituksesta siirtyä jatkamaan taitoluistelua yksinluistelun edistyneempiin harrastaja- tai kilparyhmiin. Vaikka luistelukouluharrastus ei jatkuisikaan taitoluistelujäille saakka, saa luistelukoulusta tärkeitä taitoja niin vapaa-ajalle ulkojäille kuin vaikkapa koulun liikuntatunneille. Luistelusta nauttii enemmän, kun osaa oikeanlaisen perustekniikan jo heti pienestä! 


Lisäksi SCT:ltä löytyy uusi kouluikäisille tarkotetut 
Easy Skate-tunnit. 

Nyt ensimmäiset 50 luistelijaa harrastavat koko kevään 2017 kerran viikossa maksutta! Seuraa SCT:tä: Facebook ja Instagram

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti